Informace o serveru
Číst diskuzi
Obmedzenie výberu zbraní vo firme a gangu
|
|
Panther |
Přidané 07.06.2016 17:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 1590
Založený: 07.07.15
|
Ahojte Táto vec viem, že robí problémy už dlhšiu dobu. Určite tu bolo aj dosť návrhov, no neviem ako to dopadlo a aké boli závery. Preto pridávam svoj návrh a chcel by som poprosiť dôvod, ak sa to zamietne. Určite by to ulahčilo prácu aj adminom, ktorý musia riešiť nezmyselné podvody za vykradnutie zbraní vo firme a viem o tom svoje, keďže som sám takúto vec hlásil x - krát - vždy sa niekto nájde, kto si chce zbrane prisvojiť. Po vyriešení podvodu, hráč síce dostane ban, no majitelovi sa zbrane nevrátia. Tento problém sa týka určite najmä Teroristov a Vojakov - je síce pekné, že majitel si sám zvolí, po aké zbrane môže dať povolenie, no povedzme si pravdu, že keď niekomu necháte vo firme len DGL, dlho tam asi nezostane - a na druhej strane, niektoré prípady vykradnutia sú aj od dlhodobých členov, od ktorých by ste to nikdy nečakali. Môj návrh je nasledovný. Majitel firmy a členovia, ktorým nastaví majitel pri výbere zbraní ANO + NASTAVOVAT by mohli tieto zbrane vyberať neobmedzene. Čo sa týka vkladania zbraní, to by tiež malo ostať neobmedzene pre každého. Pri výbere zbraní ostatných člonov, ktorí majú právo len po určitú zbraň, by som nastavil limit. Hráč si môže z firmy / gangu vybrať maximálne 500 kusov z každej zbrane, pri raketometoch by to bolo samozrejme 5 kusov. Na zásobenie sa zbraňami, ktoré potrebuje bude mať jednu minútu pri spawnutí sa pri firme, alebo gangu. Nárok na výber ďalších zbraní by dostal až pri znovurespawnutí pri firme / gangu - alebo po uplynutí 5 minút od vypršania lehoty na výber pri respawne. Ako by to vyzeralo v reále. Hráč sa spawne pri firme - má minútu nato aby si vybral zbrane - ide na lov. Ak ho dajme tomu do minúty, dvoch zabijú - opäť sa spawne pri firme a má znovu jednu minútu na výber ďalšich zbraní - samozrejme by tam bol ten limit 500 ks / 5 ks. Ak by hráča dajme tomu nezabili a po určitej dobe mu dojdú zbrane a bude chcieť ďalšie - po 5tich minútach má právo prísť pri firmu a znovu si vybrať zbrane, bez toho aby musel dávať kill, alebo by ho zabili. Príjmam vaše návrhy, úvahy, hejty - poprípade ak máte niečo v čom sa zhodneme, návrh rád upravím ![]() |
|
|
MADING |
Přidané 07.06.2016 17:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 220
Založený: 28.02.15
|
Nápad to není vůbec špatný docela by to pomohlo taky se mi už X krát stalo že mě vykradli zbraně z firmy no a tohle by byla slušná pojistka no a taky by tu nebyla špatná třeba možnost že by majitel mohl nastavit to že by hráčům nastavil X počet nábojů za X čas které by si mohli brát toť vše co bych k tomu dodal. |
|
|
thorous |
Přidané 10.06.2016 12:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 515
Založený: 20.10.12
|
Stačilo by to dát prostě jenom na spawn místo omezení na minuty, ale známe atomase |
|
|
Panther |
Přidané 10.06.2016 13:01
|
|
Citace thorous napsal: Ano. Povodne bol moj navrh taky, no ked som nad tym rozmyslal, chcel som aby to malo nejaku logiku. Zober si ze niekto ide na lov a lovi dlhsie - 10 - 15 minut .. dojdu mu zbrane ... jasne pre mna, alebo teba nie je problem dat /kill a ist znovu .. ale osobne poznam par hracov, ktory si nechcu davat kill a robia to velmi neradi ... radsej si dojdu ku firme, len aby ten prikaz nemuseli pouzit ... preto som myslel aj na nich ... |
|
|
esx_exiteye |
Přidané 10.06.2016 13:13
|
![]() ![]() Příspěvků: 444
Založený: 09.09.14
|
Návrh dobrý no ATomas to tak možná má naschvál.. Představ si že mužeš brát zbraně každých 5 minut a ty jsi třeba příklad jo? Gangster jehož gangu přebírají území. Ty si vyzmeš sawny a jdeš tam no hned jak tam dojedeš tak tě zabijou a na ammunation enbude čas.. _______________________ No opravdu jenom nastavit maximální částku náboju která by šla vzít.. Pokuď to tak je tak to je dobré.. Omlouvám se mám ban na serveru tak nevím jak to tam vypadá s timato věcma.. ![]() |
|
|
Panther |
Přidané 10.06.2016 14:53
|
|
Citace The_ExIT napsal: Prečítal si si celý návrh ? Pokial by ho zabili, tak má hneď právo na výber zbrane ... nemusí čakať žiadných 5 minút |
|
|
Panther |
Přidané 13.06.2016 11:49
|
|
Presne tak .. to obmedzenie tam musí byť, aby sa to nedalo zneužiť .. Ono by sa to dalo aj bez tých 5tich minút, no v tom prípade ak by sa niekomu minuli náboje a potreboval by ďalšie museli by ho buď len zabiť, alebo by musel dať kill ... spomínal som to už vyššie .. |
|
|
esx_exiteye |
Přidané 13.06.2016 13:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 444
Založený: 09.09.14
|
Citace Interstellar napsal: Po respawnu? Co když vezme zbraně dá si je do domu dá /kill a vezme další? Lidé jsou fikaní ... V tomhle případě to ani ATomas omezovat nemusí pokuď si tedy rozumíme... Upravil/a esx_exiteye dne 13.06.2016 14:56 |
|
|
Panther |
Přidané 13.06.2016 22:58
|
|
Citace The_ExIT napsal: Nič v zlom, ale ty rozmýšlaš ? Myslíš, že niekto si bude utekať vyberať po 500 kusov dgl, cez celu mapu pôjde domov aby tam tých 500 kusov vložil a dá kill ?? A aj keby sa našiel taký expert ... Ak by to vyberal po 500 kusov dlho by ho to nebavilo a skôr by sa tomu dalo zabrániť - nie teraz keď vyberie naraz 32 K .. alebo nebodaj všetko nejakých 200 k, len preto aby uškodil aj keď pri sebe môže mať max 32k. |
|
|
Punk0 |
Přidané 05.03.2017 22:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 41
Založený: 21.05.16
|
Mohl by si před firmou třeba v noci založit stánek a ty naboje vybírat a dávat si je do stánku a pak by měl třeba 10k nábojů nečetl jsem komentáře takže nevím jestli to už někdo nepsal |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí