Informácie o serveri
Čítať tému
Hledém team lidí, kteří se chtějí pustit do projektu, do které se se jěště nikdy nikdo nep
|
|
ATomas |
Pridané 04.04.2017 22:15
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 6018
Založený: 19.02.11
|
Zdravím, jak název napovídá, hledám team lidí, kteří se nebojí se se mnou pustit do projektu, do které se ještě nikdy nikdo nepustil (alespoň co já vím). O co jde? Jde o to, že bych chtěl na server přidal možnost něčeho co bych nazval příběh. Šlo by o přidání NPC/Actorů, pro které by šlo plnit mise ve formě náhodných událostí (jako v GTA V), ovšem to vše více propracované (návaznost na sebe, skryté nápovědy atp..) Důvod proč se do toho ještě nikdo nepustil je ten, že sa-mp umožňuje jen velmi málo možností co s tím jde dělat (seznam toho co nejde udělat je delší než seznam toho co udělat jde). Hledám lidi, kteří mají nápady. Sice je tu hodně omezení, ale co už je na mne, já potřebuji lidi, kteří vytvoří myšlenku. Tu pak posledně můžeme otestovat a dovést k dokonalosti. Co od toho můžete očekávat? Toto je dobrý kurz pro lidi, kteří by chtěli někdy vyvýjet nějakou hru, sice Vás přímo nenaučím programování, ale rozhodně se v tomto projektu naučíte jako programátor myslet, a hlavně umět programovat nestačí k tomu, aby jsme mohli napsat hru. A to Vás toto naučí, naučí Vás dělat hry, pak už je jen detail naučit se nějaký jazyk a hru napsat. Co je potřeba udělat? Potřeba je mi napsat SZ tak aby mne zaujala. Dále budete potřebovat Hamachi. Vše ostatním už dodám já sám. GTA je hodne inspirovalo gangsterskymi filmy, takze pokud mate nějaké nakoukané (Scarface, Miami vice, atp..) tak je to jedině výhodou. Upravil Zrušený účet dňa 04.04.2017 23:42 |
|
|
GaUneR |
Pridané 13.04.2017 04:34
|
![]() ![]() Príspevkov: 412
Založený: 07.05.12
|
Toto je velká myšlienka/nápad, ktorý stojí za tú námahu, za to oživenie tejto hry, ale úprimne, minimálne hovorím za seba. Aktívne sa venovať tomuto, to by som musel byť permanentne psychicky (myšlienkami) vo svete "GTA" a fyzicky byť za PC, nechodiť do práce a venovať svoj volný čas tejto činnosti. (Možno trocha prehánam, možno podla niekoho až moc, ale takto to vnímam ja aby to bolo funkčné do pár mesiacov možno až roka alebo dlhšie? Toto už záleží na okolnostiach. Já nechcem mať a ani nemám k tomuto negatívny postoj. Držím palce aby sa ti ozvalo čo najviac hráčov s kreatívnymi a originálnymi návrhmi a venovali ste sa tomu intenzívne a čo najdlhšie. Avšak skôr ako sa tento nápad dá do podoby kedy bude možný pridať na server nebude lepšie počkať až Rock Star tým upustí z aktuálnej GTA V? Kedy sa bude viac venovať ďalšej serií a dá "zelenú" ludom ako si ty a budete mať možnosť túto hru posunúť na ďalší level. Tie možnosti v pawne, ktoré táto hra môže ponúknuť budú naozaj stáť za to. Na toto sa naozaj teším už teraz a k tejto zábave to už dlho nepotrvá, predsa už to je pár rokov čo toto dielo je vonku. Treba si spomenúť, že aj diel san andreas/samp bol v podobnej situácií, minimalne už len zo stránky výkonnosťi počítačov bolo nepredstavitelné, že túto hru si dnes dokáže pustiť skoro každý užívatel hociakého LOW PC. A dnes? Ved to už vidíte sami aká je skutočnosť. Nie? Áno dnes už tie online hry sú na inej úrovni, ale tak či tak nepotrvá dlho a GTA V nahradí aktuálny Samp (San Andreas) GTA V Multiplayer náhrada za Samp? Z náručou ho privítam a dufam, že ťa to pawno ešte nejaký čas bude baviť/zaujímať a vytvoriš aj pri tejto sérií TOP Server v SK/CZ. Budem ceniť a určite nie len ja ak vyjadríš svoj názor na túto tému. |
|
|
Interstellar |
Pridané 13.04.2017 15:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 677
Založený: 10.12.16
|
Rozhodne nehovoríš len za seba, ja som na tom presne tak isto, nápad sa mi tiež páči, určite by to malo na SP úspech a možno aj prilákalo ďalších hráčov, pretože som ešte nevidel CZ/SK server so svojim vlastným príbehom, ale neviem si predstaviť, že by som pri tom strávil hodiny denne, ATomasa už som kontaktoval, poslal mi inštrukcie a už z toho sa tá vidieť, že to je práca na strašne dlho, fakt sa do toho môže zapojiť len niekto kto na to má čas a hlavne ho to baví, rovnako ako som aj ATomasovi písal, tak čas by bol, ale stráviť hodiny denne u PC je pre mňa ďaleká minulosť. Ale verím, že sa určite našli ludia, čo sú ochotní sa do toho zapojiť a dúfam, že sa vám to podarí a luďom sa to bude páčiť, takže držím palce. |
|
|
As3 |
Pridané 13.04.2017 16:03
|
![]() ![]() Príspevkov: 376
Založený: 03.04.16
|
No, do projektu jsem se zapojil a bohužel ten den i skončil.. z hlavního důvodu nedostatek času a fakt tam nebudu sedět 24hodin.. omlouvám se, nepochopil jsem to, ptal jsem se všude, projížděl internet.. nic nic nic. No něco jsem zkusil a jak jsem zjistit vlastní TEST server, pc hučí, 110stupnu, server padal.., pc restartoval a fakt si pc nechci ničit.. Doufám že najdeš lidi co ti pomůžou. Hodně štěstí |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí