Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

WOLIX-Tam a zase zpátky
WOLIX
Citácia
Baseball napsal:

Citácia
WOLIX napsal:

Citácia
Baseball napsal:

Ahoj
Jsem rad že vidím nějakého jmenovce na SP Smile
Vizitka se mi líbila, jen se divm že jsem tě jeste neviděl.

Tak to nejsi sam ja tebe asi taky ne..:D v zimě než sem přestal byt aktivni tak jsem hral 5 let..:D Troufám si řict že jeden s mala co byl na sp aktivni tak dlouhoSmile) Neber to že se vytahuju nebo tak jen přirovnavam že neni až možne abys mě neviděl a měl na SP 900 hodin takže někde je zrada! :D jsme se minuli asi..

Tvoje jméno mi říká spise z webu. No když tak přemýslím tak možná před rokem když sem začínal :D

Aha tys začinal před rokem.. ale psals 5 let..:D Chapu že chceš byt jako ja:DDD ale v klidu jo ? :DDD

Zatim ;)
Maty25
de to ale je tam málo grafiky požádej si nějakeho grafika :D
SmouKy_
Citácia
Barbaro napsal:

de to ale je tam málo grafiky požádej si nějakeho grafika :D

Myslím že třeba u Wolixe jde hlavně o obsah, jelikož tu nějaký pátek hraje takže bych tu grafiku ani neřešil :D

Jinak my se poznáme, ještě když jsi byl admin a nějaká doba po tom, třeba když jsem začínal ve photoshopu a udělal jsem ti tento avatar :D
RockeR
WOLE ! :D
Suprová vizitka Good job!
Suprovej člověk, jeden z nejlepších na SP, na to jakej máme věkovej rozdíl, tak si docela dost rozumíme. Za ty doby co jsme spolu prožili jsem se toho od tebe naučil dost, na to jakej seš RockeR, tak máš dobrý srdce a takovejch je málo Good job! Smile
A i po těch pár dřívějších banech od tebe se na tebe nedokážu zlobit :* :D
Tak ať se pořád daří ty draku Jojo
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=8583

KLIK NA OBRÁZKY K VIZITKÁM *gp*

i.imgur.com/GN5zH7F.jpg
HanyS
Takže, :D Poznal sem tě v Jail Academy co si koupil v dezolátním stavu :D Na to si moc dobře pamatuju, nabídl se mi nábor atd atd :D Vůbec nelituju že sem potkal tak skvělého hráče jako tebe ;) Peckaaaa
WOLIX
Vizitka se bude aktualizovat! Hned jak se tomu dostannu zase jednou ročne :DD Takže něco tam přibyde tedy i ta grafika teda :D Každopadně Díky vám!!!

Smouky-my si mame co vypravět:D Janci mi řika Starče..:D Jo pořad sme tady,a hrajeme tady teda oba nějaky ten patek a ten avatar je bomba!:D Připadam si na vyši :DDD Diky Smile

Rockere-čeče Prostě ROCKER :D Moje jméno neslo dalši jméno zákon!:D tak to se prosim nezlob:D Važim si toho že apson někdo zamnou ještě vzhližiSmile) My srdce musime mit!Smile Velice si toho važim diky !Smile ROCKERE! :D Smile

A Hanys! Tobě jsem vděcny za pomoc ve firmě,myslim že už sem tě několikrat viděl na serveru,ale asi jsem až ted přišel na to že jsi jeden znás! Smile) Díky! Smile*COOOOL*
Patas26
Co dodat jednoznačně nejlepší kamoš!! Smile jsem rád že jsem tě poznal bro.,doufám že toho spolu ještě prožijeme mraky!Pěkná vizitka Smile
aure
wolix borec spoznali sme sa az neskoresie v 18 th hoci obaja tu hrame dlho vzdy si rad spomeniem jak som ta vedel prekecat na volaco
WOLIX
Patas... To je bez diskuzi každopadně dikySmile zajdem na pivkoSmile A ten mustang budeš prvni koho svezu:D Diky kamaradeSmile) Tobě věřim.......

Aure!:D Jo ty časy kdys chtěl po mě po zapadlem vraku aby osvěžil sve jezdecke schopnosti,abych to odřidil jako kdysi..:D Heh Občas se povede ale už to neni ono:D Jsme tady dlouho..Dokonce ja snad jendou tolik co ty!:D Ale sem rad že sem tě poznal!Smile Uvidime třeba budu jednou zase ten řidič :D
MaTy
Krásně zpracovaná vizitka! Smile
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
WOLIX
Je třeba asi aktualizace žejo? :D Hned zitra se do toho Dám! B)
Yamatino108
Poznáme sa už niaky ten Piatok.Som rád,že SP má takého človeka ako si ty,pretože naozaj v tej hlave niečo máš a si rozumný.Z mojej strany som rád,že som ťa poznal,pretože takích ludí ako si ty behá po svete málo.Nech sa ti darí jak na SP,tak v reáli Smile a dúfam,že tu ešte s nami niaky ten piatok pobudneš.
WOLIX
AKTUALIZACE DNEŠNIHO DNE! Od roku 2014! :D
Yamante Díky ti jo pozname se dlouhoSmile si taky frajaSmile I ja sem se rád poznal..:DNemůžu Díky Smile
WOLIX
Tak Dámy po Roce temeř na den je třeba si to zase aktualizovat :D
[bcolor=#cc0000]JSEM ZPÁTKY! [/bcolor] *COOOOL*
Rich
Hoci má nepoznáš ja teba áno bol si admin 2012 ak si pamätáš meno Tomasko12. Ináč pekná vizitka vela šťastia do života Smile
KubiKula
WUOLIX sem a tam 😂
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
dusan_sk
Ojjooojooj niečo sme spolu odohrali a aj zažili. Tie začiatky ......chybajú
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 Hlasov
20%
Skyrace