Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka pana Skyggera (26/03/2018)
|
|
Skygger |
Pridané 26.03.2018 05:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 22
Založený: 05.03.14
|
![]() Nick - Skygger(~2015-2016) => smazaný. Teraz aktuální (2017-2018) Staré Nicky - keler_cz(kidlish nick ~2008-2010); Tasah(~2012-2013) Odehráno Hodin - ~450 hodin. CC Kapitál - ~60KK $$. Nasbíráno Marihuany - Za dávných dob zalít, pohnojit, sklidit hromadu.. Teraz tak max 100g. Vlastněný Dům - Patriotický - Not Found Error. Moji Oblíbení páni a paní Administrátoři - Pan ANTIVIRUS, pan [W]arning, pan Nosferatu, pan Johnny, paní Wery, pan Baseball a pan Krowky. Moje Nejoblíbenější Příkazy - /telefon; /hajit; /pimp; /lecit; /opravit; /LV // LS // SF. Moje Nejoblíbenější Eventy - Závody, řezání a hromadné vraždění na DM. Moje Nejoblíbenější Vozidlo - Bezkonkurenčně Phoenix! (steamhappy) Má Oblíbená Práca Na Serveru - Terrorista, R/Y Mafie, Pilot, Hasič. Hodnocení Práca AT - 2 ![]() Nick Na Webu - Skygger Vloženo Komentářů - ~20 Vloženo Příspěvků ve fóru - ~10 Moje Nejlepší SCRS z SP - Bohužel mám pouze pár z aktuálního roku: SCRS (4) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jméno - Tomáš Datum Narození - 30/01/1996 v Benešově. Věk - 22 let Stav - Nesvobodný Děti - V budoucnu určitě. Jazyk - Angličtina, Němčina(už opravdu málo), Polština, Čeština. Vzdělání - Maturita se SŠ vzděláním => Obchodní Akademie - obor IT. Bydliště - Plzeňský - okres Domažlice. Množství Kámarádů/Kamarádek - Naštěstí kamarádů mám hodně.. Bohužel kamarádek mám také hodně. ![]() Domeček // Byt - Rodinný domeček na venkově. Sexuální Orientace - V realitě heterosexuální. V případě virtuálních her, kde je hlavní postava žena(npř. Life is Strange..), tak som vždy a pouze lesbička! ![]() Alergie - Naštěstí pouze na komunisty. ![]() ![]() Výška - 180 cm Hmotnost - ~80kg Barva Vlasů - Tmavě hnědá. Barva Očí - Oříškové Brýle - Na dálku 1dpt levá aj pravá. ![]() Typologie - Sangvinik: 45% , Flegmatik: 65%, Melancholik: 35%, Cholerik: 30%. (Introvert) Pro Zkušenější z Hlediska Psychologie X Osobní Typ - INFJ Povaha - Bláznivá(občas mi prostě hrábne - kladně, přeháním se sarkasmem), čestná(když mi někdo nabídne během dražby o nulu více, tak napíšu /pm jestli to není náhodou omyl(zatím vždy mi přišlo, že hráč už není na server). + Když se s někým na něčem dohodnu, tak se to snažím vždy dodržet.), upřímná(nejsem kýváček - pokud budu mít rozdílné názory, tak budu nesouhlasit). Jsem osoba velmi přátelská.. Avšak v případě špatného seznámení // situace také velmi chladná, kdy občas aj použiji nadávky. ![]() Zájmy - Historie, psychologie, politologie, 3D + 2D(rastr aj vektor) grafika, malování, úprava ve videí. Oblébené Filmové Žánry - Komedie, roadovky, western, dobrodružný, černý humor, válečné, mysteriózní. Nemusím Sci-Fi, horrory(mimo těch s černou komedií), thrillery(a nejvíce katastrofální). Moje TOP Filmy - LotR, Interstate 60, Zachraňte vojína Ryana, Hvězdná pěchota, Forrest Gump, Útěk do divočiny, Pařba ve Vegas. Moje TOP Seriály - GoT, Vikings, Futurama, Rick and Morty, Americký tátá, Bratrstvo neohrožených, Kapitan Bomba, GeneraÅ‚ Italia Gumídci(steamhappy). Moje TOP Knížky - LotR, GoT, Witcher, Narnia, Staré pověsti české, Lakomec. Oblíbené Styly písniček - Všechny od klasiky, až po METALCORE! - výjimka hip hop a rep hop. Oblíbené sporty - Florbal, přehazovaná, pozemní hokej. ![]() Kouření - Ani během chlastání. Alkohol - Medovina vždy po ruce(půl litr za měsíc). Skoro každý pátek ![]() Ostatní Závislosti - PC, čokoláda. ![]() Skryté úspěchy - Ano... ![]() Nejnedávnější úspěch v realitě - Po dlouhodobé lenosti som včera prasácky vyměnil ¯\_(ツ)_/¯ půlku USB kabele od klávesnice po bratrovi, kdy som jí na hulváta spojil čokoládou. Samozřejmě oprava proběhla z důvodu, že rok starou bezdrátovou klávesnici som prakticky rozmlátil poté, co po asi dvousté během dvou týdnů zamrzla(průběh 10-20sec)... Nemluvě o tom, že vynechávala každý třetí znak. PS. - baterkami to nebylo... Tož a zkrátka stalo sa! *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* KB FIX ![]() Největší úspěch na SP 1. Koupení hasičské firmy za přemrštěnou(def) cenu! 2. Prodání hasičské firmy za počáteční cenu! ![]() Napsal jsem to trochu příběhově. Pan SkyOne Úžasný člověk. První setkání proběhlo celkem dost zajímavě. Slušně mi napsal, abych si změnil svůj nick. Důvod byl ten, že si mě s ním pletli hráči(opravdu si mě pletli).. Já mu ale odpověděl, že si ho nezměním, protože nechápu, jak si někdo může splést SkyOne se Skygger.. Očekával jsem, že to bude řešit přes adminy, ale nakonec mi jen odpověděl, že to také nechápe, a že tedy bude mít alespoň na SP mladšího brášku. Tak jsme se okamžitě skamarádili, kdy mi nabídl okamžitě ochranu a požádal mě, abych k němu šel do R. Mafii LV. Bohužel jsem se ale omluvil, protože jsem v té době potřeboval dělat lvls. Bohužel po asi 2-3 týdnech jsem ho už na SP nikdy neviděl. Pan Bukowsky Pro mě je Pan Bukowský nejlepší virtuální kamarád na SP. Je to také první člověk, který mě dostal jako první do nějaké firmy... A to přesněji k LV hasičů, kdy som k němu do firmy prvně ani nechtěl, ale nakonec mě během tak necelé minuty přemluvil. Tož okamžitě jsme hodili řeč a zjistili jsme, že máme extrémně moc společného.. Dokonce máme aj propojené mozky! Tedy.. Velmi často se nám stává, že napíšeme ve stejný okamžik úplně stejné random myšlenky, albo on napíše otázku a já mu napíši během půl setinky odpověd.. Problém je ale v tom, že jsem jí začal psát tak 10 sekund před odesláním... Nemluvě o občas stejném přihlašování na SP. Zkrátka nevyhnutelnost. Jinak je to dle mého názoru jeden z nejlepších majitelů, který by aj z mrtvé firmy udělal zlatý důl. Pan Spajk Můj historický největší dlužník peněz, který všechny $$ promrhal buď za prémko, albo za firmy. Avšak půjčku nakonec vždy splatil. Dokonce jsem mu důvěřoval natolik, že jsem si ani nedělal scrs. Bohužel když mi vracel půjčku, tak mi s ní nedal nikdy bonus, který jsem chtěl... A to přesně +69$ k těm milionům, co jsem mu půjčil.. Jednou som mu dal aj penále +dalších 69$ za týdenní opoždění! Navíc vždy když jsem po něm chtěl peníze zpět(většinou po 5 dní), tak jsem se kvůli jeho vykrucování občas cítil tak extrémně špatně, jako bych ho chtěl obrat! .. Nemluvě o tom, když mi půjču splatil.. To mi většinou ani už neodpovídal. xD Když jsem ho prvně potkal, tak byl snad majitelem Rusáků SF, ale pak během týdne prostřídal nějak 5 firem.. Jako nebylo by to nic ojedinělého.... Kdyby nebyl ve všech 5 firmách majitelem. ![]() Pan Usoplesk Pan Ušák byl vždy pohodář. Pozval mě jednou při maxování k LS Pizzařům, kdy som s ním jezdil skoro pořád mise. Měli jsme spolu velmi podobný sarkasmus, ale nakonec se z SP nějak vytratil. Díky němu jsem ale potkal v LS Pizze pana Militarna. Pan Militarn Co si moje paměť pamatuje, tak snad první den v LS pizzerii jsme se nějak ignorovali. Až druhého dne jsme se kvůli nepřítomnosti pana Ušáka skamarádili. Pan Militarn byl během těch časů zástupcem LS pizzerie, kdy som si týden o něm říkal, jaký to je silný pacifista... Avšak to bylo do dne, než jsem zjistil, jak extrémní šílenec to je.. Dokonce aj větší jak já! xD Zkrátka som ho ten den viděl testovat RPGčkem obratnost nic netušících pilotů helikoptér, co plnili nedaleko firmy misi.. Pak nakonec zabijel vše, co se mu zobrazilo na monitoru.. Občas aj mě. Bohužel jednoho dne se ve firmě ukázali Neezyovci, kteří uráželi ostatní členy, kdy díky nim odešlo snad celkově 10 aktivních hráčů(aj s náma) z firmy. Nejsmutnější bylo to, že každý odchod znamenal nový příchod dalšího Neezyovce. Nakonec když jsme s Militarnem odcházeli, tak tam už zbyl jen poslední v pohodě člověk, který na to také opustil firmu.. Nejzajímavější je asi to, že i když měl pan Militarn pravomoce je vyhodit, tak je nevyhodil, protože pravidly nic neporušovali. Zkrátka byl extrémně spravedliví a ze stupňované agrese Neezyovců už ani nevydržel čekat na majitele firmy, který byl na dovolené.. Ten den, když jsme odcházeli jsem navíc dostal totální rage, poněvadž mi krátce po leavnutí 2 Neezyovci napsali stylem - konečně jsi dostal rozum (smajlík).. Tak jsem jim tedy celý den sabotoval mise do doby, než také neleavnuli firmu... Dokonce mě během mého řádění reportovali, kdy to snad v ten moment řešil pan Johnny, který mi jen napsal.. Šťastný lov. ![]() Bohužel pan Militarna jsem už také neviděl pár měsíců. Pan Melmen Největší pohodář, kterého jsem v mém bídně virtuálním životě potkal, a přesto že si s ním už moc nepíšu. Tak jsem velmi rád, když ho v SF potkám, jak jezdí aktivně mise za popeláře.. Zkrátka mi vždy zvedne náladu, že mu občas aj musím napsat ... Ale jediná výjimka je na soutěžích, tam ho opravdu nerad potkávám! ![]() Pan POZITRON Osobně ho mám velmi rád.. A při tom přesně ani nevím proč.. xD Občas mě pan Pozitron zabije, kdy se mi většinou na to hnedka omluví. Něco mi říká, že jsme se prvně potkali před mým skartovaným Skyggerem, kdy byl se mnou u terráků.. Vím, že jsme se o tom aj bavili, ale už si to nějak nepamatuji. Jinak pana Pozitrona jsem měl(mám) tak rád, že když jsem u něj maxoval u pobřežáků, tak jsem mu přenechal většinu svého platu... A to chtěl víc! Víc! Víc! Kdy dokonce aj pozvával lidi, aby se kůkali, kolik som toho odpracoval... Prostě taký neobyčejný vykořisťovatel s charismem... ![]() Pan Prachaty_Cawo S panem Cawem jako ze starším terroristem znám už dost dlouho. Byl to první člověk od terráků, kterého jsem kontaktoval prakticky na mém počátku. Okamžitě jsme se dali do debaty, kdy mě okamžitě chtěl nabrat do firmy, ale bohužel jsem to zrovna nemohl přijmout, protože jsem musel levlovat.. Podruhé jsem ho kontaktoval, když jsem byl zrovna u hasičů s pane Bukowský. Bohužel pan Cawo si jaksi nepamatoval náš předchozí rozhovor, takže jsme debatovali od znova.. Avšak potřetí, když som byl zrovna na LV spawnu, tak mi najednou přišla zpráva od Cawa, prý jestli jsem nebyl náhodou dřív u terroristů, že si pamatuje můj nick.. Tož.. Som sa raději ani nezmiňoval o našich 2 předchozích rozhovorech a jen odsouhlasil... xD Takže jsme se zase bavili o starých časech, kdy mě zase zval, ale já to odmítl, bo jsem byl v té době maxoval buď u pilotů, albo popelářů... Pak mě ještě několikrát zval, kdy když jsem měl já možnost, tak tam zase nebyl, ale vždy mě nějaký člověk krátce před jeho dotazem překecal na nějaké maxování v jeho firmě, nebo mi napsal Spajk, abych byl den v jeho firmě, aby mu nepropadla firma.. Nakonec som sa po popřežácích dostal k němu do Combatky, kdy mi tam udělal okamžitě místo. ![]() Pan Vitman a Pan Rostík Tito pání jsou jedni z těch nejfajnějších lidí, co jsem kdy na SP potkal. Staří terráci s kterými jsem strávil spousty času eliminací vojáků a policistů. Pamatuji si je ještě z dob, kdy jsme byli snad ještě plebové u CzSK // v případě když Rostík a Vitnam vlastnili Al-Kaidu. Bohužel krom pár slov jsem s nimi za tento acc nic neprožil a starší vzpomínky jsou už matné. Pan Irish Tož pan Irish byl snad nejlepší lékař, albo právník... Pak ho ale zkazili zlí vojáci a od té doby když jsem ho potkal, tak som zkrátka většinou zdechl, ale nikdy jsem mu to neměl za zlé. Dneska i když je v ACABu, tak pořád umírám... Zkrátka v jeho blízkosti mám příšernou smůlu... Albo za to může to, že v jeho blízkosti se pohybují jedny z největších sawnerů, kteří mě při předvádění zabijí. ![]() Pan CzSK Legendy o něm před asi 8 lety vyprávěli, že má na SP kontě tolik peněz, že by s nimi dokázal koupit aj ATomase. Nakonec po skartování peněz byl CzSK největší ukazatel! Ztratil jsi peníze?! Ale CzSK ztratil víc! ![]() Dneska ho potkávám tak maximálně na DS(Pan CzSK určitě pochopí), kdy mu dávám velmi často palce! *COOOOL* Upravil Skygger dňa 26.03.2018 05:58 |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 HlasovSkyrace
16 HlasovDeathmatche
4 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
5 HlasovDerby
1 HlasTuning sraz
5 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí