Informácie o serveri
Čítať tému
Islám vs Nacismus
|
|
Sorath |
Pridané 24.02.2017 22:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 15
Založený: 15.01.17
|
Dnes na SP proběhla vcelku zajímavá debata o propagaci islámu a o tom že je to na SP normální a propagace nascismu není. Ptám se proč je tomu tak? Příjde vám normální, že někdo jen tak hraje na serveru a začne psát do chatu Allahu Akbar? Napadlo vás někdy biď jen ze srandy propagovat něco co se vůbec neslučuje s naší historií kulturou ani výchovou a životným stylem? To co mi na to napsal administrátor Johnny tu ani nebudu psát protože to byl argument nulové hodnoty. Ptám se proč za propagaci ''jen'' Náboženství které vyznává úplně jiné hodnoty a chování než my evropané není postih a za propagaci nacismu je? Ano samozřejmě, to že jste věřící v islám nemusí znamenat že jdete do obchodu s trhavinou v ponožkách a chcete odpálit půlku obchodu kvůli pannám v nebi... Ale to že se ztotožňujete v určitých částech nacismu z vás přeci nedělá špatného člověka nebo ano? Pokud jste umírněný nacista je to to samé jako umírněný islámista jen je otázkou času kdy se posunete o ''level'' výše. Nechápu jak se vůbec někdo může zastat někoho kdo tu píše takováto hesla v dnešní době a v dnešní situaci která tu vládne a problémům s ním spojené. ''Pronásledujte bezvěrce a stínejte jim hlavy'' umírněnost? Nacismus nadřazoval jednu skupinu nad druhou nadřazoval ''áríjskou'' rasu. Islám nadřazuje jednu skupinu nad druhou a tou skupinou je ''něžné pohlaví'' Fyzické tresty jsou naprosto v pořádku a o celkové nerovnosti ani nemluvím. Já osobně bych si nikdy nedokázal představit nadřazovat muže nad ženy. VŠICHNI jsou si ROVNI Nebo vám by nevadilo kdyby tu byla skupina která by rychle opakuji hodně rychle rostla a poté tu mohla chtít prosazovat jejich zákony? Zákony na které jsou zvyklé a jsou pro ně normální? (Výše uvedené) Podívejte se na statistiky z Francie a o šíření muslimského obyvatelstva tam. Jak jejich počet vzrostl. Nebo se podívejte na celkové šíření muslimů (jejich porodnost která se s naší opravdu nedá srovnávat) Evropa upadá a to je fakt, ten kdo si o tom něco nastudoval nebo četl nějaké studie podložené fakty tak to ví, jenže tady nečekám nic jiného než to jaký jsem rasista a xenofob... Nedokážu si představit to že by tu mělo být normální mlátit svoji ženu za nějaký prohřešek... CHLAP si má svojí ženu CHRÁNIT né tolerovat fyzické TRESTY. Možná je to dobou, možná je to tím jak se svět vyvíjí, jak se teď chovají dnešní ''chlapi'' ale sakra lidi.... Vy by jste tohle chtěli v budoucnu tolerovat? Vy by jste chtěli aby vaši potomci žili v tomhle? Vážně ti co psali do chatu Allahu Akbar a vehementě se hádali jak je to neškodné že to nevadí že to s nacismem nemá nic společného a dělali ze sebe bohy měli by se nad sebou zamyslet, to samé pravidla serveru. Pokud chcete zakazovat jedno zakažte i druhé... žádný dvojí metr jen kvůli tomu že v tom druhém ještě existuje skupina která není extrémistická. Prostě se mi hnusí představa že by se mělo ubližovat ženám a brát to jako normální či dokonce manželství prospěšné. Znovu opakuji NEJSEM NACISTA NEMÁM RÁD NACISMUS A ZÁROVEň NEMÁM RÁD ISLÁM Jestli jste to dočetli až sem určitě jsem rád a nechte mi zpětnou vazbu, zajímá mě váš názor. |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 24.02.2017 23:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Alláh akbar, ptáš se proč tomu tak je? Odpovím ti: Nacismus je zákonem zakázaný, ovšem nevím o tom, že by byl takto zakázán islám. Dále se ptáš, jestli je normální psát do chatu Alláh akbar - no vzhledem k tomu, že to řešíš, tak to asi není ojedinělé a je to tedy normální. Další tvá otázka směřuje k propagaci něčeho, co je neslučitelné s naší kulturou a historií. Já se tě zeptám, kde je ve spojení Alláh akbar propagace? Jiní mají argumenty nulové hodnoty a ono jsou to jen proti argumenty a síla protiargumentů se odvíjí od argumentů... Umírněný nacista je co? Te znamená, že schaluju holocaust, ale odsuzuju plynový komory? To je zase nesmysl. Že něco nechápeš je běžné a budeš se stím setkávat neustále. Citácia ''Pronásledujte bezvěrce a stínejte jim hlavy'' umírněnost? Tohle nemá souvislost s žádným textem kolem... A dále už je to jenom kupa sraček, který si můžeš řešit v klubu mladých politologů se zaměřením na Blízký východ a ne na herním serveru věnujícímu se hře GTA SA:MP. A ať už si o aktuálním dění myslím, co chci, tak na podobný výlevy bez souvislosti a smyslu ve stylu diskuze na novinkách.cz už začínám být alergickej. Pokud nejsi schopen rozlišit, co náleží do kompetencí herního serveru a co ne, tak se nevyjadřuj. Tudíž to, co se ti zde nelíbí, tak za to nemůže herní server, takže si stěžuj jinde. Jo, podej ještě návrh na odstranění povolání terorista, víme jistě proč. A vůbec zakažme letadla a mrakodrapy! Používání rozumu zdar! ![]() ![]() ![]() |
