Informácie o serveri
Čítať tému
GR Montage #1
|
|
Vojta369 |
Pridané 31.05.2017 18:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 403
Založený: 29.10.14
|
po minute jsem umrel nudou, proste normalni zabery z gr toho bych ti dokazal natocit hodiny
Ahoj Kacko, musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě. Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka. A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise. Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet? Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc. |
|
|
Delux |
Pridané 31.05.2017 19:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 232
Založený: 29.03.13
|
Zábery na štýl saucceho, názov odkopirovaný od ratyho, hudba spred troch rokoch pre polohluché tukany, ale čo je najviac zle je to, že tam nemáš ani jeden slušný záber s náznakom skillu. 0.5/10 za odvahu |
|
|
Pegasus |
Pridané 31.05.2017 19:15
|
![]() ![]() Príspevkov: 322
Založený: 03.04.16
|
Takto , snaha bola. Ale bohužial zlá. Hudba - Zábery - (Toto všetko sa deje skoro na každom GRku) Úvod - 1:07 končil úvod a to sú len zábery s nudnou hudbou a už len tam som mal chuť vypnúť to video. ďalej už komentovať nejdem. Nabudúce skús zlepšiť zábery (Hlavne nedávaj tak dlhý úvod daj tam napr. max 10-15sekundové tie zábery čo tam máš) a hlavne hudbu. Inak videl som už aj horšie. čaf |
|
|
NiKo_ |
Pridané 01.06.2017 07:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 543
Založený: 11.07.16
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa