Informácie o serveri
Čítať tému
|
|
Cappuccino |
Pridané 16.06.2018 16:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 457
Založený: 05.03.16
|
Zdravím, měl bych pro zdejší grafiky asi poměrně jednoduchý úkol. Chtěl bych vytvořit nový avatar a podpis. U obojího (hlavně u podpisu) bych asi nejvíce ocenil GIF, ale chápu že to už je za tyto $ trošku moc práce.. 1) Avatar - Obrázek kamionu (upřednostňoval bych něco kresleného, ale když nebude, tak se nic neděje). - Do obrázku někam jméno Regis. (Tak aby to ladilo s obrázkem, prostě aby to tam zapadlo). 2) Podpis - U podpisu bych si přál stejnou tematiku (ale jiný obrázek) jako u avataru (to jest kamion/y). - Do podpisu napsat (opět písmem, které tam bude sedět) něco jako Vizitka nebo Regisova vizitka. - Jak je psáno v úvodu, tak bych zde byl moc rád za gif. Nyní by bylo asi příhodné zmínit kolik virtuálních $ na serveru SuperPařba dostanete za tento úkol. Vzheled k tomu, že jsem chudý jak kostelní myš tak můžu nabídnout něco mezi 1 - 3 miliony $. Záleží na tom, jestli uděláte avatar i podpis, kvalita vašeho výtvoru ... S pozdravem a mnoho zdaru přeje Regis |
|
|
Rich |
Pridané 19.06.2018 21:37
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Cením si, že si mi napísal! Podpis - ![]() Na avatare sa už pracuje! ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Cappuccino |
Pridané 19.06.2018 22:24
|
|
Citácia Rich napsal: Nerad bych tě zklamal, ale psal jsem více grafikům. ![]() Podpis zatím vypadá pěkně, uvidíme co avatar =) |
|
|
Fifa |
Pridané 19.06.2018 23:19
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5288
Založený: 07.04.16
|
Tak jsem taky něco v rychlosti udělal.![]() ![]() |
|
|
Cappuccino |
Pridané 20.06.2018 06:37
|
|
To vypadá vážně pekne Fifo! Ještě ale počkám na výtvory ostatních.
|
|
|
Disco |
Pridané 22.06.2018 16:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 1386
Založený: 17.07.15
|
Ahoj, jak jsem slíbil, o něco jsem se pokusil. Kdybych to dělal dýl tak by to zas celý vypadalo jinak.. Jsem to předělával snad 3x, protože furt mi tam přišlo něco špatně ![]() Cokoliv můžu upravit, takže kdyby si chtěl něco podle vlastního přání klidně napiš. |
|
|
Spamer |
Pridané 22.06.2018 19:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 504
Založený: 10.04.13
|
Ahoj, Niečo som skúsil na tvoju žiadosť v SZ ale z duvodu odchodu na dovolenou jsem ti spravil jen neco na rychlo
![]() |
|
|
Cappuccino |
Pridané 22.06.2018 21:52
|
|
Všem mnohokrát děkuju za výtvory, ale nejvíce se mi do vkusu trefil hráč D1sc0_! Ohledně odměny ho kontaktuji v SZ zde na webu, nebo na serveru. Ještě jednou všem mnohokrát děkuji za snahu a můžete ![]() |
|
|
Spamer |
Pridané 23.06.2018 07:37
|
![]() ![]() Príspevkov: 504
Založený: 10.04.13
|
![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa