Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Právníci SF
Gajdy
Moc pěkná vizitka a ještě lepší kolektiv a majitelka Smile Jak se říká, v jednoduchosti je krása. Smile Smile Smile
Shadyyy1
Zetko, Floatin - Děkuju vám, moc mě to potěšiloSmile Jsem ráda, když někdo dokáže ocenit mou práci..

Gajdy - Moc děkuji Gajdy, vážím si členů jako jsi ty a doufám, že ještě dlouho vydržíšjazyk
Rosta
Vizitka je hezká. K vedení nemám co vytknout. Snad ta spolupráce ještě nějaký čas vydrží i když se o Al-Kaidu stará Vitman. Smile
Shadyyy1
Děkuji za pěkný komentář RosťoSmile Spolupráci se stále snažíme udržovatPalec nahoru
MaTy
Nějak nevím co se mezi námi stalo, že jsme si nesedli, ale to je doufám už za námi. :D Jsem rád, že někdo dělá konkurenci LVčkám. K vizitce - grafiky co se týče je to super a obsahově taktéž. Good job! padne mi do oka, krásně se čte. Pokud se někdy zase nebude chtít pracovat a nebudu mít firmu, tak bych se určitě zastavil, pokud by jste neměli už problém. :D Ať se daří a dlouho slouží!
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
xBack
Nazdárek chtěl bych říct, že vizitka se povedla a neměl bych problém se tam někdy k vám připojit teda jestli můžu Smile Celkově jsme rád, že aspoň někdo měl odvahu se postavit firmě v Lv, zacož máš muj velký respekt. Doufám, že firma ještě dlouho bude a hodně štěsti.
Brendy
Zdravím Shady,
vizitka sa ti velmi podarila je farebná a dobre zaujme na prvý pohlad. V tvojej firme smom bohužial ešte nebol lebo mám svoju ale možno sa tam raz dostanem.

Dúfam, že ti firma vydrží čo najdlhšie. No i keď ty ju máš už pekne dlho. :D
OndraS1
Cs sawnerka :D :D
Vizitka je luxusní, čte se hezky i graficky je velmi hezky zpracovaná *Tu sem* Good job!
Tak GL na SuperPařbě i v životě ;)
Hi Good job!

img.tpx.cz/uploads/sa-mp-xd.png
Shadyyy1
Moc děkuji za pozitivní komentářePeckaaaa

Do firmy se určitě můžete někdy mrknout:D Protože firmu nepustímHulala
Teo
Zdravím, vizitka je hezky zpracovaná, jen by se hodila nějaká ta aktualizace, protože já už spolumajitel dávno nejsem a asi by se ti tam teď hodil někdo jiný. Firma se od té doby, co jsme to tam spolu šéfovali dost posunula, to je nejspíš díky tomu, že do ní dáváš opravdu hodně úsilí a jsi schopna pro ni udělat úplně všechno (to už jsem si zažil na vlastní kůži :D). Tak snad si se rozhodla dobře, držím ti palce.

E: Tak rip firma no
Upravil Teo dňa 01.05.2017 21:08
Mordis
Již není pravdou Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
21%
Skyrace
12 Hlasov