Informácie o serveri
Čítať tému
ako to tu oživiť? / komunita
|
|
chovalcuk |
Pridané 15.10.2018 17:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 109
Založený: 18.12.12
|
Mne tu chýba niečo pre dlhodobých hráčov,ako nováčik má človek toho veľa čo by mohol robiť,pokiaľ tu ale hráte už dlhšie,niekoľko rokov tak jediné čo vás také ťahá hrať je gang systém a znova gang systém.Nejaká kolektívna práca ale podla mňa GS drží na SP starých hráčov.Potom sú tú hráči ktorý sa v GS moc neangažujú,ale sú napríklad v AT alebo si našli inú zábavku,napr. Hunter. Ale napríklad pre mňa po tých 8 rokoch je už ťažké nájsť niečo čo by ma tam zabavilo a udržalo.Určite by som sa zameral aj na to,ako zabaviť ľudí čo už toho veľa vyskúšali a majú niečo za sebou,možno vytvoriť skupinu nejakých starých hráčov kde by písali svoje názory ohľadom tohto alebo čo by sa dalo nájsť aby to proste človeka po pár mesiacoch neprestalo baviť.
|
|
|
ATomas |
Pridané 16.10.2018 07:12
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 6018
Založený: 19.02.11
|
Krasne receno. Az se divim ze toto napsal gangster ![]() ![]() A jinak dokud gangsteri mezi sebe nebudou prijmat novacky a nebudou je ucit jak ten gangsystem hrat. Dneska to funguje tak, ze novacka vydissuje ze je noob a vyhodi ho z gangu. Misto toho, aby je to naucili, tak radeji vzpominaji na stare casy, ktere se uz nikdy nevrati. Tak ten gang system bude nahovno porad a muzete si vymejslet jaky updaty budete chtit ![]() Co se tyce s0beitu a clea tak vzdy po vydani nove verze sa-mp tyto veci nefunguji a musi se predelat aby zacli fungovat (kazda verze sa-mp je kompilovana a dostane jine adresni pameti a proto nefunguji zadne mody i ty necheaterske muhou mit problem). Takze myslim ze na 03DL nebude tolik cheatu jako na 037. Uz tim ze je 03DL venku jen pul roku a taky proto ze vetsina svetove sa-mp komnity je na 037. Takze myslim ze na DL nebude tech hceateru tolik. A pak muzeme doufat ze vyjde nove verze sa-mp, aby zase odstavila par cheatu ![]() |
|
|
Bakerko |
Pridané 01.11.2018 19:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 290
Založený: 26.03.16
|
nechce sa mi to citat som precital asi prve 3slova ale urcite to je dobry napad SUHLASIM |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
2 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí