Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

21 Jump Street
Rosta
img.tpx.cz/uploads/21-jump-street-50ecc63aia9950.png

> Jsme policejní firma, kde panuje dobrá nálada a skvělý kolektiv. Firma vznikla z pevného jádra staré Al-Kaidy tedy Rosta, Vitman a Danik. Jelikož nehraju pro peníze tak po vstupu do firmy získáš plat 99%, práva na zbraně a originální hodnost. O firmu má možnost starat se jakýkoliv člen a pomáhat tak při jejím růstu, finanční benefity jsou samozřejmostí. Nacházíme se ve vesnici Las Barrancas, takže dost blízko zlobivců aby jsme se nenudili. Firma je vybavená poměrně slušným vozovým parkem - 2x Infernus, 2x Bullet, 1x Cheetah, 1x Sultan, 1x NRG-500 a 1x SandKing, takže si vybere opravdu každý. Asi jediným pravidlem firmy je užívat si hru a nebrat to tak vážně, pokud máš zájem o vstup stačí kontaktovat jakoukoliv osobu z firmy.

img.tpx.cz/uploads/21jumpstreetfotofirmy.png
Detektor
Pekna strucna vizitka. At vydrzi.
Eme
pop*či firma, je mi luto co som spravil ale myslim ze je cas startnut nieco nove, 21 jump street za rok best firma na sp tomu verim, inak co sa tyka firmy skvely kolektiv a kamosi ako je vitman ci danik.
iloveyou
Super firma som rád že mám tu čest byť v nej Smile Rosto Vitman a Danik Prajem vám aby vam dlho vydržala a zachvilku bola legendárna firma ako bola aj vaša Al-Kaida Smile GJ!
LSK
Zdravím
vizitka netypicka, avšak stručná a všetko dôležité v nej je. Prajem vam vela stastia s firmou
NiKo_
Vizitka stručná čo je dobré. Dúfam že ti bude tak dlho slúžiť ako Al-Kaida.
Nxs
Hezká vizitka Rosto, i když z teroristy na policistu.. :D Ale předtím, než jsi vlastnil Al-Kaidu jsi myslím taky měl poldy, takže takový návrat. No nic, ať se Ti s firmou daří stejně, jako s Al-Kaidou.
i.imgur.com/WHTT459.gif
hormoskunk
Spíš nechápu tu vychcanost si dát firmu na místo blízko teroristů ať už zaměstnání nebo všech firem... Stejně většina chodí do centra zatýkat vesměs na warp a tak jim to ztěžuješ tím, že firma je úplně v dupě a ti co nemají premium to mají dost daleko, když se nemůžou warpovat. Navíc ti co nemají ani na premium nebudou mít ani na to aby zatkl teroristu, takže to vidím spíše jako nevýhodu. rofl A mimochodem zatýkaní na spawnu firmy je dost ubohé, takže bych se s tím nějak moc nechlubil, že jste dost ke zlobivcům.

Každopádně měli jste raději zůstat v ACABu nebo v Combatu, protože normální lidi pomalu miznou od teroristů a vy jste aspoň tu třetí firmu drželi na úrovni :D
Rosta
Všem díky za komenty.

Nexus - pamatuješ si to správně, než jsem koupil Al-Kaidu byl jsem taky polda :D

hormoskunk - ten kdo nemá premium, nebo mu prostě místo nevyhovuje k nám nepůjde a bude třeba v Lv to je snad každého věc a já to nemám potřebu kvůli začínajícím hráčům nějak měnit :D Stejně jako teroristi zabíjí nás na spawnu tak mi zatykame je, nevidím na tom nic horšího oproti vám :D Firma propadla a mě to jako klasického člena ve firmě nebaví, to asi k tomu proč jsem tam nezůstal
hormoskunk
Ono je podstatný rozdíl jestli terák zabije policajta na spawnu, nebo pokud policajt zatkne teráka na spawnu.

Odměny jsou stejné to jo, ale ten výsledek je zcela jiný. Policajt se znovu spawne na místo a nemůže ho nikdo 10 sekund zabít. Navíc střílení si policajt může všimnout a začít se bránit v rámci možnosti. Terorista je okamžitě ve vězení. Většinou cajti zatýkají na dálku, takže terorista si ani cajta nevšimne zvlášť když je schovaný za rohem nebo autem a má /hide. A to kolikrát se terák spawne s 20 WL nebo víc, takže o to větší rozdíl to je.

To opravdu nemůžeš srovnávat.

Každopádně je škoda, že jsi změnil stranu z které jsem právě přišel. Dělal jsem rok cajta :D

Jinak momentálně dodělávám levely, abych mohl řídit voj. techniku tak se těšte 21 Jump Streete rofl :D
Rosta
Tak vole řekni ATomasovi ať změní poldu, protože to pak nemůžeme dělat nic, když to bereš takhle :D Stejně pokud máš dobrou firmu tak te někdo vyveze a do minuty seš taky venku z vezeni a chill ne? :D Ještě se můžeš vrátit xD Už se těším ještě ti budu draze prodávat kredity aby si na ní vůbec měl :D
apolo14
Ahoj, vizitka je moc pěkná. Majtel: Asi jeden z nejlepších majitelů na SP. Jen škoda, že jsou tu takový zm**i jako např EMINEM a spol..., kteří musí dělat takovéhle svi*árny :'Pláču R.I.P Alkaida, ale věřím v to, že ty ty policajty rozjedeš tak jak al-kaidu Smile Není to to samé, ale ty si přeci Rosta :D GL s firmou snad se někdy stavím Smile BTW Mega lxs Nadpis Smile Moc se mi líbí.
Rosta
Čau, díky za koment a za chválu :O :D Snažíme se a zatím se to vyvíjí dobrou cestou tak uvidíme, každopádně budeš vítán.
Pegasus
Som rád že môžem byť členom firmy. Dobré vedenie firmy , je vidieť že o firmu je postarané. staRosta a Vietnamec to asi majú už v rukách :D Dúfam že firma vydrží dlho.

Hi
Rosta
Brado díky za koment, já jsem rád, že jsi členem, prostě autista :D To víš vitman ruční práce trénuje často takže v tom umí chodit :D
Pegasus
Firmu som podedil ja , môžete lock :D (Vizitka už je nová)
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24256
Ticka
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
21%
Skyrace
12 Hlasov
23%