Informace o serveru
Číst diskuzi
BusLine Las Venturasâ„¢
|
|
Multiplayer |
Přidané 26.10.2017 16:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 134
Založený: 11.02.16
|
![]() ![]() Firma byla odkoupena dne 23.10.2017 ve 22:00 od bývalého majitele Czechmas ![]() Ve firmě je skvělý kolektiv a ochotný lidi jezdíme hodně často convoy s tramvají i přesto že není v našem městě ale když někdo nemá body a má aspoň 560 jezdíme misi Creek - Regular Tom Info sem nedělal já ale to už bylo od bývalého majitele jen sem ho trochu poupravil viz. screen ![]() ![]() Jak již bylo vidět na screenu infa jsme 2 majitelé: [E]xe.[Z]ruse[N] a Jozko taktéž máme i 2 zástupce: Waldos a Pavoucek Náborář je každý člen firmy Vedení je skvělý aktivní jsem rád že jste tu semnou chlapci! ![]() Pravidla jsou základ každé firmy aby byl ve firmě pořádek 1. Tankovat firemní vozidla 2. Nedělat bordel před firmou 3. Být aktivní, neaktivita 75h=kick 4. Pokud možno, pomáhat nováčkům jak jistě každej víme většinou je nikdo nedodržuje ovšem v této firmě kdo neuposlechne po 3. varování má kick ![]() Voz. park je základem každé firmy aby to taky lákalo lidi v této firmě máme 2x Bus 5x Coach 1x Camper 1x Moonbeam 1x Infernus ![]() ![]() Infernus je firmě trošičku zbytečnej ale ono tomu tak není většina hráčů nemá premium účet proto máme rychlé auto aby to stihli do banky než je někdo zabije ![]() Hodnosti tu máme jen 2 ale to neznamená že si tu moc nevyděláte začátečnická hodnost je Řidič a druhá je VIP Busák Řidič jak víme je začátečnická hodnost u té je plat 95%. VIP Busák je už lepší hodnost kde je plat 99% této hodnosti docílíte tak že buď vložíte nebo vyděláte 300 000$ firmě. Náhodný screen ![]() Nadpisy vytvořil: nejlepší grafik apolo14 Vizitku napsal: [E]xe.[Z]ruse[N]
Upravil/a Multiplayer dne 29.10.2017 15:31 |
|
|
Smexy |
Přidané 26.10.2017 16:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 275
Založený: 27.02.17
|
Tak že [E]xíku, za 1. by jsis měl dát nějaký předmět. Za 2. Chválím jako vždy Apola. Za 3. Vizitka krátká a stručná což se mi líbí. Máme firmy hnedka vedle sebe, a zatím si neděláme naschváli tak že good. A jinak nemáš zač za ty krásné screeny. Good luck bro. |
|
|
GaToo_BoTaS |
Přidané 26.10.2017 17:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 200
Založený: 02.10.17
|
Jsem, členem této firmy, a jsem rád za toto vedení, neustále komunikuje a poradí novým členům, kteří jsou u nás noví. Každopádně vizitka super, a doufám, že majitel i firma vydrží tak jak to má být! ![]() |
|
|
Multiplayer |
Přidané 26.10.2017 17:24
|
|
Citace Smexy napsal: Díky moc k tomu předmětu já dělal první to hlavní a na předmět sem zapomněl ale už sem ho doplnil! díky za screeny! ![]() |
|
|
Multiplayer |
Přidané 26.10.2017 17:26
|
|
Citace Infinity napsal: Díky moc! jojo rád pomáhám nejsem jak někteří že mají firmu jen pro peníze ![]() ![]() |
|
|
Cappuccino |
Přidané 26.10.2017 17:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 457
Založený: 05.03.16
|
Firma super už z dob minulých, ale věřím že firmu dokážete v kvalitě udržet a dokonce vytáhnout výš. Vizitka je pěkná, apolo14 je bezesporu výborný grafik ![]() Každopádně přeji hodně štěstí s firmou a ať vám vydrží co nejdéle ! |
|
|
Multiplayer |
Přidané 26.10.2017 17:37
|
|
Citace Taiki napsal: Díky moc! firmu bych chtěl vytáhnout co nejvýš a aby byla plně aktivní ale co se týče toho zarovnání textu to by bylo asi moc práce mě se to líbí tak jak to je ale když budu mít někdy čas mrknu na to a doufám že u nás vydržíš co nejdéle ![]() |
|
|
Arbys |
Přidané 26.10.2017 18:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 1589
Založený: 02.12.16
|
nebudu tu moc řešit firmu, stejně mám zkušenost že podobný firmy během pár týdnů zamykám a letí do koše crew vizitek, ale to je jedno, třeba to bude vyjímka, jen ti chci poradit, že zarovnání textu na střed opravdu moc práce není, stačí dát na začátek vizitky [ center ] a na konec vizitky [ / center ] - akorát bez mezer u závorek - dohromady
|
|
|
Multiplayer |
Přidané 26.10.2017 18:31
|
|
Citace Arbys napsal: Díky za radu já si myslel že to bude těžší to zarovnání textu ale jak vidím tak ne ![]() ![]() |
|
|
mtr1 |
Přidané 26.10.2017 19:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 127
Založený: 11.07.16
|
Čau vyjadřím se i ja. včera večer bo kdy sem vás zabijel.Ano nudil sem se![]() Jinak k firmě přeju vam at to někam dotahnete!! a pořadné vydělky!.. Doufám že si ji ponechaš a bude mezi top firmama ![]() Jinak at se daří ve firmě |
|
|
Multiplayer |
Přidané 26.10.2017 19:55
|
|
Citace mtr1 napsal: ano zabíjel si nás předevčírem asi to mě celkem štvalo no ![]() ![]() |
|
|
Waldos |
Přidané 28.10.2017 13:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 84
Založený: 23.08.15
|
Vo firme som len krátko, ale verím že to s ňou Exík ešte ďaleko potiahne. Konvoye sa začínajú pomaly rozbiehať, máme stále viac stálych členov ktorí makajú ako sa dá a to je super. Som rád za svoje miesto v tejto firme :-) |
|
|
Multiplayer |
Přidané 28.10.2017 14:11
|
|
Citace Waldos napsal: Díky za okomentování jop máme tu několik stálých členů s konvoyema to bude o dost lepší časem ![]() ![]() |
|
|
apolo14 |
Přidané 30.10.2017 10:17
|
![]() ![]() Příspěvků: 553
Založený: 24.04.16
|
Ahoj docela mi teda trvalo než jsem se rozhodl tu vyjádřit vím, že už jsem tu mohl napsat dřív, ale když ted mam ve skole čas tak napíšu ted. Vizitka je suprova všechno dulezite si do ni podle me zapsal barevne je taky udělána suprove a určitě pokud firmu udržíte tak se někdy stavím. Dale Děkuji za označení jakozto grafika ![]() Firmu komentovat nemůžu protože jsem v ni nebyl, ale jak říkám určitě se někdy stavím. Myslím že ten kolektiv nebude zas tak špatnej. Gl s firmou hoši. |
|
|
Waldos |
Přidané 03.11.2017 17:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 84
Založený: 23.08.15
|
Milý Jhin, za mňa sa rozhodne nevyjadruj. O ničom som nevedel, toto sú vaše problémy. Nebudem to rozpisovať, lebo o tej veci naozaj nič neviem. Ale z prvého pohladu usudzujem, že Exove PMky sú vytrhnuté z kontextu a ten názor o mne ani nekomentujem. Nič sme si nenapísali, kludne si požiadaj o logy. Za mňa je to iba a len účelná a primitívna snaha o pošpinenie firmy. Ak si chceš naťahať ludí do nejakej svojej "novej" firmičky alebo niečo, rob to radšej čistým spôsobom. Tvoje klamstvá teraz nemajú hraníc. Čo sa s Tebou stalo, že si zrazu tak "radikálne" zmenil svoje myslenie a názory na ludí? Všetci sme ludia, a máme "svoje dni". Tak ak máš niečo na srdci, tak mi sem prosím ťa, úprimne odpovedz. EDIT//: Takto sa to robí. Osočiť ma v príspevku, a potom to ticho editnúť a osočenie zmazať. Jhin fakt, hraj to aspoň na úrovni. Klameš sám seba. Upravil/a Waldos dne 03.11.2017 17:48 |
|
|
Arbys |
Přidané 09.11.2017 17:05
|
![]() ![]() Příspěvků: 1589
Založený: 02.12.16
|
Vizitka neaktuální, lock
|
|
Přejít na fórum: