Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Octavia
Ahoj vše nechám na vás, jen vám sem dám obrázek co si kamarád vybral
Obrázek: https://google.cz/search?hl=cs&biw=19...EXCU_KmUM:
Nick: Fredie_
Nick na avataru hodně výrazný a čistě čitelný.*Ok*
Upravil Octavia dňa 25.08.2017 14:10
img.tpx.cz/uploads/octavkapodpismik.gif
apolo14
Čauko... Nic extra :D
img.tpx.cz/uploads/fredieunturnedbyapolo1.png
Octavia
Moc pěkné, na avatar prý nespěchá takže mám počkat, ale moc pěkné Smile
zorys
img.tpx.cz/uploads/FREDIEAVZR.png
jeden slabší, uděláno za 3 minuty.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Octavia
Přesně rozměru obrázku co dal zoro tak potřebuju jen větší a výraznější text.
apolo14
Přestaň ten topik pořád a pořád a pořád obnovovat. Pokud ti do zítra nikdo nic neudělá / ty si nic nevybereš tak se to zamkne z důvodu neaktivního topiku. To, že jen ty tu pořád mažeš a píšeš dokola jeden a ten samej komentář, aby celá SP viděla, že je tu něco nové, ale přitom je to furt to samé jen BUMPnuté pokud tedy víš co to slovo znamená(obnovené +-), tak pro to tu nejsme. Poslední příspěvek, který se dá brát jako příspěvek tu máš:
Citácia
Přidané 26.08.2017 15:39
Takže už je to tak nějak neaktivní. Zítra se to zamkne ať už ti někdo něco udělá nebo ne. Nebudeš tu do nekonečna psát jednu a tu samou s prominutím blbost dokola.
dpq7WImm8w
Citácia
apolo14 napsal:

Přestaň ten topik pořád a pořád a pořád obnovovat. Pokud ti do zítra nikdo nic neudělá / ty si nic nevybereš tak se to zamkne z důvodu neaktivního topiku. To, že jen ty tu pořád mažeš a píšeš dokola jeden a ten samej komentář, aby celá SP viděla, že je tu něco nové, ale přitom je to furt to samé jen BUMPnuté pokud tedy víš co to slovo znamená(obnovené +-), tak pro to tu nejsme. Poslední příspěvek, který se dá brát jako příspěvek tu máš:
Citácia
Přidané 26.08.2017 15:39
Takže už je to tak nějak neaktivní. Zítra se to zamkne ať už ti někdo něco udělá nebo ne. Nebudeš tu do nekonečna psát jednu a tu samou s prominutím blbost dokola.

ty šašku a ty si tady jak co, to že máš u profilu omylem napsaný grafik z tebe nedělá vládce světa, uvědom si to Smile))) Je snad někde v pravidlech webu, že se topik nesmí "bumpnout" ? Já takovou zhovadilost do pravidel nepsal a nikdo po mě taky ne. Tudíž, až se budeš zase chtít cejtit důležitě, tak si nejdřív nastuduj pravidla a pak o nich někoho poučuj. Tyhle šaškárny si zkoušej v družině na stejně nevyvinutý jedince jako si ty. Takhle si ze sebe akorát udělal ještě většího ****a, než za kterýho tě tu už dávno všichni maj, sayonara. ;)
ps. ani se nezatěžuj odpovědí, já ty hovna číst stejně nebudu.
apolo14
Ahoj tak jelikož jsem nevivinuty jedinec tak nechápu proc se mi směješ. To te doma neučily ze postiženym a nevivinutym jedincům by ses smát nemel ? Nevím kde si vzal ze jsem mu zakazal to bumpovat. Napsal jsem pouze ze to je neaktivní topik a ze se to u zamkne z důvodu neaktivity a ne že mu to zámku protože to bumpuje :* prvne cti pak piš. To že to bumpuje jsem zmínil jelikož se k tomu nikdo jinej nemel. Téma vypadalo furt aktivní ale přitom už přes 20dni nikdo nic nenapsal.

Co se tyče topiku tak se xellis nijak nevyjádřil a nikdo ti tu novej výtvor neudělal takže jak říkám neaktivní.
Btw včera jsem se nestihl vyjádřit takže sry proto pisu ted -//mobil
Zámek z důvodu neaktivního topiku.
Lock!
zorys
Dovolím si to tady odemknout, protože si myslím, že to není určitě neaktivní.
A hlavně mám něco k tomu
img.tpx.cz/uploads/FREDIEAVZR5.png
Upravil zorys dňa 07.09.2017 15:08

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Octavia
Zorocus díky, ještě počkám pár dnů a rozhodně si nepřeju aby nějaký zaujatý inviduál s nápisem "grafik" zamykal
Arbys
xell, ono ty grafici jsou tu přesně proto aby to zamykali a celkově se starali o tuhle sekci

jinak detro, nevím proč to tak hrotíš, celkově tak 85% grafiků na SP jsou naprostí amatéři, kteří s PS nebo jakýmkoliv jiným programem dělají akorát ve svém volném čase a nestudovali to nijak do potrobna, prostě je to baví.. každej to dělá akorát za blbý virtuální penízky, nemůžete čekat zázraky ne?

tady máš něco na rychlo

img.tpx.cz/uploads/fredieavatar.arby.png
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Octavia
Arbys, ten styl obrázku moc pěkný, jen trochu výraznější ten text a velikost obrázku jestli by šlo mít rozměr jak dal zoro
Arbys
tady to máš
img.tpx.cz/uploads/fredieavatar.arby3.png
Octavia
Díky moc, šel by zvýraznit ten text ? fredie potřebuje aby ten nick šel vidět pořádně.
dpq7WImm8w
Citácia
Arbys napsal:

xell, ono ty grafici jsou tu přesně proto aby to zamykali a celkově se starali o tuhle sekci

jinak detro, nevím proč to tak hrotíš, celkově tak 85% grafiků na SP jsou naprostí amatéři, kteří s PS nebo jakýmkoliv jiným programem dělají akorát ve svém volném čase a nestudovali to nijak do potrobna, prostě je to baví.. každej to dělá akorát za blbý virtuální penízky, nemůžete čekat zázraky ne?

tady máš něco na rychlo

img.tpx.cz/uploads/fredieavatar.arby.png

Já nehrotim to, že je neschopnej pablb co si myslí že forum skupina je něco co ho povyšuje nad zbytek. Já pouze upozorňuju na to, že tyhle nedonošený potrati co si vybrečeli skupinu a dělají tam holý okot nejsou nic, než jenom místní odpad. Navíc, skupina "Grafik" je od vytváření grafiky, ne na zamykání topiků (to vždycky byla práce moderátorů, ale chápu že od doby co se moderátorum nešlape na krk maj celkem ez life) to že jim nějakej inteligent nastavil možnost moderovat celou forum sekci už je problém na jiném místě, ale já na to upozorňoval, ostatně až s tím někdo udělá bordel - budou se hodně divit, vzhledem k tomu že proti tomu není web zrovna dvakrát dobře zabezpečenej.

Je mi jinak velmi líto, že musím tuto diskuzi využít k tomuto naprosto bezpředmětnému tématu, avšak jsem prostě cítil potřebu se po těch měsících vyjádřit a ulevit tak svému triggered srdéčku, peace.
Arbys
Xellis text jsem ti zvetsil a obarvil do svetlejsi barvy proboha co chces vis? text tam je videt az moc dobre, uz neupravuju, ber nebo nech

detro, ja te na jednu stranu chapu a na druhou stranu se budu opakovat, jako jestli nekdo chce poradnou grafiku, musi si zaplatit a nebo to muze mit zdarma ale ne tak pekny - nekomu i tahle amaterska grafika staci, protoze mu jde jen o blbej avatar na forum, kazdopadne uz asi koncim s touhle vymenou nazoru at se z toho nestava jeste vetsi offtopic
Octavia
Jelikož tady nebudu čekat týden na další výtvor a žadný mi nevyhovuje takže Lock!
fIoW
Lock!
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace