Informace o serveru
Číst diskuzi
xXxAntiPrdxXx Nová Vizitka!
|
|
AntiPrd |
Přidané 18.08.2017 14:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 29
Založený: 24.12.16
|
![]() Čau, Ahoj, Zdravím Tě! Chceš se dozvědět něco o mém soukromém životě? Nebo dokonce jak si žiju ve Virtuálním životě SA-MP? Tak se důkladně posaď a čti. Dozvíš se zde v čem podnikám v soukromí, nebo v jakém sportu momentálně dominuji v Celosvětovém formátu! ![]() Jmenuji se Tomáš Kreutzer. Narodil jsem se v Brně dne 3. Července roku 1993! Momentálně mě je 24 let, hold už stařík na SA-MP, ale stále mě nepřestává bavit a po práci, které mám až nad hlavu to beru jako super odreagovaní s pivkem či sklenkou vína v ruce! Co se týče kontaktů a chce se někdo podívat jaký krasavec jsem a jak jsem se povedl zde dávám nějáké sociální kontakty! Facebook: Tomáš Kreutzer ( Fotka v Porsche panamera v saku a Iphone u ucha!) Instagram: Kreutzer_Tomas Zde mám největší obnos Fotek ze soukromého života! Skype: Tomáš Kreutzer Jsem zde O-nline 24/7 ( Telefon, Apple Watch) ![]() Co se týče mé Práce tak jsem Podnikatel již 4 roky Podnikám v Oblasti Dražby nemovitostí a cenných věcí! Respektivě dražím pozemky kde následně po nekonečných běhačkách po úřadech a vyřizování stavebního povolení a jiný formalit stavím domy. Po dokončení stavby následuje prodej. Občasné vydražení či skoupení Státního bytu po Privatizaci a rekonstrukci buď pronájem, nebo prodej! Když mám čas tak si z nudy vydražím lepší auto ve větších cenách jako je například Porsche, Ferrari, Aston Martin (viz. můj instagram kde vkládám občas fotky). Chvíli si užívám a následně prodám či ponechám. Momentálně co se týče vozového parku tak vlastním! Porsche Panamera Turbo S 2015 Porsche Cayenne Turbo S 2016 Audi RS7 2015, kterou momentálně prodávám a kupuji Mercedes S500 2017 ![]() Jako malý už ve třech letech mého života jsem dostal od mého táty motokáru která měla 50 kubických centimetrů. Jezdil jsem na Parkovištích či Masarykově okruhu v Brně. Začal jsem mít rád Adrenalin tak mě přihlásil do Motokárového Oddílu v Praze kde jsem začal jezdit menší závody již ve svých 4 letech! Poté jsem se dostal do výkonnějších 250ccm kde jsem se stal vícemistr Evropy v 6ti letech! Všiml si mě Rakouský sponzor a zároveň Rakouská závodní stáj kterou jsem začal reprezentovat. A jezdil u ní dalších 5 úspěšných let! Poté jsem měl v Abu Dhabí bouračku a roční pauzu z důvodů zranění. Po roce návrat do Motokárové sezóny následná výhra celé sezóny a přestup do Formule 3! Momentálně kraluji ve Formuli 3 Fia Cup okolo 5. místa ve Světové špičce! Reprezentuji Českou Republiku, kde moje stáj sídlí na Masarykové Okruhu v Brně, kde mě můžete často vidět! Budu rád když mě navštívíte v Depu! Můj hlavní Sponzor je momentálně Red Bull! <3 ![]() ![]() Jelikož bydlím v Brně, tudíž Jihomoravský kraj. Jížní Morava, Pálava je podle mě nejhezčí místo na RelaX a odpočinek. Samá vinice, vínečko, super Restaurace! Vzdělání: Střední škola Hotelová, Maturita s vyznamenáním! Jelikož hodně cestuji ovládám Angličtinu, Němčina základy, učím se Francouzsky, jelikož trávím hodně času v Monaku (Monte Carlo) Bydlím v Domě který jsem si postavil minulý rok v Rajhradě, cca 5 minutek od Brna, bydlím sám