Informácie o serveri
Čítať tému
Prečo AT nikto neberie vážne? #2
|
|
Rich |
Pridané 20.02.2018 22:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Milí hráči,hráčky,admini.. Dlhšie chcem obnoviť túto tému.Je škoda to nehať tak,preto som sa s nemenovaným administrátorom/administrátormi dohodol,že to obnovím. Povolenie od Janciho mám.Túto tému nelockujte prosím vás! Nadväzujem na starý topic http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=87090 1.problém,diskuzia je vyriešený/á. 2.problém,diskuzia je vyriešený/á.Aj keď mi stále tam niečo vadí,ale poďme k tomu najhlavnejšiemu bodu. 3.problém,vlastne okolo celého sa to točí.Kto chce nech si to pozrie,opakovať tu Janciho nebudem,ani citovať.Hore som dal link. Čo sa týka S Ú Č A S T N O S T I tak sa problém len a len zhoršuje.Ako funguje súčasný systém AT?Kolko ludí je nespravodlivo v Banliste? Tak tipoval by som vela.Mne ako hráčovi konkrétne vadí prístup adminov a robenie rozdielov medzi hráčom a adminmi. Keby som mal isť čo najhlbšie do súčasnosti,pozrime sa na dnešný topic od hráča Ase. http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=89648 Kliknite na link a pozrite sa,či je normálne trestať toto.Hráč si totiž podal sťažnosť,ktorá bola ihneď vybavená a hráč dostal UB. Tu pochybyl administrátor.Keby sme my mali dostávať ban za jedno slovo,ktoré mi ujde,tak tu nikto nehrá. Postupne budem topic doplňať ja som to len obnovil a dal sem príklad,takže žiadné dlhé príbehy odomňa nečakajte,budem to postupne doplnať keď budem mať čas.Tu sa treba zameriať na tom čo si každý myslí o systéme AT a prístupe AT! Môžete sa vyjadrovať a zamyslieť sa nad otázkou ktorú som podal hore. Samozrejme dodržiavajme pri tom aj pravidlá! S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Krowky |
Pridané 20.02.2018 23:16
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5683
Založený: 12.12.13
|
Na základe jedného nesprávne udeleného banu zakladať topic o hovne...![]() |
|
|
KoLoB |
Pridané 20.02.2018 23:45
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1289
Založený: 05.11.17
|
Richi, ja uz tak presne nevim co tobe se ted bloudi hlavou, pochybeni administratora, sam admin je jenom clovek a ne stroj, lide delaji chyby a odtoho je tu ta moznost zadosti o unban, a az tam se to teprve resi "natvrdo". Muj nazor na AT je tva otazka? Naco bych si mel stezovat, admini makaj, kdyz dam report potrestaj, akce mam a ani jeden znich neni mentalne zaostaly. AT dela rozdily mezi hraci a adminy? Ty vis co presne se v AT deje? Ty nevis o vsem co se tam stane.. Nevime ani jeden temer o nicem.. Dale pokudbti vadi pristup jednotlivych administratoru muzes si podat stiznost, jsi v pravu.. Pokud ti vadi cele AT tak to bude jen tvuj komplex. Vis Richi, mas pravdu AT uz neschytava temer zadny respekt, cim to je? Mozna tim ze server uz ma 10 let a valna vetsina z adminu a samotnych hracu tu hraje vic jak polovinu tehle doby, tim chci rict ze se vesmes jedna o pratele a pak vidis v chate prateslky pristup k lidem a rikas si, ten neni tvrdej, toho muzu stvat a toho provokovat... Na kazdeho clena AT tu je nejaka spina, ale ukaz mi dlouhodobeho hrace naktereho zadna spina neni? Takovy na serveru neni, nebyl a nebude. Nadale zminujes kolik lidi je v BanListu bezduvodne, nevim treba tolik kolik si neni schopno napsat na web a pozadat o dukaz a v nejhorsim o vyjadreni hl. Administratora... Richi a ted muj nazor, snazis se byt na serveru viditelny a proto se motas do veci ktere pritahnou sledovanost, coz chapu. Ale ono se pridat k tem bezmozkum co furt breci jak je AT neschopne a nespravedlive, to je totalni kravina. AT tu ted funguje rekl bych na urovni a kazdy znich si umi dupnout a prosadit svoje, co vic po tech LIDECH chces? //mobil |
|
|
Baseball |
Pridané 21.02.2018 06:07
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7413
Založený: 28.01.14
|
Citácia 9. - Nezakládejte bezúčelná a bezvýznamná témata! Příkladem je odchod hráče, druhá vizitka apod. Do tohoto tobě ani nikomu mimo AT nic není. Ani nevíš co kdo z AT tomuto administratorovi řekl a nemáš nejmenší tušení jak co funguje a steleš rozumem. Zámek (tentokrat ještě bez trestu za porušení pravidla 9.) |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
2 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí