Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Smexy
Ahoj kamaradi, velice rad bych vas poprosil o vytvoreni jakehokoliv barevne zpracovaneho avatara vse necham na vas odmena kdyz to bude top klidne 5 mega domluva jasna. Diky
Loly
A aký text tam má byť? Alebo to chceš bez textu? Skús sa trochu rozpísať.
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
Smexy
Loly něco podobného jako máš ty ale dej tam nějaké auto obrázek nechám vše jinak na tobě díky
Rich
Citace
Smexy napsal:

Loly něco podobného jako máš ty ale dej tam nějaké auto obrázek nechám vše jinak na tobě díky

On sa pýta aký tam má byť text, pretože ak chceš čisto len obrázok, tak to teda neviem, tuto sú skôr zvykom robiť avatary s textom, tak ako to chceš? Chceš tam nejaký text ? ( smexy) alebo čisto len obrázok spracovaný? Tento príspevok neskôršie editnem a pridám ti tu niečo, díky.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
sKiLL
Nejprve by sis měl přečíst TOTO a potom si zakládat nějaký příspěvek. Oprav to, ať se s tím dá pracovat.
sKiLL
Bez reakce, zámek. Lock!

Citace
Poslední přihlášení 20.09.2018 10:53
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
17%
Skyrace
9 Hlasů