Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

LOS SANTOS AIRLINES
apolo14
img.tpx.cz/uploads/LosSantosAirlines1111.png

Firma se zabývá prací PILOT. Naším úkolem je přepravovat náklad helikoptérou nebo letadlem popřípadě sloužit jako AeroTaxi jiným lidem.

Firma se nachází na jihu Los Santos. Přesněji v areálu letiště Los Santos. Naší firmu na serveru najdete pod příkazem /cloc 58

img.tpx.cz/uploads/apolo%20lsss%20info.png

Firmu jsem zakoupil dne 31.3.2017 ve 22:00 v Admin Dražbe

Kdo by se chtěl zeptat, proč zrovna tato firma?
Protože už od začátků mé kariéry na SP jsem věděl. Že Pilot mě bude bavit, zkusil jsem ho a po prvních pár dnech mě neskutečně zaujal. Jelikož jsem neměl v tobu $$ tak jsem si firmu nemohl dovolit, ale jelikož konečně $$ mám tak jsem si splnil svůj sen.

img.tpx.cz/uploads/apolo%20ls%20vedeniee.png

Majitel: apolo14
Spolumajitel: _[T]ee[M]o_

Zástupce: Vojtano, _CrazY_
Správce hodností: MoLoN
Správce aktivity a výdělku: Hledá se
Náboráři: Všichni ve firmě mají právo na INV. A to jestli se chopíte psaní inzerátů je už pouze na vás Smile

img.tpx.cz/uploads/apolo%20ls%20hodnosti.png

U nás ve firmě dostanete plat 95% stálý. V případě, že vidíme vaší aktivitu, pomoc nováčkům ve firmě, že neděláte bordel, zvete lidi do firmy atd... Tak máte možnost od Majitele získat plat až 99%

Nástupní hodnost je: ¤ Pilot ¤
V této hodnosti můžete:
Zvát lidi do firmy.
Respawnovat vozidla
Tankovat za firemní $

Odměna za 1 misi je různá. Většinou bývá od 20.000 do 35.000
Záleží na
Koeficientu, RPbodech, vzdálenosti mezi letištěm a oblečení/premium.

Mise trvá +- 1:30 minuty (Ve vzduchu to ani nepoznáte a myslíte si, že to trvalo max 30s :D)

img.tpx.cz/uploads/apolo%20ls%20pravidla%20copy.png

1) Nenadávat a nespamovat
2) Delší neaktivitu hlásit předem! (72h+)
3) Nedělat bordel v okolí firmy!
4) Poslouchat vedení Firmy
5) Vulgarismus a vulgární napadaní členů firmy je zakázáno!
6) PŘÁSNÝ ZÁKAZ NIČIT OSTATNÁM FIRMÁM KONVOYE! = KICK + ZÁPIS DO BLACKLISTU

(Ohledně blacklistu)

Jelikož nechceme ve firmě turisty, lidi co furt nadávají, neumí poslouchat či jinak opakovaně porušují pravidla tak bude ve firmě BlackList.

Na BlackListu budou hráči co se nebudou moci vrátit do firmy - o kterých víme, že dělají bordel a ve firmě je nechceme. Takovej příklad:
Příjde do firmy hráč jménem apolo13 a začne všem nadávat tak ho kicknu. On mi napíše PM, že se omlouvá a že už to neudělá tak já ho vezmu z5 a v případě, že se to bude opakovat tak dostane další kick + zápis do BlackListu a už se do firmy nijak nedostane a může prosit jak chce Smile

img.tpx.cz/uploads/apolo%20ls%20voz.park%20.png

Doplním časem

Zatím nějaké ty fotky z výměna:

//EDIT: 16.04.2017
Jak můžete vidět: Tak jsem naletěl pouze 10km a koukejte na tu odměnu s koefem 2.5!!

img.tpx.cz/uploads/pinkhelpodmena1.png

img.tpx.cz/uploads/pinkhelpodmena2.png

A takto vypadá výměna z warpu na warp (/LV - /SF)

img.tpx.cz/uploads/..01456.png

img.tpx.cz/uploads/asd45s6ad4s3a.png

/ Na přání mého profesionálního grafika doplňuji:

GRAFIKA BY: CpT. a Niko. ! Díky hoši

img.tpx.cz/uploads/bonuslossantosairlines.png

Upravil/a apolo14 dne 16.04.2017 21:55
CpT
Vizitka luxusná Good job! som rád že môžem byť vo firme a dúfam že keď si ju tak moc chcel že aj dlho vydrží inač tie nadpisy sú topka :D
apolo14
Citace
CpT napsal:

Vizitka luxusná Good job! som rád že môžem byť vo firme a dúfam že keď si ju tak moc chcel že aj dlho vydrží inač tie nadpisy sú topka :D

Děkuji za fajn pozitivní koment Smile Jasně, že nadpisy jsou luxusní :DDD Ještě aby ne. A neboj určitě nemám v plánu to prodávat Smile Jen doufám, že ty nás taky neopustíš a v případě, že ano tak pro tebe bude vždy místo Smile Kapitáníku Smile
xBack
Vizitka se mi líbí je slusně napsaná a i nadpisy jsou luxusní. To srdíčko jsi tomu dal Smile. Doufám, že firma dlouho vydrží a gl sní. Pusa
apolo14
Citace
xBack napsal:

Vizitka se mi líbí je slusně napsaná a i nadpisy jsou luxusní. To srdíčko jsi tomu dal Smile. Doufám, že firma dlouho vydrží a gl sní. Pusa

Moc ti děkuji Smile Pracoval jsem na tom celý den tak jsem rád, že se ti to líbí Smile A doufám taky, že firma vydrží co nejdéle mam s ní velké plány do budoucna Smile
destiny-
Majitel dobry , vizitka dobry , clenovia dobry :D čo ktomu dodat gl s firmou a musi ty vydrzet budes 2 johny :D dufam ze prijedu Smile
life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain
MaTy
Vizitka se čte pěkně, to nemá chybu, protože červená je top. Firma v pohodě, ale měl bys co dohánět, aby si se vyrovnal aerolinkám ze sf :D. At ti vydrzi a vydelava. Hlavne super kolektiv at tam máš, cc.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
apolo14
Citace
_MaTy_ napsal:

Vizitka se čte pěkně, to nemá chybu, protože červená je top. Firma v pohodě, ale měl bys co dohánět, aby si se vyrovnal aerolinkám ze sf :D. At ti vydrzi a vydelava. Hlavne super kolektiv at tam máš, cc.

Ahoj, díky moc. Smile Jistě se jí budu snažit udržet co nejdéle jelikož zaměstnání pilot mě nehorázně baví a je to snad jediné zaměstnání na SP kde dokážu strávit hodiny denně bez pauzy :D Kolektiv si budu hlídat Smile AeroLinky SF už asi nedoženu :D Ale vždy budu o krok pozadu Smile.

Citace
Destiny napsal:

Majitel dobry , vizitka dobry , clenovia dobry :D čo ktomu dodat gl s firmou a musi ty vydrzet budes 2 johny :D dufam ze prijedu Smile

Ahoj, mám v plánu si jí ponechat taky dlouho a jet Road To Johhny :D Ale bůh ví jestli se něco nepokazí. Za každou cenu se, ale budu snažit aby firma nepropadla Smile Budu moc rád když se stavíš Smile
NiKo_
Vizitka dobrá obsahovo ale hlavne graficky :D
Nadpis hore a dole TOP Kappa
Dúfam že firmy bude nadalej pod tvojim velením Smile
Floatin
Vizitka je na úrovni.Dúfam,že ti tá firma vydrží nejakú dobu.
apolo14
Citace
NiKo_ napsal:

Vizitka dobrá obsahovo ale hlavne graficky :D
Nadpis hore a dole TOP Kappa
Dúfam že firmy bude nadalej pod tvojim velením Smile

Ahoj,
díky Smile je jasné, že grafika vizitky nemá chybu když jí dělal sám Niko. a Cpt. :D Ještě aby jo :D Firmu si určitě mám v plánu nechat co nejdéle to bude možná Smile Pár let by mi nevadilo :DDD Ale bůh ví jak to bude třeba za měsíc Smile

Citace
Floatin napsal:

Vizitka je na úrovni.Dúfam,že ti tá firma vydrží nejakú dobu.

Díky. Jak jsem již zminoval u Nika. tak doufám taky, že mi firma vydrží co nejdéle Smile Můj milášek :D
Brendy
Vizitka je topková, hlavne tie nadpisy. Chalani odviedli perfektnú prácu a vizitka obsahuje všetko čo má akurát mi tam chýba nejaký ten screenshot na oživenie ale to je už jedno. Možno niekedy k tebe zavítam lebo u pilota mám pomerne dosť bodov tak nech sa s firmou darí a nech ti vydrži čo najdlhšie.
apolo14
Citace
Brendy napsal:

Vizitka je topková, hlavne tie nadpisy. Chalani odviedli perfektnú prácu a vizitka obsahuje všetko čo má akurát mi tam chýba nejaký ten screenshot na oživenie ale to je už jedno. Možno niekedy k tebe zavítam lebo u pilota mám pomerne dosť bodov tak nech sa s firmou darí a nech ti vydrži čo najdlhšie.

Čauky, je pravda, že ty screeny by se tam hodily, ale hold musíme si přiznat, že jsem líný **** :D takže screeny se pokusím doplnit dneska Smile A pokud budeš chtít zavítat k nám aspoň na chvilku si ten job zase oživit tak máš dveře otevřené Smile Díky a snad vydrží co nejdéle :D
As3
Vizitka moc krásna nadpis TOPka, hodně štěstí s firmou, možná se někdy stavím
apolo14
Citace
As3 napsal:

Vizitka moc krásna nadpis TOPka, hodně štěstí s firmou, možná se někdy stavím

Rád tě u nás ve firmě uvidím Smile Díky moc Smile
Pink
Je vidět, že sis dál záležet a vím, že tě Pilot hodně baví, takže snad ti firma vydrží, gl.😀
apolo14
Citace
PinK napsal:

Je vidět, že sis dál záležet a vím, že tě Pilot hodně baví, takže snad ti firma vydrží, gl.😀

Díky brácho :D Užívej ve škole já dnes celej den doma pohodka :D
Někdy se musíš stavit je to super job :D
apolo14
Firma prodaná můžete tedy Lock! Smile
xBack
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
21%