|
|
Rosta |
Pridané 24.02.2017 23:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 3128
Založený: 23.07.13
|
Allahu Akbar ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Pridané 24.02.2017 23:22
|
![]() ![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
On se musí vzít v potaz to, že nacismus a fašismus je v naší zemi zakázán, čili je zakázán i na serveru. Co se týče muslimství, tak si každý může věřit v co chce, dokud s tím nedělá bordel a upravuje si to podle sebe v jinačí víře. Nikomu nenatlučeš do hlavy, aby se vzdal víry v něco v co věří, i když tobě to přijde absurdní. Podle mě to na serveru píšou jen děti, které to viděly jednou v televizi a používají to častěji jak slovo selfie. Můžeš jim to třeba napsat, jak to vidíš ty, ale nic s tim neudělaš, pokud v to bude dál věřit. (což děti na serveru to jen tak plácají, takže se tomu víra ani říkat nedá) Jinak sloho allahu akbar neznamená, že hned musí být věřící. On by se možná ten daný člověk měl zamyslet, proč to vůbec píše. Protože je to cool ? Jako já je taky moc nemusím, protože nám narušují naše pravidla a zákony, taky souhlasím s tím, že by měli žít ve vlastní zemi, kde žili doposud. I když mi někdo zase může říct, že tam zuří válka atd. Ale lepší to, aby tam zůstali, než aby na to doplatila celá Evropa. Sorry, ale takhle to vidím já. Nemůže Evropa doplácet na to, že mají ve vlastní zemi bordel, i když asi pro většinu lidí nechtěný. Neodsuzuju všechny muslimy, odsuzuju jen ty, kteří kvůli svojí víře zabíjí. (teroristi) Ať si klidně věří, ale ať nám neříkají, jak si máme upravovat zákony. Upravil Zrušený účet dňa 24.02.2017 23:25 |
|
|
Tearsko |
Pridané 24.02.2017 23:24
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 8714
Založený: 07.03.12
|
Vy sračky musít přestat řešit . [img]http://frugalhappyfamilies.com/clipart.images/islam.22.jpg[/img] Upravil Tearsko dňa 24.02.2017 23:30 |
|
|
gummy |
Pridané 24.02.2017 23:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 292
Založený: 21.09.14
|
Citácia TRESTNÁ ZÁKONÁK HLAVA II: hihi Doporučuji ti ujasnit si co je co: Islám x Islámský stát Jste jen ovlivněni médii a dalšími s prominutím sra.kami. Nic víc nic míň. Kdybyste byli co k čemu, tak se díváte na něco jiného než TV Nova a jejich rádoby zprávy. Allahu akbar - použité ještě před teroristickými útoky (př. křížové výpravy) vice zde nemas zac. Prave ses naucil neco noveho. x) // |
|
|
Floatin |
Pridané 24.02.2017 23:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 472
Založený: 01.11.14
|
14/88 |
|
|
Sorath |
Pridané 24.02.2017 23:38
|
|
Ondrah kde je propagace ve spojení HH? Pokud by jsi se zajímal o datech která se týkají zachování ''rasy'' a migrací zjistil by jsi spoustu zajímavých věcí. Nacismus nezačínal Holocausty genocidami a ostatními ohavnostmi které mimochodem udsuzuji. Jen se vývojem dostal do bodu kdy byl zakázán ale to přeci neznamená že když se islám ještě do tohoto bodu nedostal tu budu psát ''allahu akbar'' protože mi to prostě příjde vtipné když o tom vím velké nic. Kikush v podstatě souhlasím ![]() |
|
|
Johnny |
Pridané 24.02.2017 23:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 1384
Založený: 09.01.14
|
Takže Ti tady napsali to samé, co jsem Ti napsal já. Nacismus je v naší zemi nezákonný, islám je zatím povolen. Dále HH je projev náklonnosti k Adolfovi = projev náklonnosti k nacismu. |
|
|
Sorath |
Pridané 24.02.2017 23:53
|
|
Ano to chápu, ale tobě příjde normální tu propagovat (podporovat) něco co je vzdálené naší kultuře tak jako islám? Dokážeš si představit že by jsi tu žil s jejich zákony? Pořád tu řešíte přítomnost to nikdo nepřemýšlíte do budoucna? nemyslíte na život těch co příjdou po nás? |
|
|
Nosferatu |
Pridané 25.02.2017 01:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Zdravím, Sorath, my jsme se o tom bavili na serveru a u toho bych zůstal, takže to tady uzamkneme ať tu nejsou zbytečné rozbroje, které ve finále vůbec nikam nevedou. My své víme. ![]() I kill people and I like it |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí