Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Aké navrhujete riešenie ?
Zrušenie pravidlá č17 1 Hlas
7%
Nastavenie globálnej prijatelnej ceny v nemkách 14 Hlasov
93%
Počet hlasov: 15

Nemovitosti, reklamky !
Groot
Všetkým prajem pekný den a príjemné cítanie. Pevne verím, že to co teraz prečítate vás až tak nepohorší, ak áno cítat som vás to nenútil Smile

O co ide ?

Ide o zrušenie maximálnej hranice u nemovitostí, co by nebol problem, nech si majitel nastaví akú cenu chce, to je v pohode, ale však sú tu nemovitosti, ktoré ak nevyužijeme dostaneme trest v podobe mute, pokuty, banu.

O ktorých nemovitostiach sa bavíme ?

Bavíme sa o Reklamých Kanceláriach(dalej Reklamky), ktoré nám zabezpecujú Inzeráty, Dražby, Ankety.

Preco sa bavíme práve o nemovitostiach vyššie spomenutých ?

Výnatok z pravidiel SAMP serveru Superparba.eu, s IP: PLAY.SUPERPARBA.EU:7777
Ak by niekto nevedel, kde sú pravidlá -> Klik
Pravidlo c. 17

Citácia
Nabídka a poptávka patrí do /inzerat. (Napr: "Potrebuji právníka", "Hledám gang", "Koupím ...", "Prodám ..." ).

Tákže reklamky musíme používat pod hrozbou trestov, ktoré sú spomenuté vyššie.
Problém, je však ten, že není strop, a založenie iba INZERATU stojí nehorázne pálky, kto by nemal prehlad dávam foto dokumentáciu z dnešného dna:

Biela reklamná kancelária: (budem dávat url, keby ste sa náhodou certili, že roztahujem web a náhodou mali zámienku odbocovat od hl. myšlienky topicu)
https://img.tpx.cz/uploads/bila.png

Cervená reklamná kancelária:
https://img.tpx.cz/uploads/cervena.png

Modrá reklamná kancelária:
https://img.tpx.cz/uploads/modra.png

Oranžová reklamná kancelária:
https://img.tpx.cz/uploads/oranzova.png

Žltá reklamná kancelária:
https://img.tpx.cz/uploads/zlta.png

Zelená reklamná kancelária:
https://img.tpx.cz/uploads/zelena_rek...a_rekl.png

Nastáva otázka alebo poznámka:

Chod do mesta, kde je lacnejší inzerát !
Preco nejdeš do mesta kde je lacnejší inzerát ?

Cuduj sa svet chodím, lenže mám firmu ID61 (Kamionaci LS) a ak robím co robím, všetky trasy našim obvyklích konvoyou sú cez zóny pokrytia "drahých" reklamiek, takže 80% casu som v "drahej" zóne, a já som nikdy nemal nejaké velké bohatsvo, takže šetím každý cent.
Ale uvažujme o tom, že príjde novácik "Jožko" jozko sa spawne v LV nájde motorku, a nejako sa zatúla do LS/SF, zistí, že je tam nejaké super zamestnanie, zamestná sa a opýta sa do global chatu, ci sa nájde firma. AT ho patricne potrestá, ták "jožko" sa poucí, dá /inzerat a hla.. zisti, že si ho nemôže podat, lebo nemá dostatok financii, a vysvetlit nejakému jožkovi, co tam je 5minut aj s cestou, že nech ide ku inej reklamke atp atp.
Jožko sa radšej odpojí a ak bude nasratý povie pár milých slov na server a dostane ešte k tomu možni ban za urážku SP a je to..

Jožko môže žiadat o firmu v team chate!

Samozrejme, že môže ale hl. myšlienka je bude reklamka alebo trest..
Dávno pradávno, ked som zacínal, za cias neohrozeného Wlka a jeho partáka Pixela na SP pravidlo c.17 neexitovalo, a firma sa kludne hladala cez globak chat (inzerát stál okolo 5k$)
Raz sa stal BUM! a inzerát zacal stát 1.1k$ a zaviedlo sa pravidlo c.17, majitelia reklamiek sa búrili, že nebudú zarábat. Vedenie ich odbíjalo, zaviedlo sa pravidlo, ták sa znížili ceny inzerátu.
No dnes? Inzeráty stoja 1.6mg a pravidlo je tiež.
Bud upravte pravidlo c.17, nech iba predaj a kúpa je v inzerat, alebo dajte GLOBALNE nízke ceny inzerátu (samozrejme aj dražby), pretože je to fakt s prepácením na k****

Prajem pekný zvyšok dna.
Ostávam s pozdravom,
Dodko.

V topiku sa správajte podla pravidiel, je to čisto na diskusiu o tomto probléme, neželám si žiadne hádky atp atp!
Anonym
Celé tieto nezmyselné ceny sú absolútna blbosť , lepšie to bolo keď bol strop.
Súhlasím s návrhom.
savage
pekne si to zhrnul Smile +1
Kurkuma
Citácia
Nabídka a poptávka patrí do /inzerat. (Napr: "Potrebuji právníka", "Hledám gang", "Koupím ...", "Prodám ..." )

Řekni mi, k čemu by byly reklamky, které patří mezi nejdražší nemovitosti na serveru. Takže tuto variantu ne.

S tím, že tam mají být stropy souhlasím, ale s tou blbostí, co jsi napsal nahoře ne.

To, že máš mise v LS je asi všem jedno. Já mám hotel v SF a mohu si dát ceny na 1 000 000/ hodina. Když hráč přijde, tak se mu ta cena ukáže. Totéž je při /inzerat nebo /drazba. Také se jim ukáže cena. Dal bych tam strop, který by byl třeba 10x větší, než před zrušením stropu.
Groot
Citácia
Kurkuma napsal:

Citácia
Nabídka a poptávka patrí do /inzerat. (Napr: "Potrebuji právníka", "Hledám gang", "Koupím ...", "Prodám ..." )

Řekni mi, k čemu by byly reklamky, které patří mezi nejdražší nemovitosti na serveru. Takže tuto variantu ne.

S tím, že tam mají být stropy souhlasím, ale s tou blbostí, co jsi napsal nahoře ne.

To, že máš mise v LS je asi všem jedno. Já mám hotel v SF a mohu si dát ceny na 1 000 000/ hodina. Když hráč přijde, tak se mu ta cena ukáže. Totéž je při /inzerat nebo /drazba. Také se jim ukáže cena. Dal bych tam strop, který by byl třeba 10x větší, než před zrušením stropu.

neťahajme tu hotely, ktoré nemusíš využívať pod "nutemin" pravidiel, taký inzerat musíš dať, ak chceš niečo predať alebo kúpiť a chceš otom dať globálne vedieť
zorys
Myslím si, že nebudu mluvit za sebe, ale za spoustu lidí, kteří tu hráli cca v roce 2014, v tu dobu byly větší výdělky, pokud se tedy bavíme o najíždění a takový montgomery motel stál maximálně 50mg, teď stojí 150, ceny nemovitostí totálně šli nahoru a pro nováčka je téměř nemožný získat nějakou nemovitost a tímto nesmyslným updatem nemovitostí se to ještě zhoršilo a nemovitosti stouply na stejně ještě více, totálně to zavřelo dveře nováčkům, protože ty nenašetří 150mg na nemku během chvíle, mělo by se myslet i na ty, kteří začínají a tohle jim vůbec nepomůže a už vůbec nepomůže ceně nemovitostí max. pomůže v tom, že se více bude odvádět do rozpočtu, ale to snad nemůže být nikdo tak slepý, aby přehlídl že Stadiony se dohodly a mají 50k na závod.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Kurkuma
Citácia
Dodko napsal:

Citácia
Kurkuma napsal:

Citácia

neťahajme tu hotely, ktoré nemusíš využívať pod "nutemin" pravidiel, taký inzerat musíš dať, ak chceš niečo predať alebo kúpiť a chceš otom dať globálne vedieť

Tak já to povím jinak.

U reklamky napíšeš /inzerat a VIDÁŠ, kolik je CENA. U hotelu, benzínky nebo u čehokoliv jiného to vidíš také. Je na tobě, jestli si tam koupíš tu službu. Pokud si to hráči nebudou kupovat, tak budou muset dát reklamní kanceláře nižší cenu. Už mi rozumíš?
Ondrah98
Opět pan majitel "vylepšil" něco, co nikdo nechtěl. Samozřejmě na to má plné právo, akorát se pak nesmí divit následkům, mohl bych o tom vyprávět dlouho, ale bylo by to k ničemu...

Ve své podstatě toto "vylepšení" dává smysl, akorát ne v prostředí SP, kde je "podnikání" představované nemovitostmi značně omezeno. Přece jenom, když se pekárny dohodnou, že rohlík bude stát 100€, tak se určitě najde někdo, kdo to bude dělat levněji a hlavně je to trestné... Tudíž buď se uchýlit zpět k určování maximálních cen, nebo kompletně změnit systém nemovitostí, případně prvně udělat stropy, aby se nestávalo tohle a pak předělat nemovitosti.

Co mě neudivuje, že se téhle novinky hráči chytli a nastavili si neuvěřitelné ceny, protože jejich inteligence nesahá dál, jak do /info a kolonky peníze, nicméně už nevidí důsledky svého ****ního jednání, akorát vidí, že jim nemovitost vydělává miliony na nepozornosti ostatních, s čímž jsou převelice spokojeni a začíná je bolet ruka od věčného sebeuspokojování nad tímto jevem... Co mě ovšem udivuje, je to, že se toho chytli hráči, od kterých jsem předpokládal rozum a rozhled dál než do svého /info.

Zkrátka: Návrh nikdo nechtěl, v prostředí omezené inteligence SP nefunguje a je tedy třeba ho zrušit a navrátit se (alespoň prozatím) ke starému systému.

A teď prosím do mě, že jsem ****, co vám závidí vaše ****dolárky ve 12 let staré hře, a že vám "nadávám" protože závidím... Těmto ****ům vzkazuju, ať si vylížou prdel a pak si do ní narvou všechny ty úžesný pixely, co "vydělali"... A ne nenachytal jsem se na vaše **** předražený inzeráty.

Nadávkám podporujícím potírání demence zdar!

// Kurkumo máš pravdu, ale opět ne pro prostředí SP... Hráč musí využívat služby reklamky pod hrozbou postihu, pokud chce nějak normálně hrát, tudíž nevím proč by se měl omezovat nebo snad být trestán on, a ne pár vychcaných blbečků s inzerátem za milion? Chápeme?
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Groot
Citácia
Kurkuma napsal:

Citácia
Dodko napsal:

Citácia
Kurkuma napsal:

Citácia

Tak já to povím jinak.

U reklamky napíšeš /inzerat a VIDÁŠ, kolik je CENA. U hotelu, benzínky nebo u čehokoliv jiného to vidíš také. Je na tobě, jestli si tam koupíš tu službu. Pokud si to hráči nebudou kupovat, tak budou muset dát reklamní kanceláře nižší cenu. Už mi rozumíš?

Ano už ti chápem, žiadne výdelky - nižšie ceny, ale moj budem ti oponovať argumentom od ondraha, pretože podobný argument som ti chcel napísať

Ondrah - krajšie si to nepísať nemohol :D máš u mna jeden bevýznamný Like :D
Melmen
To stejné jsem dal do chyb, ATomas to přesunul do vyřešených, tak s tím třeba něco udělal. http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=83710
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%