Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - Marcoo.
|
|
MarkoPollo |
Přidané 27.03.2018 02:01
|
![]() ![]() Příspěvků: 250
Založený: 12.10.17
|
Váš nick na serveru: - Marcoo. Odehrané hodiny na serveru: - cca 950h Váš bankovní obnos: - suma sa vždy mení Nasbíráno marihuany: - počet sa vždy mení Vlastním dům číslo: - 929 Vlastním hotel číslo: - žiadny Momentálně jsem šéfem/členem gangu: - šef = Profesional SBS Prison Můj oblíbený administrátor: - žiadny Můj nejoblíbenější příkaz serveru: - žiadny Můj nejoblíbenější event serveru : - žiadny (nakolko ma to nebaví) Má nejoblíbenější akce od administrátorů: - žiadny Mé oblíbené vozidlo: - Stunt Má oblíbená práce na serveru: - Dozorca, Taxoš, Pilot. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: - Znamkovanie jednotlivcov a celku je rozdielne takže 3 Váš nick na webu: - MarkoPollo Vloženo komentářů : - 1 Vloženo příspěvků ve fóru : - 2 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: - neni Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: - neni Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : - neni Jméno: - Marko Příjmení: - Hudáček Datum narození: - 09.12.1996 Věk: - 21 Kontakty: - jedine Web Kraj : - Prešovský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: - Ozajstných? boh zna Stav : - Slobodný Zaměstnání : - Pre tvoje bezpečne ti to nemôžem povedať Vzdělání : - základné Jazyky: - Som vychodňar, takže zo šickeho trocha Děti : - nemám, chcem mať Kde bydlím : - v byte S kým bydlím : - s otcom Sexuální orientace : - heteroš Poznámka : - nič ti nepoviem.. Typologie osobnosti: - co ja znam Pohled na svět: - pfuu.. neviem či je dobré sa vyjadrovať k tomuto ![]() Otevřenost: - k tomu sa tiež razdšej nevyjadrujem ![]() Moje povaha: - Keby ti to poviem neuveril by si a len tak hlavou krútil ![]() Výška: - cca 180cm Hmotnost: - cca 65kg Postava: - štíhla Barva očí: - Modré Barva vlasů: - špinavý blond Brýle: - Nenosím ale chcelo by ich Na těle mám: - nič nemám Vousy: - Kozia bradka tak akurát ![]() Fotografie : - Nič neukážem, bo by si sa zlakol Kouření: - Zavyslak jak sviňa Alkohol: - nepijem muhahah Sex: - nieje mi prvoradý a ak len s osobou ktorú milujem. Závislosti: - Kolieskové korčule, pc Zájmy: - korčule .. Sport: - korčule ![]() Literatura: - také nehrozí Hudba: - Techno, Electro, House, aj vychodňárske, aj staré dobré české pesničky Zvíře: - peso (Stafford) suka menom Eisha Moje motto: " Nežiadaj o pomoc, pokial ju sám nevieš poskytnúť druhému. " Moje webová stránka: - žiadna Životní cíl: - Keby ti ho poviem, chytal by si sa opäť za hlavu ![]() Co nesnáším: - pavuky.. ble .. fuj až zemnu straslo Co miluji: - korčule ![]() Oblíbená muzika: - Techno Oblíbené jídlo: - Moja Palacinková torta Oblíbené pití: - Baldovská citronová Oblíbený film: - Nič konkrétne Oblíbená kniha: - nič Oblíbené oblečení: - Keď mám teplaky som spokojný ![]() Oblíbená barva: - Modra, čierna, oranžová, žltá, neonové farby.. bože je ich vela Upravil/a MarkoPollo dne 06.05.2018 15:41 |
|
|
KoLoB |
Přidané 27.03.2018 11:04
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1297
Založený: 05.11.17
|
Tak hráč v pohodě, né-jednou jsi mi pomohl a občas uděláme i nějakej kšeft, celkem jsi mi padl do oka takže osobě nic nevytknu Vizitku jsem si sice přečetl ale je to nepřehledné, barvy do sebe padaj a nevidím ani nějaké pofidérní nádpisy což mě celkem vadí. No mohl sis stím dát více času ale hejtit tě nebudu, hodně štěstí! |
|
|
MarkoPollo |
Přidané 27.03.2018 16:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 250
Založený: 12.10.17
|
Už som sa lakol že čo tu nájdem za kritiku ![]() TAk ako robil som to o 2 ráno, vieš ako únava jak sviňa.. tak časom sa to určite zlepší.. Na webe sa velmi nezdržujem takže sa mám ešte čo učiť ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 HlasůSkyrace
16 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
5 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí