Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitkoš Teekeycz
|
|
Teekeycz |
Přidané 08.08.2017 22:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 13
Založený: 02.10.13
|
Je čas na nějakou obměnu ![]() [bcolor=#ffd700]Server information:[/bcolor] [bcolor=#ffd700]Můj nickname:[/bcolor] Teekeycz [bcolor=#ffd700]Odehrané hodiny:[/bcolor] Něco přes 170? O.o [bcolor=#ffd700]Maruška:[/bcolor] Držím si ji kolem 5 kilo, hlavně aby nepřibrala. Baráček mám u TLD, číslo si nepamatuju.... není potřeba [bcolor=#ffd700]Gang:[/bcolor] Díky nechci BTW: Jsem ve firmě Thug Life Dealers [bcolor=#ffd700]Oblíbený admin:[/bcolor]apolo je celkem týpek, Panther, Szelby a samozřejmě Nosferatu za super firemní akci bez konkurence [bcolor=#ffd700]Nejoblíbenější event adminů:[/bcolor] Kopec of death [bcolor=#ffd700]Vozidlo:[/bcolor] Beyblade Dumper a Buffalo [bcolor=#ffd700]Oblíbená prácička:[/bcolor] Dealer, v Real Life barman A co fotečka ze hry? Nejlepší lidi se potkali na začátku firemní akce ![]() ![]() Na fotce nesmí chybět ani firemní Kundolap! ![]() [bcolor=#ffd700]Známka A-Teamu:[/bcolor] Chvalitebně, aby bylo co zlepšovat ![]() ![]() Mis web informationes: Nickname na webu: Teekeycz Komentáře: 0 Příspěvky: 0 Nejlepší téma, který by si měl přečíst úplně každý je " Jak ukrást dítěti blízátko" Osobní informace: Jméno: Tomáš Příjmení: Al-Rahíd Věk: 19 Datum narození: 28. 10. 1997 (Den samostatného Československého státu) Bydliště: Pardubice Kamarádi/ky: Stačí mi to co mám ![]() Na serveru pak: Trollman Dosty Dusa44 Pavoucek Vape Guru - Lirafoxx Kacka1997 Boro NerViusCZE11 Waldos Vozová hradba 2.0 /w Dosty ![]() Pracuji jako číšník/barman v jedné restauraci. Škola: FIM UHK Sexuální orientace: Beru všechno + heterosexuál. Moje vypimpovaná Ještěrka mi přidává +1000 k heteroseualitě. ![]() Informace o povaze: Jsem Optimistický flegmouš. Nejlepší kombinace. Postava: Výška: 190cm Šířka v pase: 60 cm Hloubka: 10 cm Hmotnost: 77 kg Závislosti: Kouření: Jen Vape Alkohol: 24/7 v lihu Sex: Co to je? Můj styl: Moje motto: Dělej co tě baví, s lidma co tě baví. Životní cíl: Zasadit strom, postavit dům, zplodit syna. Co nesnáším: Děti na serveru. Co miluji: Tanec, běhání, práci, peníze, peníze. Oblíbená muzika: Všechno kromě Biebra a Mishy z Mishových šíleností Oblíbené jídlo: To co zrovna najdu v ledničce. Oblíbené pití: Káva s rumem nebo medovinou Snad jste si početli a děkuji za chvilku vašeho lenošícího času ![]() Na konci mě přestavilo bavit editovat... ![]() Nějaké EDM na konec pro Mordise ![]() Upravil/a Teekeycz dne 06.10.2017 16:39 |
|
|
Nxs |
Přidané 20.09.2017 20:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 635
Založený: 20.12.14
|
Ahoj, vizitky normálně nekomentuji, ale když jsi z TLD .. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Teekeycz |
Přidané 21.09.2017 20:19
|
|
Díky ![]() ![]() |
|
|
apolo14 |
Přidané 21.09.2017 20:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 553
Založený: 24.04.16
|
Ahoj tak za 1. ti chci moc poděkovat za to suprové označení: Citace Oblíbený admin:apolo je celkem týpek To cením ![]() Co se týče tebe tak si tě moc nepomatuji, je možné, že jsme spolu měli nějaké akce nebo jsem ti něco pořádal, ale jak mi píše furt víc a víc hráčů tak si už nepomatuji ty nicky ![]() ![]() Co se týče vizitky tak se mi docela líbí. Nevadí, že nemá nadpisy i tak mi příjde hezká (Asi to dělají ty barvy ![]() Takže goodluck a ještě jednou díky za označení Pusu Apolo007 :* |
|
|
MeePo |
Přidané 22.09.2017 15:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 73
Založený: 20.07.17
|
Ahoj Vizitka je: Dobrá, jednoduchá a dá sa niečo dozvedieť. Informácie o tebe aký si atd... Niekde som sa aj zasmial ale ako som už povedal fakt doba vizitka ![]() ![]() ![]() ![]() ( Nevieš čo som myslel ? Áno neviem to opísať tak ako chcem ![]() S pozdravom MeePo <3 Upravil/a MeePo dne 22.09.2017 15:53 |
|
|
Teekeycz |
Přidané 23.09.2017 00:49
|
|
Díky moc guyz ![]() |
|
|
Pink |
Přidané 23.09.2017 01:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 2521
Založený: 04.04.16
|
Ahoj, my se známe z firmy Thug Life Dealers, sice tě moc neznám, ale sem tam prohodíme nějakou řeč a přijdeš mi jako v klidu týpek, tak se třeba více poznáme. ![]() ![]() Vizitka je v pohodě, informativně stačí, ale graficky jsi si mohl s tím pohrát více. ![]() Tak ať se ti daří jak na superpařbě, tak i v real lifu, čau. ![]() |
|
|
Teekeycz |
Přidané 23.09.2017 01:31
|
|
Díky PINKu ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa