Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka Future.
MaTy
Ahoj, já prostě musím být první, protože jsem jak v "In Memories", tak i oblíbených administrátorech.
Prvně chci napsat, že jsem nečekal, že ti je 14, původně jsem čekal něco jako 18, protože jsi rozumný a máš v té hlavičce alespoň trochu pořádek :D. Vizitka sama o sobě je jednoduchá, možná by se mi líbil nějaký ten jednoduchý nadpis, ale je to tvá vizitka.
Na server se bavíme, jsi v pohodě jak na pokec, tak hádky. :D Ať se daří fjůčr.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Budoucnost
Moc díky MaTy Díky Chtěl jsem si třeba nechat udělat nadpisy, ale už teď si nechávám dělat podpis a avatar. Třeba to časem ještě vylepším, dodám nadpisy atd. Kytka pro tebe
KoLoB
Fajná vizitka, nic složitého a přeplácaného a to se mi líbí.
Fakt hodně mě překvapilo že ti je teprve 14, čekal jsem opravdu více, narovinu přes dvacet ale to nevadí,, jak psal už maty tak v hlavě to máš srovnané a to je důležité.
No předpokládám že to kolo v oblíbených admínech mám být já, tak tedy děkuji :D
Hodně štěstí a zase na serveru, ahoj.
Budoucnost
Díky kolo. Sem si říkal kde se tam vzalo někde random to [B] Měl jsem nějaký problém s nadpisem, tak sem to opravoval a pak si říkal "Co tam to [B] sakra dělá, tak už vím :D Neboj, hned to opravím, budu rovnou přidávat do "in memories" Díky
Jenda51
čuus,
Pěkná vizitka, ale mohl jsi to udělat líp :D:D Jsem rád že mám super kámoše jako jsi ty:D
No nevím co dál napsat, tak se měj Fjůčr!

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28775

ty na mým levlu? leda ve snu...
Budoucnost
Taky díky Jertn, vizitka je udělaná skvěle a je perfektní. Moc si vážím toho že jsem tvůj super kámoš bráško <3 Už taky nevím co dál psát. Díky
Zverysak
Ahoj Fjúčr Smile
V jednoduchosti je krása :D :D Díky za memories Smile Díky. Barák fajný :D.
Vek som očakával že budeš mať okolo nejakých 18 rôčkov, tých 14 som fakt nečakal, mozog máš na to, aj gramatiku, pobaviť sa s tebou dá tiež a pod. kravinky ohladom tohto :D.
Vizitka top, good luck v živote a ešte kde budeš ty chcieť *Dobrá práce*.
Budoucnost
Moc díky Zverysáku, domeček ti jednou vrátím. Hodně lidí si myslí že jsem starší, než opravdu jsem. Jsi fajne kámoš a taky ti přeji hodně štěstí v životě atd. Díky Kytka pro tebe <3
Undefeated420
Hojas fjutčr dakujem za označení :3 vizitka hezká vše důležité jak má být. Přejem hodně štěstí jak na SP tak v životě.
Budoucnost
Díky moc šefe, taky přeju hodně štěstí, označení sis zasloužil Díky Dám ti pusu
MightyDaniel_
Přehledná a krásná vizitka! Seš frajer a to se cení a ty tuningy vyhrajeme všechny! #pimpmycar At se daří na SP Smile
Budoucnost
Díky, vizitku jsem chtěl udělat přesně jak říkáš. Tvoje je taky krásná ! Frajeři jsme oba :D Tuningy vyhrajem, to se bát nemusíš Smile
carbon
Moje osobní šlapka, hlídač mého boxvillu a místa na warpu /lv :-D

Vizitka je taková jednoduchá což se mi líbí. Informace o tobě jsem se dozvěděl, ale nečekal jsem že, ti je 14 :O Podle chování a tvé mluvy jsem čekal že jsi starší. Jsi rozumný a srandista prostě v pohodě týpek :D Ať se daří na sp i v real životě Smile
Budoucnost
Moc díky carbonku. Místo ti vždy ochráním i když mám dostat následně jail, to už ale víš.
Taky ti přeju ať se daří a ať ti tvoje kára jede, nerezne Díky Pivo
Fantasy
Ahoj, tak nějak si tě všímám na serveru a problém s tebou moc nemám, nepřijdeš mi moc jako konfliktní typ hráče což je jen dobře. Vizitka se mi líbí a hlavně díky tomu že sem v "In Memories" Cením si toho a díky Smile GL na Superpařbě tak i v Reálném životě bro Boss
Budoucnost
Díky :D To,že jsi v "In Memories" je zasloužené. Nápodobně ti přeji přeji hodně štěstí jak v životě tak na SP. Díky
Gameluner
Zdravím,

Celkem pěkná vizitka, hlavně moc děkuji za označení. Smile Celkem se mi líbí zkombinované barvy, možná tak taky začnu psát, nikdy mě to takhle nelákalo, ale když vidím Tvou vizitku... Smile

V pohodě týpek, občas napíšeme, fakt týpek, dobře se s Tebou kecá.

Hodně štěstí do života, budeš ho potřebovat. Smile

Zatím. Hi
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Budoucnost
Díky, nad kombinací jsem dlouho přemýšlel, pak jsem si řekl že to udělám prostě jednoduše.

Tobě taky přeju hodně štěstí do života i na SP Díky Good job!
Yamatino108
Spoznali sme sa vdaka mojej bývalej firme Medical Center LV s ktorou si mi dosť pomáhal za čo Ti dakujem.:D.Prídeš mi ako v pohode hráč s ktorým sa dá aj super kecať a celkovo baviť v hre Smile.Drž sa jak v realnom živote,tak aj v tom hernom Smile.
Budoucnost
Taky díky Yama :D S firmou jsem pomohl rád. Taktéž ti přeju hodně štěstí v realném životě i na SP Díky
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
6%