Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Súhlasíte s návrhom ?
Áno 24 Hlasů
80%
Nie 6 Hlasů
20%
Počet hlasů: 30

[Návrh] Firmy
PAcolet123
Ahoj prišiel som s nápadom aby najväčší plat vo firme bol 95.
Vysvetlím.
Mám firmu v ktorej si chcem trochu zarobiť tak dám hráčom 95% plat.
No len je tu problém, že firmy, ktoré sa zaoberajú mojim jobom obi dve majú 99% plat. Kam pôjde hráč do firmy ? Kde je 99% alebo 95% aj s dobrým kolektívom? Keďže by som kúpil firmu napríklad za 60 mega pri plate 99 by som to nikdy nedostal späť. Ešte sranda, keď má firma 99% plat+ súťaž o 5 mega. Pamätám si, keď som začal dávnejšie hrať tak vo vojenskej základni lv som mal plat 75% na začiatku a postupne som dostaval viac a najviac bolo 90%. Vtedy sa tu firmu ozaj oplatilo mať. Dúfam, že tento návrh sa uplatní a myslím si, že aj pômože majitelom firiem aspoň troška zarobiť.
ďakujem
OcoNneR
Toto se tu už řešilo několikrát a nikdy se nic nestalo...

I tak s tím souhlasím
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13872
Barty
Bylo by to fajn. Hráči si vydělají prašulky pro sebe a firmě se bude taky dost dařit. Souhlasím
Neophyte
Tento návrh jsem tu již za dobu mého hraní viděl už několikrát, bohužel nějak se to nepohnulo z místa, avšak si myslím, že to je dobrý nápad. Dnes mezi firmami působí jistá nenávist, nebo jak bych to měl vystihnout. Přebírání hráčů, nadávky v team chatě. Potom to vede k tomu, že se majitelé či lidé co mají práva ve firmě, snaží nalákat na lepší plat, který jak je výše uvedeno, dělá problémy. Hráči odchází z firmy za lepším, přitom každý víme, že málo lidí zde na SP jde čistě po zábavě, tedy většina hlavně po prašulích
Firma bude prosperovat, členové firmy si taky vydělají, tak proč ne ?
Souhlas
Pegasus
Blbosť , ten čo dá plat 99# tak asi tu firmu nemá na peniaze a kúpil si ju len preto aby sa nejak zabavil. Kedže ty si z tej firmy chceš aj niečo zarobiť tak to už je tvoja chyba. Tak zvané "riziko povolania".

Nesúhlas , totálna blbosť.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24256
iloveyou
Je to pravda hodilo by sa to. Suhlasim

//Pozastaven
Upravil/a Mordis dne 29.06.2017 23:55
HARS
Určitě souhlasím, ale podle mě ti to neprojde, protože ty nemáš hráči co si koupil firmu co řikat, kolik mají mít jeho členi plat.
SharKiss
Za mě nesouhlasím, hráči jsou ovce a pokud jim stojí za to aby odcházely z firmy kvůli 200$ rozdíl tak jsou prostě ****i. Osobně bych řekl, že nejde o ty 4% platu, ale o kolektiv
S pozdravem SharK
Titan
Firma z něčeho musí fungovat "náklady" na benzín a když ceny stoupaji a firmám jde jen 1% at už z duvodu konkurence nebo z duvodu že majitel firmy $ nepotřebuje firma potřebuje $ ať už na rozvoj voz parku nákup zbraní benzinu a pod. určitě je to fajn návrh souhlas Smile
SVK_5231
NESUHLASIM na serveru musí byť nejaka konkurencia inak to bude všetko jednotvárne pride mi to blbosť každy nech sa stara o firmu ako vie a keď nalaka ludi na platy kde je problem aj ty si možeš dať 99% platy
Interstellar
Kedysi to bolo fakt tak ako si písal, pamätám sa na egheho keď mal vojakov LV, vtedy to bolo tušim tak, že sa začinalo na 75 alebo 80 a firma krasne zarabala, teraz ide pre zmenu do minusu.
Nosferatu
Samozřejmě souhlasím, protože by to bylo mnohem lepší. Stouply by ceny firem a dokonce by i majitelé firem něco vydělali. Vzhledem k tomu, když chcete hráče motivovat, tak děláte různé soutěže atd a kolikrát se jím to ani nevyplatí a prodělají na tom.
Tohle by tomu zamezilo.
A konkurence by tam byla pořád, protože teď by byl max plat 95%, takže majitelé by dávali i 85% a podobně, takže ta konkurence by tam byla pořád.
I kill people and I like it
Pandy
Vyjímečně s něčím Souhlasím, jen bych zvýšila i spodní hranici, aby si majitelé nedávali plat 0%. Některý vychcánkové tak opticky násobí cenu firmy, ikdyž nevydělává.
Interstellar
Určite súhlasím, vela firiem má teraz aj dokonca 99% plat, čo je extrémne vela, pretože niektoré firmy tomu proste nemôžu konkurovať, pretože by s takými platmi nič nezarobila.
Kedysi nikde nebol väčší plat ako 90% a aj to ste už museli v tej firme makať týždeň, aby ste sa k tomu platu dopracovali, nie ako teraz, že dostanete hneď 99% a na druhý deň firmu opustíte.

Ja by som to kludne obmedzil aj na 90%, pretože firma sama tiež musí niečo zarábať, najmä vo firmách, kde sa utráca vela benzínu a zbraní, teda konvojové zamestnania a vojak, policajt, terorista.
DanyaS
Nádhernej návrh, sice u teroristů máme rovinu, ale i tak si myslím že to prostě prospěje. Majitelé firem vydělají více no. Osobně já na firmě jedině prodělávám. Správně Správně
//Možná bych to změnil i na těch 90% :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů