Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka - Las Venturas Security
Zacek
img.tpx.cz/uploads/%5E1F01D473325CDAC379FE2E27ACFA23A32BB34D0AEDE53E7CA2%5Epimgpsh_fullsize_distr.png

img.tpx.cz/uploads/lvsvvozpark4.png
img.tpx.cz/uploads/lvsvvozpark6.png
img.tpx.cz/uploads/lvsvvozpark3.png

img.tpx.cz/uploads/ONnUpNg.png

Firma koupena 17.10.2017. Naše firma Las Venturas Security se zabývá prací Bezpečnostní služba.
Můžete si vybrat ze tří druhů prací a to jezdit CP mise se Securicarem, Huntleyem od 200b a Sultánem od 560b, dále chránit hráče při misích a rozvážet zbraně do domů.
Firma se nachází na Nevadské poušti nedaleko letiště a všude známé firmy A.C.A.B.
Trasa při svozu peněz z bankomatů je lehká, rychlá a záživná. Mise trvá cca. 3-4 minuty a vyděláš si dle koefu 45k-65k $.
Firma má dovolím si říct stálého majitele, kdy firmu máme přes 4 měsíce.

img.tpx.cz/uploads/3I54k8i.png

Majitel : [Z]acek[D]an
Zástupci : jech, Ove8
Náboráři : Hledáme

img.tpx.cz/uploads/CAXSKNf.png

Respektuj nadřízené! Vyhrazuji si právo vyhodit člena bez udání důvodu.
Před firmou nedělej bordel a chovej se slušně, jinak KICK!
Prosím, snaž se tankovat auta za firemní peníze, a když chceš respawnout auta, ptej se.
Pokud jsi NEAKTIVNÁ víc než xXx hodin= KICK , proto si žádej u nadřízených omluvenku.

img.tpx.cz/uploads/Uzm7l70.png

95%-98%

img.tpx.cz/uploads/ngmR1ww.png

Nováček : 95%
Pokročilý : (Po vydělání 100k) - 96%
Master : (Po vydělání 200k) - 97%
Expert : (Po vydělání 350k) - 98%

img.tpx.cz/uploads/nZQggZM%20(1).png

6x Sultan

img.tpx.cz/uploads/lvsvvozpark7.png

2x Huntley

img.tpx.cz/uploads/lvsvvozpark1.png

2x Securicar

img.tpx.cz/uploads/lvsvvozpark2.png

Děkuji za napdisy hráči CpT.

Upravil/a Zacek dne 19.02.2018 19:13
DangerRMV
Moc pěkná vizitka a taky super firma. Já se vlastně dozvěděl až teď, že jsem zástupce :D :D a to je dobře! Vím no, momentálně moc té firmě nedám do kešeně, ale to se změní. Firma je na skvělém místě a má výborné členy s maximální inteligencí, není co vytknout, 10/10, kdo je bezpečák doporučuji všem. Ty Dane jsi navíc výborný a správný šéf firmy. Snad se nám bude dále dařit jako doposud.
Zacek
Citace
Ove8 napsal:

Moc pěkná vizitka a taky super firma. Já se vlastně dozvěděl až teď, že jsem zástupce :D :D a to je dobře! Vím no, momentálně moc té firmě nedám do kešeně, ale to se změní. Firma je na skvělém místě a má výborné členy s maximální inteligencí, není co vytknout, 10/10, kdo je bezpečák doporučuji všem. Ty Dane jsi navíc výborný a správný šéf firmy. Snad se nám bude dále dařit jako doposud.

Díky,díky Smile Do kešeně nic dávat nemusíš, spíš se starej o chod firmy :D Ano, lokalita je opravdu vítečná. Ještě jednou díky Ovy, ale teď se nějak nedaří Sad
As3
Ahoj, vizitka moc pěkná, sice není job Bezpečáka zrovna můj oblíbený, ale zkusil bych se stavit, nejsem moc na rozepisování, takže za mě dobré (y)

Jinak si tam oprav chybku
Citace
zabívá

Neber to nějak posměšně, chci tě jen upozornit Smile
Zacek
Citace
As3 napsal:

Ahoj, vizitka moc pěkná, sice není job Bezpečáka zrovna můj oblíbený, ale zkusil bych se stavit, nejsem moc na rozepisování, takže za mě dobré (y)

Jinak si tam oprav chybku
Citace
zabívá

Neber to nějak posměšně, chci tě jen upozornit Smile

Ahoj, díky moc, třeba se někdy uvidíme no :D

Díky za upozornění, spěchal jsem, že jsem to nepřekontroloval, díky Smile
Pink
Ahoj,

vizitka po grafické stránce super i jsem se dozvěděl vše potřebné o firmě. Je super, že tu jsou ještě nějaké firmy se stálým majitelem. Sice Bezpečák není nějak můj oblíbený job ale i tak určitě někdy stavím. ;) Vlastně tam nemám skoro žádný body. :D

Hodně štěstí s firmou.
Zacek
Citace
PinK napsal:

Ahoj,

vizitka po grafické stránce super i jsem se dozvěděl vše potřebné o firmě. Je super, že tu jsou ještě nějaké firmy se stálým majitelem. Sice Bezpečák není nějak můj oblíbený job tak se i tak určitě někdy stavím. ;) Vlastně tam nemám skoro žádný body. :D

Hodně štěstí s firmou.

Díky, díky Smile Těším se až mi CpT. udělá nadpisy bude to ještě lepší Smile Tak snad se brzy uvidíme :D
Rich
Ahoj,
pekná vizitka firmy,bol som v nej,je to výborná firma a jedna z najlepších,čo sa týka umiestnenia sídla firmy.Prajem vela šťastia,hádam ti vydrží Smile

S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Zacek
Citace
Rich napsal:

Ahoj,
pekná vizitka firmy,bol som v nej,je to výborná firma a jedna z najlepších,čo sa týka umiestnenia sídla firmy.Prajem vela šťastia,hádam ti vydrží Smile

Díky, ještě dlouho vydrží to se neboj.
KoLoB
Tak, sice jsem rikal ze sem neco hezkeho napisu az tu budou nadpisy ale tak co :D
Ve firme jsem byl pred nejakou dobou kdyz jsem delal jen ty bodiky do levlu a uz tehdy se mi zalibil kolektiv a celkove jsem se seznamil s nekolika super lidmi ktere ale nebudu jmenovat aby jsem jim nezvetsil ego jazyk :D
Pak se ze me stal poutnik a vcera kdyz jsem si rekl ze uz bych se nekde chtel usadit natrvalo tak jsem vubec nevybiral a sel jsem do Las Venturas Security a byl jsem hodne rad kdyz jsem zjistil ze tam je stale ta dobra atmosfera. Jinak Zacku ty si extremni pohodar, skvelej majitel jen bys mohl jezdit opatrneji protoze me vzdy nekde sejmes pri misi :D.
Po graficke strance uz ted vizitka vypada slibne, psal jsi ze si ji delal narychlo coz mi neprijde protoze sis stim dost vyhral :D. No pockame naty nadpisy at ji vidime komplet, dost se tesim :D*Dobrá práce*
No proste vsem co budou delat bezpecaka at uz body nebo jako stale zamestnani tak urcite tuhle firmu doporucuju.
Jinak sorry za interpukci a drobne chybky, pisu to z mobilu :D
Zacek
Citace
KoLoB napsal:

Tak, sice jsem rikal ze sem neco hezkeho napisu az tu budou nadpisy ale tak co :D
Ve firme jsem byl pred nejakou dobou kdyz jsem delal jen ty bodiky do levlu a uz tehdy se mi zalibil kolektiv a celkove jsem se seznamil s nekolika super lidmi ktere ale nebudu jmenovat aby jsem jim nezvetsil ego jazyk :D
Pak se ze me stal poutnik a vcera kdyz jsem si rekl ze uz bych se nekde chtel usadit natrvalo tak jsem vubec nevybiral a sel jsem do Las Venturas Security a byl jsem hodne rad kdyz jsem zjistil ze tam je stale ta dobra atmosfera. Jinak Zacku ty si extremni pohodar, skvelej majitel jen bys mohl jezdit opatrneji protoze me vzdy nekde sejmes pri misi :D.
Po graficke strance uz ted vizitka vypada slibne, psal jsi ze si ji delal narychlo coz mi neprijde protoze sis stim dost vyhral :D. No pockame naty nadpisy at ji vidime komplet, dost se tesim :D*Dobrá práce*
No proste vsem co budou delat bezpecaka at uz body nebo jako stale zamestnani tak urcite tuhle firmu doporucuju.
Jinak sorry za interpukci a drobne chybky, pisu to z mobilu :D

WAU, nádherná slohovečka Smile Nadpisy snad brzy budou to ti řeknu neboj :D Atmosféru ve firmě se snažím udržet, ale nestíhám všechno řešit na 100% Sad Díky za pohodáře, jinak můj styl jízdy se nezmění :D Tak vizitka byla hotová asi za půl hoďky a jsem rád, že se líbí Smile Ty nadpisy budou úžasné. Ještě jednou díky za vše Smile
Hi
Kacka
Tak Dane :D Firma pěkná, máš jí už nějaký pátek, kolektiv taky super, nebyla jsem tam ale vím že když jí vedeš ty, a to skvělé, že tam bude jen ten nejlepší kolektiv.. Já sem si řekla, jestli někdy prodám lékaře, že bych šla k tobě, pořád ti to dlužím :D Dane,hlavně ať se ti s firmou daří jako doposud, a hlavně at už ti nezmizí žádné auta :D Tak hodně štěstí..Smile
Zacek
Citace
Kacka1997 napsal:

Tak Dane :D Firma pěkná, máš jí už nějaký pátek, kolektiv taky super, nebyla jsem tam ale vím že když jí vedeš ty, a to skvělé, že tam bude jen ten nejlepší kolektiv.. Já sem si řekla, jestli někdy prodám lékaře, že bych šla k tobě, pořád ti to dlužím :D Dane,hlavně ať se ti s firmou daří jako doposud, a hlavně at už ti nezmizí žádné auta :D Tak hodně štěstí..Smile

Děkuji, mě se taky líbí, pořád a stále. No jsem zvědav, jestli tě tam někdy uvidím. Ještě jednou díky. Hi
CpT
Ahoj, vizitka je to na úrovni firma určite tiež v pohode vedenie takže je to fajne :D nech sa darí
Zacek
Citace
CpT napsal:

Ahoj, vizitka je to na úrovni firma určite tiež v pohode vedenie takže je to fajne :D nech sa darí

Díky, i za super nadpisy Smile
Loly
Ahoj, tak sa ti yu vyjadrím aj ja :D. Firma je určite super, o tom nepochybujem, vizitka tiež pohodka len mi tam velmi nesedia tie kombinácie farieb :D. Dúfam že naše firmy budú vychádzať v pohode a že nebudú žiadne spory :D. Tak gl Smile
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
B0ltY
Super firma super vizitka tiež ale môžem sa opýtat to v LV to je tké hrozné pre bezpečákov lebo firma je Las Venturas security a misie chodíte v sf?

Kappa
Upravil/a B0ltY dne 04.03.2018 11:48
B0ltY
Kappa
Zacek
V sf jezdíme body, jinak máme svoji trasu Kappa

Firma prodaná, nemám na ni bohužel čas.

Lock!
Arbys
zámek
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998