Informace o serveru
Číst diskuzi
Cannon Vizitka
|
|
Cannon |
Přidané 05.11.2017 03:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 9
Založený: 26.10.17
|
![]() Váš nick na serveru: Cannon Odehrané hodiny na serveru: okolo 200H Váš bankovní obnos: +-12mg Nasbíráno marihuany: Nesbírám Vlastním dům číslo: 1212 Vlastním pokoj číslo: Nevlastním Momentálně jsem členem Firmy: Právníci SF Momentálně jsem členem gangu: The Day Walkers Můj oblíbený administrátor: Wery, Johnny, Panther, Barty, ANTIVIRUS Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill /port /lv Můj nejoblíbenější event serveru: Žádný... Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec Smrti Mé oblíbené vozidlo: Turismo Má oblíbená práce na serveru: Právník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1-2 ![]() Váš nick na webu: Cannon Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: Koukni se... Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Žádný nemám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: ![]() Jméno: Patrik Příjmení: Fiala Datum narození: 29.1.2002 Věk 15 Stav: Svobodný Zaměstnání Student Vzdělání Základní Jazyky Čeština, Angličtina Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Osobnost Cholerik Pohled na svět Realista Otevřenost: Extrovert ![]() Výška 173cm Hmotnost 46kg Postava Hubená Barva očí Tmavě zelená Barva vlasů: Hnědá Vousy Pedoknírek ![]() ![]() Zájmy Hardware, HTML a celkový Software Sport E-Sport ![]() Alkohol Tak o víkendu je možné si cucnout ![]() Kouření NE Sex Ještě ne ![]() Životní cíl: Proslavit se na YT (sen každého kida ![]() Co nesnáším: Egoisty Muzika: Větší Polovina. Oblíbené pití: Energy drink BURN Oblíbená barva: Žlutá/Modrá 200H a dělám vizitku? Vím že je to divné že si "nováček" dělá vizitku. Ale nedokážu hrát sám s sebou. Snažím se hodně komunikovat a také se do komunity zapojit Upravil/a Cannon dne 23.11.2017 16:17 |
|
|
mtr1 |
Přidané 05.11.2017 08:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 127
Založený: 11.07.16
|
Vizitka krátka a suprová![]() Tak at se daří v Real i na SP |
|
|
heddak |
Přidané 05.11.2017 10:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 43
Založený: 02.08.14
|
Ahoj,Vizitka mě zaujala pěkná stručná na jedničku.No co dodat at se daří jak na SP tak i v životě ![]() |
|
|
LSK |
Přidané 05.11.2017 11:35
|
![]() ![]() Příspěvků: 1717
Založený: 21.04.13
|
Stručná vizitka. Na serveri som ta este neregistroval, ale to bude tym ze aj moja aktivita troška klesla. Mozno raz bude možnosť ta spoznať. GL v reale aj na SP |
|
|
Cannon |
Přidané 05.11.2017 14:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 9
Založený: 26.10.17
|
Už jsem se bál že dopadnu špatně ![]() ![]() Upravil/a Cannon dne 07.11.2017 21:32 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 HlasůSkyrace
16 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
5 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí