Informace o serveru
Číst diskuzi
Peklo
|
|
Paranoia |
Přidané 06.05.2018 21:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 70
Založený: 15.11.16
|
![]() Vítej v Infernu u velké pekelné brány. Na hradbách můžeš spatřit Satanovy vrány. Vyklovou ti oči i duši z těla ven. Budeš navždy tímto peklem pohlcen. ![]() Avšak zbabělci, nevěrní, nečistí, vrahové, cizoložníci, zaklínači, modláři a všichni lháři najdou svůj úděl v jezeře, kde hoří oheň a síra. ![]() ![]() ![]() Ochraňuj firmu svou a všechny své padlé spolubojovníky před těmi, jenž by chtěli vztáhnout ruku a postavit se mocnému Satanovi. • Pracuj tvrdě, se vším odhodláním a ukaž všem - kteří pochybovali - že jsi ten nejvěrnější pekelný služebník. • Buď oddaný své firmě i ve zlých časech - kterých bude mnoho - a věz, že pokud nebudeš dbát mých rad, stihne tě věčný trest. ![]() ![]() Pekelná brána se nachází v Downtown Los Santos. Pokud nemáš ohnivého draka - který by tě k bráně dopravil ihned - použij příkaz /cloc 56. ![]() ![]() ![]() El Quebrados Od pekelné brány jezdíme misi El Quebrados. Ve svých černých sanitkách vozíme hříšné duše, které na konci trasy směníme za Andělský prach. ![]() Angel Pine Když obdržíme - po směně - Andělský prach, nakazíme ho zlem a utrpením. Nakažený Andělský prach uschováme do pekelné sanitky a vyrazíme. Od El Quebrados jezdíme misi Angel Pine. Když dorazíme na místo, rozneseme prach kolem Andělské břízy, čímž nakazíme strážné anděly. Ti se změní v hříšné duše. ![]() ![]() ![]() Hříšná duše | PLAT - 95 Pekelný služebník | PLAT - 97 ďábel | PLAT- 99 ![]() ![]() SATANOVA KOBYLA ( 1X ) ![]() OHNIVÝ DRAK ( 1X ) ![]() PEKELNÁ SANITKA ( 8X ) ![]() |
|
|
HARS |
Přidané 06.05.2018 21:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 365
Založený: 11.01.14
|
Hodně pěkná a originální vizitka! ![]() |
|
|
Baseball |
Přidané 06.05.2018 22:00
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
Vizitka hezká, ale informačně naprosto o ničem. Popravdě dokud jsem se nepodíval na fotky vozového parku tak bych nevěděl o jakém zaměstnání se tu bavíme.. Takže tohle bych radil doplnit, jinak fajn. |
|
|
Gameluner |
Přidané 06.05.2018 22:01
|
![]() ![]() Příspěvků: 1845
Založený: 15.12.16
|
Zdravím, ~> Jako musím říct.. Úžasná vizitka! Nikdy by mě nenapadlo udělat něco tak kreativního, jako jsi právě vymyslel Ty. Vážně skvělý nápad. Ikdyž Satan je pro mě Nosfe. Tak toto se naprosto skvěle četlo! A přestože jsi konkurence pro Kačku, kterou mám fakt jako hráčku rád, přeji Ti s firmou hodně štěstí. Zatím. ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 06.05.2018 22:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Co se týče kreativity, tak se to poměrně dá. Snažil si se zaujat na pohled o všem informativně je ta vizitka úplně k ničemu. Jediné co napovídá o zaměstnání je pouze ten vozový park. Jinak vůbec, ale vůbec nic. Dále se to absolutně vylučuje navzájem. Medicína/Zdravotnictví je něco co přihlíží k životu a ne k smrti ačkoliv smrt je nedílnou součástí zdravotnictví. Ale pokud to beru z pohledu víry a podobně, tak se to rozchází. Totálně to k sobě neladí a nejde. Tahle vizitka když už by šla dát k jiným zaměstnáním, tam kde se zabijí, když už peklo, ale dát to k tomuhle? Absolutně mimo mísu až neadekvátní a vysmívající se veškerým zvyklostem tohoto světa a těchto směrů. Každopádně na pohled je to fajn, ale do úplnosti tomu chybí informace o firmě. Pokud by si to tam dal, tak bych po této stránce už nemohl vůbec nic vytknout, až na to, že si to rozporuje život/peklo, prostě blbost. Jinak ať firma vydrží. Upravil/a Nosferatu dne 06.05.2018 22:22 I kill people and I like it |
|
|
Kuba42 |
Přidané 06.05.2018 22:17
|
![]() ![]() Příspěvků: 356
Založený: 22.10.17
|
Moc povedený, cením ![]() |
|
|
LSK |
Přidané 06.05.2018 22:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 1717
Založený: 21.04.13
|
Suhlasim s baseballom. Graficky je to velmi pekné, ale taktiež mi chvílku trvalo, kym som zistil akym jobom sa tato firma zaoberá. Odporúčal by som to niekde dopísať ![]() |
|
|
As3 |
Přidané 07.05.2018 20:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 376
Založený: 03.04.16
|
Dívej, vizitka pěkná, líbí se mi, že to je bráno z jiné pohledu a že to chceš udělat jiné, než to mají ostatní. Ze začátku jsem si myslel, že se jedna o firmu Hasič, kvůli těm nadpisům, ani nevím proč. Nakonec jsem teda zjistil podle sanitky, že se jedná o firmu zdravotníků. Graficky je vizitka taky pěkná. Přeji hodně štěstí s firmou a at' vydrží! ![]() |
|
|
Mine |
Přidané 07.05.2018 21:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 1427
Založený: 14.06.16
|
Vizitka sama o sebe je pekná a velmi, ale že velmi originálna, avšak naozaj tu chýba viacej tých informácií o firme. Popravde som myslel že je to nejaký off-topic. Ešte drobnosť: Pri misiách jak sa ide do Angel Pine tam máš v preklade Andělská bříza (breza?), ale Pine je jedla, takže Andělská Jedle. Nech sa tej firme teda darí, možno niekedy dojdem aj pozrieť. //E: Máš hore na mape zlú pozíciu firmy, firma je na obrázku cca 1cm dolava od zakrúžkovaného kurzora, máš tam dokonca aj ukázané vozidlá. |
|
|
MightyDaniel_ |
Přidané 08.05.2018 07:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 46
Založený: 01.03.18
|
Originální, zajímavá, zaroven chytlavá vizitka! Pěkně sepsané a přehledné. At se daří na SP! ![]() |
|
|
JohnyStar |
Přidané 08.05.2018 10:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 370
Založený: 13.01.13
|
Hodně povedená vizitka ![]() ![]() Ať se daří s firmou ![]() |
|
|
Rosta |
Přidané 08.05.2018 10:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 3128
Založený: 23.07.13
|
Zdar, luxus vizitka, originální.. Hodně se mi to líbí a popravdě jsem si myslel, že to psal Nosferatu a až pak jsem koukl na nick a zjisil, že ne ![]() ![]() |
|
|
Interstellar |
Přidané 08.05.2018 15:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 677
Založený: 10.12.16
|
Presne ako písal base hneď na začiatku... vizitka síce originálna ale nič moc som sa z nej medozvedel. Vlastne až z tejto vety, Od pekelné brány jezdíme misi El Quebrados. Ve svých černých sanitkách vozíme hříšné duše, které na konci trasy směníme za Andělský prach. ktorá je až pri konci vizitky, som sa dozvedel že sa jedná o zdravotnícku firmu. |
|
|
Loly |
Přidané 08.05.2018 15:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 1148
Založený: 04.12.16
|
To všetko čo ti tu vyčítajú bol možno aj tvoj zámer ako ťa poznám ![]() ![]() |
|
|
Bakerko |
Přidané 08.05.2018 17:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 290
Založený: 26.03.16
|
Zaujalo, kreatívne, |
|
|
Paranoia |
Přidané 08.05.2018 19:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 70
Založený: 15.11.16
|
Jelikož se změnil název firmy, tato vizitka může být zrušena. Zakládám novou s názvem Medical Marijuana Lab, ta je doufám výstižnější pro povolání Lékaře. |
|
|
Warning |
Přidané 08.05.2018 19:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 2509
Založený: 20.01.16
|
![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa