Informácie o serveri
Čítať tému
Konec banů za reklamu
|
|
ATomas |
Pridané 15.05.2017 00:03
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 6018
Založený: 19.02.11
|
Zdravím, od roku 2010 jsme měli my (SuperPařba) se serverem WTLS ústní dohodu (po e-mailu), že pokud někdo bude dělat reklamu na jednom ze serverů tak dostane ban na obou serverech. (např. bude-li někdo dělat reklamu na SuperPařbu u WTLS, dostane ban jak na WTLS tak i na SuperPařbe a naopak). Tuto ústní dohodu majitel WTLS (niCe) jednostranně vypověděl. To znamená, že pokud někdo bude dělat reklamu na našem serveru na WTLS, tak na WTLS ban nedostane. V tom důsledku nejsme ani my povinni dále banovat hráče, kteří dělají reklamu na SuperPařbu u WTLS. Děkujeme za pochopení. |
|
|
HARS |
Pridané 15.05.2017 08:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 365
Založený: 11.01.14
|
Si myslej že když u nich hraje ZEDDY tak sou bůh ví co... |
|
|
Rosta |
Pridané 15.05.2017 11:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 3128
Založený: 23.07.13
|
Jako by se to někdy banovalo |
|
|
Tearsko |
Pridané 15.05.2017 16:22
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 8714
Založený: 07.03.12
|
Citácia Rosta napsal: Kedysi sa to banovalo a to tak že poslala druhá strana dôkazy, ale myslím si že to fungovalo len jednostranne (na sp ![]() |
|
|
Rosta |
Pridané 15.05.2017 16:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 3128
Založený: 23.07.13
|
No tak je to možné, ale co já vím tak toto "pravidlo" bylo určené k něčemu jinému ![]() ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 15.05.2017 19:35
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Hlavně tenhle topik udělal trošku bordel v hlavách těch méně inteligentních a už je tu ban za to, že psal o W*** na SP... Přijde mi minimálně trošku hodně divný, že se tu poslední dobou o W*** pořád zmiňuješ a hráči za to dostávají bany. Jistě server je TVŮJ a TY si můžeš dělat, co chceš, ale pak se určitým způsobem nemůžeš divit. Že se vůbec divím já... ![]() ![]() ![]() |
|
|
ATomas |
Pridané 15.05.2017 21:58
|
|
Citácia Ondrah98 Tak je potreba lidem ukazat kde je pravda. A jak jim to ma clovek rict, kdyby nemel napsat nazev ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 15.05.2017 22:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Ukázat jim pravdu může být problém nejenom z důvodu "nemožnosti" napsat název konkurenčního serveru... ![]() Asi jsem schopnej pochopit, co těma zprávama chceš říct, jaký je jejich poselství a význam, ale jestli to pochopí "běžný" hráč? Přece jenom já se tu pohybuju dýl a znám i nějaký to pozadí. Nicméně dělej jak myslíš, já ti do toho kecat nemůžu. // Neber to nějak osobně, asi mě znáš víc než dobře a já si svoje řeknu vždycky... ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 15.05.2017 22:34
|
![]() ![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Citácia Ondrah98 napsal: Samozřejmě když už jsme u toho, tak i já momentálně nat o beru trošku jiný pohled a pokud vidím, že hráč se zmíní na serveru o daném serveru a jde opravdu vidět, že je to tak nějak nechtěně nebo tázavě, tak samozřejmě k tomu přistupuji jinak, takže mohu tě uklidnit, že nenechávám hráče za to momentálně trpět když je to opravdu omylem. Protože jsem si dnes musel povšimnout toho, že někteří jsou opravdu méně chápaví a berou to tak, že ten název mohou psát u nás na serveru, což jsem moc nepobral kde na to přišli, ale jak říkáš, někteří tady hrají kratší dobu a ještě k tomu jsou výrazně mladší a pak to tak dopadá. ![]() I kill people and I like it |
|
|
Geroj |
Pridané 16.05.2017 07:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 1653
Založený: 03.01.13
|
Celá ta sranda okolo toho je aj tak zbytočná, hráš nepôjde hrať na iný server len kvoli tomu že niekto dojde a napíše "poďte hrať na tento server" ale pán najs zrejme pristupil na taktiky "poď sem hrať a dám ti premko" ale to je tiež blbosť.. donekonečna ich dotovať nebude pretože ak im to premko bude dávať tak sa vlastne pripravuje o zisk a zrejme aj technický chod serveru, takže by som to v prvom rade takto nehrotil, druha vec je tá dohoda ktorá bola absolutne nepoužitelná (skvelý príklad diplomácie) noo možno sa teraz zamyslíte čo tým chcem povedať, ale vlastne nič ![]() PS: ano ano.. len som si chcel čeknuť môj nový podpis.. |
|
|
ATomas |
Pridané 16.05.2017 19:32
|
|
Citácia Geroj napsal: Bohuzel jsi nezazil jak se veci meli pred 7 lety. Tato dohoda opravdu vyresila vetsinu problemu, ovsem to ze se jich najs rozhodl z niceho nic vypovedet svedci o jeho umyslech... Nehlede nato ze od ty doby co ji vypovedel ze ty pripady reklamatoru mnohonasobne zvysili, nez tomu bylo driv... |
|
|
Pandy |
Pridané 17.05.2017 02:26
|
![]() ![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Tak důležité je, že má niCe spojovatele a nemusí to psát sám, hrdinka. Hlavně že k nám posílá boty a cheatery, amatér ![]() |
|
|
Dolix |
Pridané 17.05.2017 09:43
|
![]() ![]() Príspevkov: 117
Založený: 25.08.14
|
Kdo bude chtít hrát na SP a kdo na onom serveru je každého věc. Zkoušel jsem zmíněný server a nenadchl mě. SP nema konkurenci!!! ðŸ˜
Každý, koho potkáš, vede boj, o kterém nic nevíš, buď milý, vždy!
Budou dny, kdy to budeš chtít zabalit, nedělej to. |
|
|
MaTy |
Pridané 17.05.2017 10:52
|
![]() ![]() Príspevkov: 1267
Založený: 30.08.14
|
Já nechápu jednu věc, a to je, proč se kvůli tomu dělá takové halo. Další věc je to, že se banuje za reklamy na konkurenci, ale momentálně si ty, kdo se o tom zmiňuje jak na fb SP, kde to viděla většina hráčů, tak i zde na webu. Celá tato vaše dohoda je na hlavu (nebo spíše byla zřejmě), protože jsem od té doby co tu hraju neviděl ani neslyšel od někoho, že za to dostal ban na obou serverech. ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
Interstellar |
Pridané 17.05.2017 17:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 677
Založený: 10.12.16
|
Neviem prečo sa môj komentár zmazal, ale píšem to znova tak ako to je, celá táto téma je len zbytočná reklama, pretože z team chatu a firemného chatu na SP som sa dozvedel, že väčšina ludí tam o takom servery vôbec nikdy nepočula, takže ste tomu serveru ešte urobili krásnu reklamu. A aby to už konečne niekto napísal zrozumitelne: [bcolor=#cc0000]Reklamovať ten server a akýkolvek iný server na SP je stále zakázané, takže nevypisujte názvy žiadnych serverov do chatu na SP.[/bcolor] |
|
|
Zrušený účet |
Pridané 18.05.2017 13:11
|
![]() ![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
_iF, mě to taky bylo smazáno, asi nejspíš kvůli tomu, že nabádáme hráče, aby tam hráli. Už jen tím, že o tom píšeme. ![]() ![]() Jinak s tebou sdílím názor. ![]() |
|
|
Pandy |
Pridané 18.05.2017 13:26
|
![]() ![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Já bych smazala celý tenhle topic vůbec a je klid. Na konkurenci jsem několikrát byla a vůbec mě to tam nebaví, už jen to začáteční intro je nekonečný a nudný stejně tak jako jeho majitel. Taky byly doby, kdy mě to na SP nebavilo a padl u mě celkem na nízkou úroveň, ale to se změnilo s příchodem nových hlavních (nemyslím, že Ondra byl špatný, ten sám ví názor) a jsem ráda, že tu můžu hrát. Je to srdcovka, ale každý ať si hraje kde uzná za vhodné. Jen mi přijde, že poslední dobou jsou na serveru obzvlášť ve večerních hodinách hráči, kteří jsou z konkurence a dělají nám na serveru bordel. (urážky, cheating a pod.). Takže je to celkem dobrá vizitka ze strany niCeho ale je to jen můj názor. Btw : nejlepší jsou lidi jak si chválí SP ale hrajou na konkurenci a roznáší tam o SP nepěkné věci, čest s Vámi co si se*ete do huby. Ámen ![]() |
|
|
apero |
Pridané 03.07.2017 00:33
|
![]() ![]() Príspevkov: 404
Založený: 25.03.15
|
Nejlepe to tu vystihl asi Rosta. Topic uplne o nicem, hrace absolutne nezajima nejaka dohoda s konkurencim serverem, ktera si osobne myslim nikdy nefungovala. Jen nabadani na to, aby hraci sli propagovat SP na konkurencni server. A taktez tu uz nekdo dobre podotknul, ze spousta lidi o konkurenci ani nevedela a diky tomuto spatnemu pokusu zverejnit SP na konkurencim serveru o nem vi polovina serveru. Jedna velka habadura cely tenhle topic. A vlastne jedna vela reklama na konkurenci, kterou ATomas zrejme nedomyslel. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí