Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Gedrys. Vizitka :O
Gedrys
img.tpx.cz/uploads/serverinfo%20ddasa.png

Nick na serveru > Gedrys.

Odehrané hodiny > 1300 .

Bankovní obnos > Jako, je tam ta 1-miliarda .

Nasbíráno marušky > Momentálně asi tak 0,05g .

Vlastním dům > V dilimore ID - 298 .

Vlastním hotel > Mít za co ho koupit, tak klidně Pláču .

Momentálně jsem šéfem firmy > Los Santos Airlines .

A členem gangu > Red Racers .

Můj oblíbený administrátor > Wery, Mordis, Panther, ANTIVIRUS, salamoun, apod.

Můj nejoblíbenější příhaz na serveru > /givecash , /getammo, /lv, /pmid ..

Můj nejoblíbenější event > GR = Bridge, Rally .

Má nejoblíbenější akce na serveru > RACE !

Mé oblíbené vozidlo > Infernus, Cheetah, ale i tak chodím pěšky :D .

Oblíbená práce > Asi ten Pilot, když už jsem ten Majitel .

Ohodnocení AT > Jako asi není co hodnotit .

img.tpx.cz/uploads/web%20a%20info%20ddaa.png

Nick na webu > Jen blázen, by si dal jiný nick jako má na serveru Na hlavu .

Vloženo komentářů > Tak to bude rychlý, zatím je tam 0 .

Vloženo příspěvků ve fórum > 16, lepšíme se .

Nejlepší screen ze hry > To bude asi ten, který si schováváme do dnes. Tož nemám žádnej FU .

Nejlepší video z GTA/SA > Na videa se bohužel nedívám .

Nejlepší téma na fórum > Žádné mě nenapadá .

img.tpx.cz/uploads/osobn%C3%ADinfo%20ddas.png

Jméno > David .

Příjmení > C***** .

Narození > 17.6.19xx .

Věk > 18 y.o .

Kontakt > Nesdílím *parada* .

Kraj > Jihomoravský .

Počet kamarádů > Mnoho .

Stav > Zadaný/a .

Zaměstnání > Na volné noze .

Vzdělání > Základní, Střední + Maturita .

Jazyky > Čeština, Slovenština, Angličtina, Polština a něco z té Ruštiny jazyk .

Děti > Jasan, chci !

Bydliště > Doma .

S kým bydlím ? > Rodina, sám, přítelkyně, jak se to vezme .

Sexuální orientace > Hetero sexouš .

Poznámka ? > Není Na holou .

img.tpx.cz/uploads/povahamojessdfa.png

Typologie > Cholerik .

Pohled na svět > optimista .

Otevřenost > Jiná .

Povaha > Aktivní, Bavící, Nervózní, Věrná a to by už stačilo .

img.tpx.cz/uploads/mojebrokavas.png

Výška > 186cm .

Hmotsnot > 76,4kg .

Postava > Sportovní, " Svalnatější " .

Barva očí > Modrá .

Barva vlasů > Hnědá .

Brýle > Zatím slepej nejsem LOOL .

Na těle mám > Oblečení .

Vousy > Jak kdy .

Fotografie > Né ! Děkuji .

img.tpx.cz/uploads/Zavislostss.png

Kouření > Vůbec ne .

Alkohol > Málo kdy .

Sex > Ano rofl .

Závislost > Móda, Fitness, Workout " Street workout ", Sport, PC, Game, TV, apod.

img.tpx.cz/uploads/domamambordel.png

BORDEL ! Lol

Zájmy > PC, Cvičení .

Sport > Fitness, apod. .

Hudba > POP, HIP HOP, Disco, a cokoliv, co se dá poslouchat .

Domácí mazlíček > Pes, Kočka, sestra .

img.tpx.cz/uploads/mujstyltratra.png

Životní cíl > Být slavný na SP Ratatata .

Co nesnáším ? > Hráče na SP, co jsou otravní .

Co miluji ? > klid na SP, Přítelkyni .

Oblíbená barva > Zde můžeš vidět + Modrá .

img.tpx.cz/uploads/frinedssss.png

Red.

Wery

Apero[SR]

Kurkuma

Salamoun

[W]arning

Panter

Eminem.

Za[G]z

Rich

DaJaS_

Internet.

Tumik

Eddy

Zde bych chtěl mockrát poděkovat administrátorům, Warning a Panter kteří mi hodně popomohli. Děkuji Hi

Upravil/a Gedrys dne 20.11.2017 19:51
CumShot
Nadpisy opravdu povedené, vizitka trošku delší, ale tak to vůbec nevadí, co tak koukám, tak jsi asi gangsta srdcem i duší, co hodina, to už sedíš v dodávce, řekl bych, že jsi bezproblémy hráč, rád jsem si proti tobě sem tam zajezdil to GR, ať se daří jak v realném tak i herním životě.

CumShot
Gedrys
#CumShot, Chci ti moc poděkovat za tvůj vlastní názor, to samé si myslím já, super hráč, gangster jak cip, a to nekončím. K tomu že to je delší si myslím že jsou i horší, ale děkuji za tvůj názor, a tobě přeji taky aby se ti dařilo, a to i v in game i v reálné stránce. Ještě jednou moc děkuji, a užívej. S pozdravem Gedrys. Hi
Anonym
Ahoj Gedrys , za posledný mesiac sme sa párkrát stretli keď prepadali nemovitosti. Aj keď si nemal to šťastie tak si to zobral velmi športovo čím si ma až zarazil lebo niečo take by som na sp nečakal. Velmi v pohode týpek , rozumný pokec a hlavne nadhlad. Som rad že som ťa stretol a verím že sa do budúcna spoznáme ešte lepšie. Tak zase niekedy pred 20:00 Hi
Rich
Ahoj,
vizitká pekná takýmto štýlom :D Nadpisy ladia,text,obsahovo pekná.
Čo ma veeelmi prekvapuje je toto
FRIENDS
Citace
Rich

No neviem či si ma s niekým nemýliš bol som s tebou v gangu ale trochu sme sa pohádali a neviem skús mi to vysvetliť na skype predsa si len každého nepamätám :D
Prajem vela šťastia v živote Hi Drž sa.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Gedrys
ZaGzíčku, jsem rád že jsi mi napsal zrovna ty, vím že jsme se párkrát střetli i v dobrém, i ve špatném, ale myslím že jsme to vyřešili dobře + u těch nemovitostí jsi mě taktéž překvapil, jsi fajn klučina co má smysl pro humor, a umí hrát na SP fér. Na sp jsem si myslel prvně že takoví nejsi, ale to byl asi velký omyl, ještě jednou ti mockrát děkuji, a doufám že těch lidí seženeme více + doufám že se to mezi náma rozjede ještě více a bude to dobrej kolektiv. Děkuji a ano zase někdy ve 20:00 Hi
Gedrys
Rich, ahoj a děkuji moc, dával jsem si záležet a ano párkrát jsme se pohádali, ale myslím že se to potom zlepšilo a bylo to dobrý, takže bud v klidu nenervuj se :D a když tak si dáme někdy vědět a to Friends ti vysvětlím pokud ti to nějak vadí, nebo ti to nejde do hlavy :D Hlavně to neber zle, myslím to v dobrém ;) a tobě taktéž přeji hodně štěstí do života a do hraní, ale hlavně ten realný život je důležitý, tak se drž chlape. Palec nahoru
Barty
Zdravím tě Hi
Ze začátku přejdu k vizitce. Líbí se mi tvoje nadpisy které jsou sladěny celkově s textem. Obsahově mi to vyhovuje. Dá se z toho vyčíst to co normální hráč potřebuje vědět. Na serveru tě vídám ovšem nějak extra tě neznám. Naskytla se ti možnost dostat se na post Organizátora akcí kterého ti přeju. Jsou tam ještě dvě místečka tak třeba jedno z toho zabereš.
Přeju ti hodně štěstí jak ve tvém životě tak zde na SuperPařbě. Měj se Smile
EM1N3M
Zdar , ako tu už zagz písal velmi často sa stretávame u prepadajúcich nemiek. A čo sa teba týka tak občas sme si neporozumeli a pár nezhôd medzi nami bolo , ale to bolo asi len kvôli tomu že máme jednoducho viac šťastia na tie nemky :D. Ale inač sa dá stebou aj normálne jednať a vela krát sme si písali aj rozumne bez nadávok , myslím že ako hráč nepatríš k tým najhorším a si celkom v pohode. Tak vela šťastia hlavne v živote ale aj na sp a stretneme sa o 20:00
pri nejakej nemke jazyk.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23554
KoLoB
Ahooj, tak první vizitka :D. Pěkná, nádpisy povedené, barvička se mi taky dost líbí. Informací je tam opravdu tolik, kolik bejt má. Takže za 1.*Dobrá práce*

A teď něco o tobě. Trochu se známe tuším díky tvojí firmě, a příjdeš mi jako fajn týpek se kterým se dá popsat, takovej zábavnej :D Nebudu tu psát nějaké slohy tak zatím čauko, doufám že se zase brzo potkáme na serveru :D Hi
Rady
Čus, tak něco málo k tvé vizitce :D , je stručná, což mi vyhovuje + pěkne sladěná barevně, taky mám rád fialovou ;) .
Jinak tě moc neznám párkrát jsme se střetli ve firmách, gangu a na akcích, ale podle vizitky v pohodě hráč Smile.
Gedrys
Barty, Ahoj děkuji moc je dobrý že máme stejný vkus, fakt moc děkuji ;) a přeji ti taky hodně uspěchu, nejen na SP ale i v realném životě a hlavně aby bylo vše podle tvých předsta. Díky moc. Pivo
Gedrys
EM1N3M, Zdravím tě, jo no občas si fakt nerozumíme :D ale občas zase ano, jediné co se mi u tebe nelíbí :D je to lucky braní nemovitostí, ale jo přeji ti to :D a ještě by jsi mohl naučit odepisovat :D když něco nechci :DD ale jo jsi super, jinak díky moc ;) a taky přeji hodně uspěchu. *Tu sem*
Gedrys
KoloB, ahoj :D jo informací tam je kupa :DD tak třeba vystačí, myslím že zde není potřeba psát další info :D jinak jasný z firem a z všeho možného :D díky moc a přeji hodně uspěchu :D to se prostě musí ! :D
Gedrys
Redy, super :D fialová je dobrá :D je super že se ti líbí stejná barva :D a ano z gangu firem atd, takže jako super :D díky moc. Kytka pro tebe
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasů
19%
Skyrace
16 Hlasů
26%
Deathmatche
4 Hlasů
6%