Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka - 5Zigen (Update 8.5.2019)
JamesBonG
Tebe znám už hodně dlouho od doby co jsem ti prodal sultan za 100mg :D No vizitka je pěkně zpracovaná hodí se to k těm nadpisům od Mixera jinak jsi v pohodě týpek ať se ti daří na SP aj v živote ;)
5Zigen
Citácia
JamesBonG napsal:

Tebe znám už hodně dlouho od doby co jsem ti prodal sultan za 100mg :D No vizitka je pěkně zpracovaná hodí se to k těm nadpisům od Mixera jinak jsi v pohodě týpek ať se ti daří na SP aj v živote ;)

dík :D no dost mně to tenkrát nasralo, jelikož moc $ jsem neměl a tohle byla tak půlka celýho obnosu :D ale tk co, hra je hra
Baseball
Těšilo mě s tebou spolupracovat, přesouvám mezi hráče Hi
Tom14
Ach jo zigene ty lítáš z toho AT sem a tam Smile. No neva možná v tom bude RL tak GL.
5Zigen
Citácia
Tom14 napsal:

Ach jo zigene ty lítáš z toho AT sem a tam Smile. No neva možná v tom bude RL tak GL.

je v tom RL, mrzi mne ze to vypada spatne no :o

//E
Upravil 5Zigen dňa 22.03.2017 11:07
evry
Ahoj zigene.Tebe si pamatuju jako dobrého admina,který patřil mezi me oblíbené.Kdyby jsi někdy chtěl dat nějakou z tvojich akcí napiš.Jinak gl ve všem Hi
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21351

i.imgur.com/WHTT459.gif
5Zigen
Citácia
EVRS napsal:

Ahoj zigene.Tebe si pamatuju jako dobrého admina,který patřil mezi me oblíbené.Kdyby jsi někdy chtěl dat nějakou z tvojich akcí napiš.Jinak gl ve všem Hi

Těší mě že jsi si na mě vzpomněl v dobrém :D Klidně se někdy domluvíme, mám ulozene nazvy :D jinak, co tak pozoruji tvou činnost v AT, tak klobouček, krásně ti to jde :D

//E
Upravil 5Zigen dňa 08.05.2019 00:45
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
24%
Deathmatche