Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Logo - odmena! čas se krátí!
DayRider
Zdar odborníci na omalovánky. Chtěl bych udělat logo "TRB" které by mělo vipadat nějak takhle:
img.tpx.cz/uploads/for%20sp.png

Číst celé!

Hlavní je kruh ve kterém bude nápis "TRB", písmeno T by mělo z kruhu vykukovat a kolem části která bude vylízat z kruhu, odstranit obrys kruhu. Písmena R a B by se měli navzájem jen trochu překrývat (dotýkat). Text udělejte buď v podobné modré barvě (viz. obrázek) nebo v červené. Barvu kruhu udělejte podle toho jak se to tam bude hodit (bílá/černá). Pozadí by měla být zvětšenina loga jako vidíte na obrázku (pozadí by mělo být víc do tmava) Na kruhu i textu udělat stínování (opět viz. obrázek).
[Odměna]
3-4mg

Návrh:
img.tpx.cz/uploads/trb%20-%20....png
je to jen návrh toho jak by mělo přibližně být rozestavení textu atd.
[!] tímto návrhem se neřiďte na 100%!
Upravil DayRider dňa 27.02.2018 17:55
Tearsko
Tri písmena hodiť do podoby ako je na obrázku je dosť zložitá vec natrepať to do kruhu, hlavne ak som vôbec nepochopil ako to konkrétne myslíš s tým dotýkaním/prekrývaním sa dvoch písmen a tak :D . Skús prípadne hodiť nejaký obyčajný nákres čo si pod tým predstavuješ a uvidím či sa oplatí do toho púšťať.
DayRider
Citácia
Tears napsal:

Tri písmena hodiť do podoby ako je na obrázku je dosť zložitá vec natrepať to do kruhu, hlavne ak som vôbec nepochopil ako to konkrétne myslíš s tým dotýkaním/prekrývaním sa dvoch písmen a tak :D . Skús prípadne hodiť nejaký obyčajný nákres čo si pod tým predstavuješ a uvidím či sa oplatí do toho púšťať.

je to takové nepřehledné no :D zkoušel jsem něco vymódit ve photoshopu tak to sem hodim :D
Arbys
Stačí obyčejný malování a načrtni jak to má cca vypadat, protože to taky nechápu :D T v kruhu co vyčuhuje jo, ale kam chceš dát ty dvě písmenka, jak velký a jak se mají překrávat nechápu :D
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
DayRider
máte to tu borci, snad už to tak nějak pochopíte. Když ne zkuste se ještě mrknout na různé obrázky co najdete na googlu
Tearsko
Urobil som ti niečo ale je to také easy, to tieňovanie som tam nevedel dať keďže sa tie písmena prekrývajú

img.tpx.cz/uploads/TRBred.png
DayRider
Citácia
Tears napsal:

Urobil som ti niečo ale je to také easy, to tieňovanie som tam nevedel dať keďže sa tie písmena prekrývajú

img.tpx.cz/uploads/TRBred.png

kruh je dobrej, jen u písmen zkus ještě změnit font a udělat to všechno tak nějak aby se tam ty barvy epicky hodili :D
a to pozadí udělat tmavější.
Zkus to ještě Smile
Tearsko
Neuložil som si rozpracovaný súbor a od znovu sa mi to nechce takže si musíš vystačiť s týmto alebo počkaj na niekoho lepšieho :D
DayRider
Citácia
Tears napsal:

Neuložil som si rozpracovaný súbor a od znovu sa mi to nechce takže si musíš vystačiť s týmto alebo počkaj na niekoho lepšieho :D

jen tak z nudy jsem si vytvořil něco podle sebe, tak to jsem dávám abych se pochlubil :D
img.tpx.cz/uploads/TRB%20-%20blue.png

img.tpx.cz/uploads/TRB.png

je to hodně jiný než moje původní představa ale to proto že s tím kruhem byly potíže. :D
Arbys
Čus,

img.tpx.cz/uploads/trbodraz.png

Popřípadě tam něco můžu změnit, .psd jsem si uložil :D

btw - jsi si jistý že dodržuješ toto?
Citácia
17. - Je povolené vyhledávat pouze grafické práce, které jsou spojeny s projektem SuperPařba.

DayRider
Citácia
Arbys napsal:

Čus,

img.tpx.cz/uploads/trbodraz.png

Popřípadě tam něco můžu změnit, .psd jsem si uložil :D

btw - jsi si jistý že dodržuješ toto?
Citácia
17. - Je povolené vyhledávat pouze grafické práce, které jsou spojeny s projektem SuperPařba.

taky jsem si to uvědomil, ale myslím že je tam že tyto výtvory mohou být zveřejněny ale nesmí se s s nimi obchodovat. Každopádně vám děkuju za snahu, ale z důvodu mnou už udělané logo a taky zdůvodu pravidel webu SP to radši ukončím. Vám dvoum pošlu nějaké ceny útěchy :*
Arbys
fajn, lock.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov