Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Povolání Novinář
Alexxc
Zdravím vás hráči.

Chtěl bych se vás zeptat na nějaký nápady ohledně povolání novinář.
Tak jak byl ten job super tak teď stojí za prd.
Mám firmu v San Fierro a když spustíte misi tak vám trvá cca 3 minuty a dostanete za to s prominutím posraných 10K ? to je bída nemyslíte ?
Tak bych se chtěl zeptat vás hráčů jak by jste se to pokusily vylepšit aby se to zase trošku oživilo.
Mě nic nenapadá nebo napadlo mě že by se třeba 2 minuty nebo minuta najížděli km a nějak by se to znásobilo ale to asi určitě neprojde.

Tak se ptám vás prosím o pomoc děkuji vám velice pěkně.
Baseball
Zdravím,
zapínej misi dál od města. Trik je v tom to zapnout dostatečně daleko.
Alexxc
To jsem zkoušel misi jsem zapnul až v El Q a kolik jsem dostal asi 12k. Mám vyzkoušené hodně věcí ale toho aby byla větší odměna jsem ne docíil
Interstellar
Kratšia misia > menej peňazí
Dlhšia misia > viac peňazí
Iné joby síce dostanú 2x viac peňazí, lenže misie tam trvajú 2x dlhšie. Tá kratučká misia, čo s infernusom zaletíš za 2 minúty, je nič v porovnaní napríklad s kamionistom, ktorý musí prejsť polovicu mapy s pomalým kamiónom, aby za seba dostal 35k+-, navyše je velký rozdiel medzi spotrebou paliva kamiónu a infernusu.
Vylepšenia síce treba, to máš pravdu, ale odmeny by som nezvyšoval.

Vylepšiť novinára...
misie by som novinárom nepridával, skôr by mohli poskytovať nejaké služby... Napríklad by si mohol hráč zavolať /novinar a mohol by cez neho podať napríklad anketu bez nutnosti byť zamestnaný ako novinár, alebo kludne aj vydať noviny cez novinára.
denyZ
Tak ale ono to je cele kravina, pretože pilot ma 3x lepšie odmeny. Bud by som odobral jemu z odmen alebo zvyšil kamionaka a novinára. (Alebo až prídu ostrovy tak tam dal pre kamionaka normalnu misiu s normalnou odmenou.
Interstellar
Ale kamionista má dosť velké odmeny, čo by ste chceli milión za jeden konvoj ?
Tie misie na ostrovy by sa mohli pridať, ale predpokladám, že atomas ich tam nedá keď niekto nenavrhne konkrétne súradnice atď.
S tým ale treba logicky počkať až keď budú ostrovy hotové, pretože ako bez nich určíš súradnice.
TimG
Citácia
DeniSVK napsal:

Tak ale ono to je cele kravina, pretože pilot ma 3x lepšie odmeny. Bud by som odobral jemu z odmen alebo zvyšil kamionaka a novinára. (Alebo až prídu ostrovy tak tam dal pre kamionaka normalnu misiu s normalnou odmenou.

Kamionak ma moj zlaty odmeny az az.. ale za to nikto nemoze, ze sa tam permanentne jazdia konvoje a odmeny su koli koefu "len" také.. a pilot uz nerf odmien dostal.
Ondrah98
Něco vám všem, co tady mudrujete, jak jeden job má tolik peněz a druhej tolik peněz něco povím... Nelíbí se ti to? Dělej něco jinýho. Vyřešeno. Stejně u ničeho nevydržíte dýl než 5 dní. Návrhy stylu, přidat 2x tolik jedněm a půlku sebrat druhým, jsou totální paskvil k ničemu, protože jste zaujatí "svým" jobem a prostě všichni chcete pro sebe, takže to sem tam zaokrouhlíte, vyberete si výdělky, který se vám hodí a už tady "počítáte"... Chcete-li něco změnit vymýšlejte atraktivní změny, nové funkce v povoláních a tak, a ne zvýšení/snížení platu nebo 50 nových CP, abyste jezdili nejenom z A do B, ale občas i z B do C...
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche