Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Jaký názor máte na můj nápad?
Ano, skvělý nápad 7 Hlasov
88%
Ne, promiň 1 Hlas
13%
Počet hlasov: 8

[Livestreamy]BottleStreamer
BottleSTREAMER
Zdravím vás přátelé,

mé jméno je David a je mi 21 let. Po delší době jsem se vrátil zde na SuperPařbu a můj nový začátek bych chtěl také pojmout tím, že bych ze SuperPařby natáčel videa, dělal livestreamy a mnoho dalšího. Rozhodně by nechyběl pokec s hráči, v případě, že by to bylo možné i s administrátorským týmem, například ohledně toho, jaké chystají novinky apod.. Hráči, kteří například nemají dostatek money ve hře, se můžou těšit na různé soutěže, které bych ze začátku dělal více pro zviditelnění. Plánuji také přidávat na Youtube kanál i soutěže pro všechny hráče (bez ohledu na to co hraje) takže si máte možnost zasoutěžit například o náhodné steam klíče, klávesnice, popřípadě myšky.

PROSÁM VŠECHNY O VYJÁDŘENÁ DO DISKUZE JAKÉHO JSTE NÁZORŮ.
DĚKUJI
Zrušený účet
Názor: Až uvidíme nějaké video, tak se dá hodnotit. Jinak je toto bezvýznamný topik.
CpT
Skús natočiť nejaké prvé video ohladom Superparby a napíšeme ti svoj názor
Pegasus
Tak ako už napísala Kikush a CpT. Smile u videa sa uvidia tvoje skúsenosti a potom by sa dalo hodnotiť či to za to stojí.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24256
DanyaS
Až natočíš nějaký video tak usoudim jestli to má smysl.. Jestli celkové video se mi líbí. Zatím tam máš ano tak mazej dělat video :D
Baseball
Myslím že není třeba zde nahrabávat posty a psát to co kdo napsal před váma.. Až bude video tak komentujte..
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%