samotinka! ![]() Nick na Serveru: xXxAntiPrdxXx Odehráno hodin momentálně: 700+ hodin Bankovní obnos: 300 000 000 $$$ + Marihuana: Travičku nesbírám ani nepěstuji! Dům se často mění! Každý týden nový! Hotel nevlastním jednou jsem měl Colinas Hotel v Los Santos Co se týče Gangů na to nejsem! Podle mě zbytečnost a starost v SA-MP. Co se týče Adminů podle mě největší práci odvádí naše super Adminka Wery, která to Mutuje a kickuje i v nočních hodinách! Fifa kterého jsem poznal na Instagramu a je to fajn dospělý člověk! Nosferatu který mě pouští Metalické depky na přání! Johnny Který mě nereaguje na /pm serveru, ale uznávám ho, protože dělá pilota, což je můj koníček, člověk na svém místě jako šéfík San Fiero Airlines! Mordis, párkrát jsme si psali, vcelku fajn hráč! Zařídí co potřebuji respěktivě vyhoví všem požadavkům! Szelby Hráč co má super Japonský závod! Ameli1 Podle mě hráč který staví stejné mapy jako já! Prostě žádný race jen CP po San Andreas, ale mapy vlastnoručně postavené, těžké a vzrušení při pádu! Má nejlepší mapy! Panther Hráč který má super akce, včetně nekonečných 200cp dlouhých závodů! Jeho závody jsou jedny z nejlepších! ![]() Mimochodem, proti žádnému Adminovi nic nemám, toto jsou Admini se kterými jsem měl čest si chvíli pokecat, nebo něco vyřešit! Podle mě odvádí super práci! Příkazy na serveru používám často nejoblínější jsou /kill, /lv, /ls /sf, /admini, /port, /info Nejoblíbenější Akce jsou ty které hráč stavěl sám, příklad dávám Szelby Japan Race, Závody od Admina Evry a podobné! Mé oblíbené Vozidlo: Infernus, Turismo, Elegy, NRG 500. Moje nejoblíbenější práce na serveru je určitě Pilot! Nejrychleji vydělané peníze, práce mě baví a ve vzduchu je přeci jen klid od ostatních hráčů pokud se někdo nenudí se samonaváděcím raketometem! ![]() ![]() Výška: 175 cm Hmotnost: 75 kg Postava: Vypracovaná, hubená, svalnatá Barva očí: Hnědé Barva vlasů: Černo hnědě Na těle mám: Tatto, Tetování ![]() Kouření: Ano, občas doutníček či cigaretku dám. Alkohol: Nějáká ty whiska by se občas v krvy našla ![]() Sex: Občas se někdo najde ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
AntiPrd |
Přidané 18.08.2017 20:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 29
Založený: 24.12.16
|
Citace xXxAntiPrdxXx napsal: |
|
|
Ajtak |
Přidané 26.08.2017 20:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 43
Založený: 07.03.17
|
Zdravím tě šefe ![]() Co se týká Vizitky tak Pěkné nadpisy, vizitka je velmi obsáhla Fotkami, nemáš ji přeplácanou Barvami a Smajlikami. Tož je fajn ![]() Znám tě už ten nějaký pátek ![]() Tak ať se ti daří xXxAntiPrdexXx ![]() ![]() |
|
|
Panther |
Přidané 26.08.2017 21:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 1590
Založený: 07.07.15
|
Ahoj Vizitka super aj obsahovo a aj graficky sa mi paci .. My dvaja sme nikdy nemali tu cest sa blizsie spoznat, ale na servery ta registrujem a hlave zo zavodov .. problem sme nikdy nemali ![]() Moc ti dakujem za spomenutie vo vizitke .. vazim si to, no na tie 200 cp zavody si budes musiet este chvilku pockat ![]() Drz sa |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 HlasůSkyrace
16 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
5 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí