Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nadpisy do vizitky (5-10-15mg)
Cappuccino
Zdravím,

nejprve bych se chtěl velice omluvit za to, že si zde zakládám v poměrně krátké době už druhý topic, ale doufám, že to nebude moc vadit (pokud jsem správně hledal, tak to žádné pravidlo neporušuje).

Citácia
O co tedy půjde?

Představoval bych si nadpisy do mé vizitky. Vzhledem k tomu že teď celý profil (včetně nicku) ladím do kávového tématu, tak bych si představoval nadpisy, které by se k tomu opravdu hodily (včetně barvy, či malých obrázků). Teď ale konkrétněji.

Citácia
Podmínky

1) Vytvoření celkem deseti nadpisů (Úvod, Server, Web, Osobní, Povaha, Postava, Zájmy, Závislosti, Styl a Can't Forget).

[!] PRO UKÁZKU STAČÍ UDĚLAT JEDEN LIBOVOLNÝ NADPIS A POKUD SE ROZHODNU PRO VÁS, TAK DODĚLÁTE ZBYTEK.

2) Barevně je sladit s tématikou kávy (použít kávové barvy, či barvy, které se k tomu hodí. Mohou to být barvy písma, pozadí... čehokoliv).

3) Minimálně v 1. nadpisu použít i nějaké další grafické doplňky (např. malý obrázek s tematikou kávy), ale spíše bych byl radši, kdyby toto bylo u každého nadpisu. Udělejte jak vám to bude připadat lepší.

4) Dát si s tím trošku práci. Nemyslím že nabízím málo $ na nadpisy, tak bych chtěl aspoň jakous, takous úroveň. Cením si každé práce, ale v malování to zvládnu taky.

Citácia
Odměna

[!] ODMĚNA NENÍ FIXNÍ A VYHRAZUJI SI PRÁVO NEDAT ODMĚNU NIKOMU, POKUD NEVYBERU ŽÁDNÝ VÝTVOR!

Posuzovat budu na základě subj. vnímání (také podle grafických "bonusů" atd.). Když se mi to nebude moc líbit, ale vezmu to, tak dám 5mg. Za práci, která se mi bude líbit dám 10mg. Pokud vytvoříte něco, co mě opravdu nadchne, tak jsem odměnu ochotný zvednout klidně až na 15mg ! To už je jen na vás!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
Mine
Kávovú farbu si predstavuješ len niečo také jak máš aj v podpise, či tam môže byť aj nejaká krémová, a tak? také, popr. také
Cappuccino
Ta krémová by byla asi nejlepší, ale dej tam takovou, jaká tam bude tobě nejvíce sedět.
Mine
Tak tu teda niečo máš:
img.tpx.cz/uploads/logouvodregisvizitka1.png
Fifa
img.tpx.cz/uploads/ÚvodCapuF.png

img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Cappuccino
Moc pěkná práce Fifo (jako vždy ostatně), byl by jsi schopný dodělat ostatní nadpisy? Toto přesně to co jsem si představoval. Plus kdyby jsi mi dodal HEX code té barvy co jsou nadpisy.
Fifa
Dodělam, dodam, editnu. Buď ještě dnes nebo nejpozději zítra Smile
Cappuccino
Dobrá, děkuji za rychlé reakce. Smile
Fifa
HEX - b37a5a

img.tpx.cz/uploads/%C3%9AvodCapuF.png

img.tpx.cz/uploads/ServerCapuF.png

img.tpx.cz/uploads/WebCapuF.png

img.tpx.cz/uploads/OsobniCapuF.png

img.tpx.cz/uploads/PostavaCapuF.png

img.tpx.cz/uploads/PovahaCapuF.png

img.tpx.cz/uploads/ZajmyCapuF.png

img.tpx.cz/uploads/ZavislostiCapuF.png

img.tpx.cz/uploads/StylCapuF.png

img.tpx.cz/uploads/ForgetCapuF.png

Cappuccino
Dobrá, děkuji za fantastickou práci Fifo. Smile Domluvím se s tebou pomocí SZ na webu nebo PM na serveru. Můžete Lock!
Fifa
Dobře, díky Smile

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
17%
Skyrace