Informace o serveru
Číst diskuzi
Nudná a zaroven trapná vizitka.
|
|
nEscafeX |
Přidané 26.09.2017 14:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 2
Založený: 26.09.17
|
VIZITKA Vaše serverové informace Váš nick na serveru:HotringR]Mr.nEscafeX Odehrané hodiny na serveru:Cca 8h xD Váš bankovní obnos: Furt se to mění Nasbíráno marihuany:0g Vlastním dům číslo:Ted nevím číslo bohužel ale vím že to je karavan ![]() ![]() ![]() Vlastním hotel číslo:Zatím žádný Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Zatím nic Můj oblíbený administrátor: Fifa <3 Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /LV a /Firma Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...):Nechodím na eventy moc Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Asi koper smrti.. Mé oblíbené vozidlo:Ambulance Má oblíbená práce na serveru: Zdravotník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1 s * ![]() Vaše webové informace Váš nick na webu:nEscafeX Vloženo komentářů : Zatím nic Vloženo příspěvků ve fóru : Ted už jeden příspěvek na forum Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: nemám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nemám Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):Skoro nic ![]() Vaše osobní stránka Jméno:Roman Příjmení: Neřeknu sry Datum narození:14.12 2000 Věk:16 <3 Kontakty: http://hotringr.clanweb.eu/news.php Kraj:Olomoucký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:50kamarádu na venek a 550kamarádu na FB Stav :Svobodný Jazyky: Angličtina a němčina Děti : chci mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno):Na farmě S kým bydlím: S rodiči Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne):Sex a chlast Informace Vaší povahy Moje povaha: Aktivní,pracovní Informace o Vaší postavě Výška:2Metry Hmotnost:80Kg Postava:Tlustá.. Barva očí: Modrá Barva vlasů:černá Brýle:Neobejdu se bez nich Na těle mám: Naštěstí nic,a nic mít nikdy nebudu Vousy: Zatím nic moc ![]() Závislosti:Musím hrát na PC.. Kouření:Furt Alkohol ![]() Sex:Jak kdy. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:Chci mít vilu a né farmu xD Sport:Co to je ? ![]() Hudba:Šlágr Zvíře:Čivava Můj styl Moje webová stránka: http://hotringr.clanweb.eu/news.php Životní cíl: Chci opravovat auta a pracovat s něma. Co nesnáším: Život Co miluji: Holku Oblíbená muzika: Šlágr Oblíbené jídlo:Smažený sýr Oblíbené pití ![]() Oblíbený film: Nwm znám toho dost ![]() Oblíbená kniha: Co je kniha ? :/ Oblíbené oblečení:Co najdu to beru. Oblíbená barva: Šedo růžová Děkuji za čtení a dobré komenty u nudné vizitky ![]() |
|
|
Zacek |
Přidané 26.09.2017 15:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 891
Založený: 14.03.14
|
Ahoj, neznám tě, budeš nováček. Být tebou tak tuhle vizitku hned předělám nebo se nevyhneš dnešním hejtům. Mě osobně se absolutně nelíbí vůbec nic. Titulek je stejně tak hloupý jako vizitka. Nic proti jen radím. Vizitek tu máš dost, mrkni na ně, nic tě to nebude stát a mnohé se naučíš. Stačilo by rozlišit velikosti textu a pohrát se s barvami. Měj se ![]() |
|
|
MeePo |
Přidané 26.09.2017 15:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 73
Založený: 20.07.17
|
Čus, Vizitka je málo farebná a musíš pozorne čítať aby si vedel že o čom hovoríš ale dá sa niečo o tebe dozvedieť. Dúfam že potom si to niako upravíš na krajšie ![]() ![]() S pozdravom: MeePo <3 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 HlasůSkyrace
16 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
5 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí