Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Supreme Safety
Loly
Supreme Safety

Začiatky

Firmu som kúpil 1. 3. 2018 z dražby až za 50$. Do dvoch dní som dokúpil vozový park a začal som naberať ludí. Viac tu toho napísať asi neviem pretože firma je momentálne stále len na začiatku takže to tu budem postupne editovať.

Niečo o nás

Naša firma sa zaoberá zamestnaním bezpečnostná služba. Našou úlohou je rozvážať peniaze po zamestnaniach, zbierať peniaze z baniek a ochraňovať hráčov počas misií. Naša firma jazdí misiu "Rozvoz peněz 6 zaměstnáním" ktorá trvá približne 2 a pol minúty a dostávame za ňu podla koeficientu 30 - 50 tisíc. Po dokončení misie nedávame /kill ale zas /mise.
Trasa ->
img.tpx.cz/uploads/bdabbabfa.png

červená bodka - checkpoint
modrá bodka - firemná benzínka
fialová bodka - zamestnanie - bezpečnostná služba
zelená bodka - firma

Náš vozový park obsahuje:
5x Sultan
3x Huntley
2x Securicar

Naša firma sa nachádza v meste San Fierro v dokách Easter Basin neďaleko nášho zamestnania.
Firma ->
img.tpx.cz/uploads/zadjbafae.png

Hodnosti

Vedenie:
Leader - Loly
Helper - Hladá sa.
Master - Hladá sa.

Po každých 50k zarobených firme sa zvyšuje výplata o 1% a tým získavate novú hodnosť.

Ostatné hodnosti:
Po zarobení 50k firme - Member
Po zarobení 100k firme - Young
Po zarobení 150k firme - Gangsta
Po zarobení 200k firme - Skiller
Po zarobení 250k firme - Supreme

Vysnená budúcnosť

V budúcnosti by som chcel firmu naplno rozbehnúť a dostať ju medzi TOP firmy. Chcel by som mať skúsené a kvalitné vedenie a nejakú tú dobrú povesť :D.

Záver

Ako poslednú vec by som sa chcel poďakovať hráčovi Lagzik, ktorý mi bez váhania požičial peniaze na vozový park, názov a premiestnenie firmy.

Dúfam že sa vám vizitka páčila, prajem pekný zvyšok dňa. S pozdravom Loly Hi

Podpis by Trips
Foto firmy by Lagzik
Nadpisi by web.
Upravil Loly dňa 07.03.2018 17:04
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
As3
Vizitka pěkná, přehledná a stručná, přeji hodně štěstí s firmou, at' jede jak má a hlavně at' je dobrý kolektiv.

Ke vzhledu, možná bych později dodal i grafiku, ale to je na tobě, jinak je to fakt Good job!

Můžu popřát jen hodně štěstí Hi
MaTy
Taková jednoduchá vizitka. Povedla se, barvy krásně ladí a informace dostačující.
Bezpečák je dobře placený job, ale taktéž podceňovaný, tak přeji hodně úspěchů a ať ti to vydrží. Jinak ty hodnosti se mi spíše hodí pro gang, než pro bezpečnostní službu, ale to je tvá volba. :D Měj se lolík
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
PuMaS_77
Jednouchá,krásná vizitka Smile příjemné zpracování, a hezké barvy Smile Přeji jen hodně štěstí a ať firma kvete! :-)
NIGHTMARE
Nazdar brčko.

Vizitka je pekne spracovaná hlavne sa mi páči žiadne nadpisy nič preflákané tak to mám rád :D
No či sa pridám to neviem bezpečak nie je úplne moja parketa aj keď som mal raz firmu v LB.
Pravdu povedať moc neverím že ti to vydrží dlhšie ako mesiac ale hádam prekvapíš.

Neostáva nič iné ako ti popriať vela úspechov s firmou.
Snáď sa niekedy vidíme Hi
img.tpx.cz/uploads/hazz.png
Loly
ejsík - Díkes, grafiku tu velmi davať nechcem, možno v buducnosti niečo jednoduché.

matyšek - Tak aj keď mám lagy tak je vo mne stále kusok "gangstera" :D.

šelma - Díky, dúfam že aj bude Smile.

janík - Tak dúfam že mi firma vydrží, už som mal kopu pmok o tom či to nepredám :D a ďakujem Smile.
destiny-
predaj mi firmuuuuuuu a je to dobra firma s rizpadajucim sa kolektivom :D , voz park slusny hoci ta farba je hnusna.
cs
life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain
Loly
Destinko moj nepredam ti to ani keby neviem čo :D. Kolektív vybudujem o to sa neboj ;).
destiny-
tak a kto, o ma teraz hahaha , inak mozete loxk firmu vladstni iny majitel
//mobil
life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain
Gloodys
Citácia
ThaDonMachiaveceli napsal:

tak a kto, o ma teraz hahaha , inak mozete loxk firmu vladstni iny majitel
//mobil

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
21%