Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Jsi konzument marihuany?
Ano 1 Hlas
33%
Ne 2 Hlasů
67%
Počet hlasů: 3

Medical Marijuana Lab
Paranoia
imgup.cz/images/2018/05/10/cannabis-306291_960_720.png

imgup.cz/images/2018/05/10/coollogo_com-62421834.png

imgup.cz/images/2018/05/10/hlavni.png

Naše lékařská firma Medical Marijuana Lab se zabývá výrobou a rozvozem lékařské marihuany, která má blahodárný účinek na lidské tělo a mysl. Máme skvělý kolektiv členů na úrovni, přidat se můžeš i ty. Jediné, co musíš udělat, je napsat někomu z vedení firmy, nebo mně osobně.

imgup.cz/images/2018/05/10/coollogo_com-240821902.png

Ve firmě si pomáháme a učíme se. Když někdo něco neví, zeptá se a rádi mu vše potřebné vysvětlíme. Chováme se k sobě jako rovný k rovným a rozhodně ve firmě nestrpíme nadávky, nebo urážky členů. Pokud jsi rozumný, kolektivní člověk na úrovni, jsi pro nás ten pravý.

imgup.cz/images/2018/05/10/coollogo_com-14230675.png

Plat u nás ve firmě je pro všechny členy stejný a to 99%. Firmu nevlastním na výdělek, ale na skvělý kolektiv lidí, se kterými je zábava. Když se chováte v Medical Marijuana Lab slušně a příjemně, nabídneme vám naoplátku nejvyšší plat z lékařských firem.

imgup.cz/images/2018/05/10/coollogo_com-111511509.png

Naše firma se nachází v blízkosti DownTown Los Santos. Pokud si ji chcete označit na mapě, napište příkaz /cloc 56.

imgup.cz/images/2018/05/10/misto.png

imgup.cz/images/2018/05/10/coollogo_com-269531273.png

Rozvoz -> El Quebrados

Od nemocnice - která se nachází před firmou - začínáme rozvoz. První jedeme do El Quebrados rozvést lékařskou marihuanu, kterou místní obyvatele s potěšením konzumují. Pomáhá jim od bolesti zad a svalů.

imgup.cz/images/2018/05/10/ElQuebrados.png

Rozvoz -> Angel Pine

Od El Quebrados jedeme do Angel pine se semínky lékařské marihuany. Našim účelem je co nejvíce rozšířit pojem o lékařské marihuaně a jejím využití. Občas zde míváme i přednášky na které se většinou seběhne nemalý počet místních obyvatel.

imgup.cz/images/2018/05/10/AngelPine.png

Rozvoz -> Market

A jako poslední nás čeká cesta zpět k nemocnici u naší firmy. Z Angel Pine nám poskytnou jejich speciální vzorky, které v nemocnici zkoumáme. Měříme hodnotu THC a CBD. Pokud jsou schváleny naší komisí, vyvážíme je po našich trasách.

imgup.cz/images/2018/05/10/Market.png

imgup.cz/images/2018/05/10/coollogo_com-123721758.png

INFERNUS ( 1X )

imgup.cz/images/2018/05/10/infernus.png

MAVERICK ( 1X )

imgup.cz/images/2018/05/10/maverick.png

SANITKA ( 8X )

imgup.cz/images/2018/05/10/sanitka.png
SEID
Musím pochváliť. Urobil si dobre, že si zmenil identitu firmy. Mám rád temné veci, ale predtým si to trošku prestrelil.

Jasné, výstižne a nezabudol si ani na kreativitu.

+ graficky je to pecka, zelená a šedá je topka - thumbs up.

// Jediné čo mi trošku bije do očí je nestály pomer obrázkov, to ti v konečnom dôsledku zmenilo velkosti nadpisov. Šírku si si zachoval ale zmena výšok ti zapríčinila velkosť fontu.
Upravil/a SEID dne 10.05.2018 19:32
HARS
Vizitka luxusní stejně jako ta první. Nedávno sem se u firmy stavil a koukal sem, že tam nemáš moc lidí, tak doufam, že je tam naženeš, pokud se tak už nestalo :D GL
potrebuju_prachy
Za mě velká hrůza! Je moc pěkný, že si pár hodin po založení firmy uděláš vizitku ještě k tomu s nevhodným zaměřením a pak to předěláš kvůli hejtu, ale to je fuk.

Co se mi fakt nelíbí a úplně se mi to hnusný je to, že přebíráš lidi z ostatních firem a děláš to ještě tak.. Jestli si umíš nabrat lidi do firmy pouze takhle, tak je mi tě líto.
Paranoia
Citace
wack_lord napsal:

Za mě velká hrůza! Je moc pěkný, že si pár hodin po založení firmy uděláš vizitku ještě k tomu s nevhodným zaměřením a pak to předěláš kvůli hejtu, ale to je fuk.

Co se mi fakt nelíbí a úplně se mi to hnusný je to, že přebíráš lidi z ostatních firem a děláš to ještě tak.. Jestli si umíš nabrat lidi do firmy pouze takhle, tak je mi tě líto.

Tady máš hodnotit firemní vizitku a né nějaké instrukce, které tě poslala napsat Kačka. Už mám té krávy opravdu po krk. Ať si ta pizda hledí svýho. Nejsem žádná její ovečka jako ty. Nepotřebuju jí lézt do zadku.
potrebuju_prachy
Citace
Tady máš hodnotit firemní vizitku a né nějaké instrukce, které tě poslala napsat Kačka. Už mám té krávy opravdu po krk. Ať si ta pizda hledí svýho. Nejsem žádná její ovečka jako ty. Nepotřebuju jí lézt do zadku.
Já jsem ti zhodnotil firemní vizitku i firmu, takže nevím kde je chyba Smile A to, že tady budeš někoho urážet aniž by toho byl přítomen se mi zdá trošku mimo... a nikdo mě sem neposlal :D

Hodně štěstí s tím přístupem Smile Určitě ti firma dlouho vydrží.
LSK
predane Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
25%
Deathmatche