Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Upozorniť hráčov na zmenu systému?
Ano 9 Hlasů
75%
Ne 3 Hlasů
25%
Počet hlasů: 12

[NÁVRH] Upozornenie hráčov - URGENTNÉ
Janci
Navrhujem v novinkách na webe VÝRAZNE čo najskôr upozorniť hráčov o tom, že sa zmenil systém nehnuteľností. Web má väčší dosah ako server, preto sa táto informácia dostane oveľa rýchlejšie k dlhodobým hráčom. Nie každý dlhodobý hráč chodí na server denne a určite je hlavnou myšlienkou tohto návrhu zvýšiť u hráčov aktivitu a nie im podlo vydražiť ich nehnuteľnosť. Smile

Na serveri navrhujem zaviesť vyskakovacie okno (alebo výraznú informáciu v chate) po prvých 5tich prihláseniach (po zadaní hesla), kde bude tiež upozornenie o zmene systému nehnuteľností. Toto upozornenie bude podmienené vlastnením nehnuteľností, takže hráčov bez nehnuteľnosti nebude obťažovať.

Ďakujem za to, že sa Superparba stále chová férovo aj voči dlhodobým hráčom a o všetkých dôležitých zmenách ich včas informuje ;)

REAKCIE:
Citace
Nevidím zde jediný důvod ani jediný rozdíl, mezi “normální” novinkou a novinkou u nemovitostí. Jediným rozdílem je, že se tohle týká tebe Smile

Nikdy se takovéhle novinky neohlasovali tímto stylem, nevidím sebemenší důvod to najednou kvůli tobě měnit.

Nie, to sa netýka mňa, to sa týka všetkých hráčov čo majú nehnuteľnosti. Rovnako ako keď sa zavádzala novinka kedy si hráči na nehnuteľnosti neklikali ochranku každú hodinu, ale platili za ňu kreditmi. Tiež pokiaľ viem, bolo to oznámené na webe.

Je to update, ktorý sa týka veľkého množstva hráčov a hlavne veľkého majetku ktorý vlastnia hráči a kreditového systému a preto považujem za dôležité upozorniť na to iným (účinnejším) spôsobom ako vetou v /novinky. Mne je toto upozornenie ukradnuté keď už o ňom viem, ide mi o to upozorniť na to zo solidarity aj iných, čo si myslím že je viac než adekvátne ak chce vedenie serveru zachovať s dlhodobými hráčmi dobré vzťahy.
Upravil/a Janci dne 18.11.2018 16:09
Baseball
Nevidím zde jediný důvod ani jediný rozdíl, mezi “normální” novinkou a novinkou u nemovitostí. Jediným rozdílem je, že se tohle týká tebe Smile

Nikdy se takovéhle novinky neohlasovali tímto stylem, nevidím sebemenší důvod to najednou kvůli tobě měnit.
Rich
čau.
S tým webom, to musíš dať sem - post.php?action=newthread&forum_id=203rum_id=203
Ináč aj ja som toho názoru, pár hráčov o tom možno ani nevie, bolo by to užitočná vec.
Len s tým upozornením na web, to asi založ samostatný topic v tej diskuzii.
LSK
Musím uznať, že aj ja ako hráč, čo je viac-menej aktívny, som prvé týždne ani len netušil ako funguje nový systém, úprimne som ani nevedel od kedy vlastne plati.
Tento návrh by som isto ocenil, i keď neviem či už nieje neskoro to ohlasovať.
V každom prípade sa to malo podľa mňa dať vedieť iným spôsobom ako napísanim jednej vety do /novinky
Geroj
čo ja viem, atomas má pravdu v jednej veci, pokiaľ si aktívny tak nemáš problém s nemovitostami.. čiže to nemusíš riešiť a tak to je aj u mňa.. ale o veľa veciach som sa dozvedel až neskôr a bola to kopa blbostí pretože nikto poriadne nevedel ako funguje ten systém.. funguje len keď je hráč aktívny, a to je dobre alebo zle? ja si myslim že je to dosť zlé, taký Janči nemá odkiaľ vedieť ako funguje systém a ako nahrať efektívne hodiny aby neprišiel o nemovitosti, dokonca o zmene v systéme ani nevedel (čo bol tiež môj prípad keďže som nevedel čo presne sa meni a kde to je vysvetlené do podrobna) čiže by som určite tento návrh podporil.. fakt sa tým nič nepokazí
Ben_
Ja by som to nastavil tak, že ak by sa hráč pripojil na SP a nemal by nahrane ešte tie 24h / meciac tak by mu v tom okne napísalo: Musíte ešte odohrat X hodin a X minut aby vam nemovitost neprepadla.
MarkoPollo
Ja som pozeral témy a nikde som tu novinku s nemkami akosi nenašiel ..s /novinky na servery sa toho veľa nedozviem .. boli asi 4 návrhy čo sa tohto týkajú, schválené .. takže všade po trochu no stále neviem čo a ako funguje .. síce nemku nemám ale rád by som sa informoval čo a ako funguje či už by som ju plánoval mať či nie .. chybou a nevýhodou pri každom schválení niečoho veľkého je že hráči o Tom vedia skoro nič .. toľko čo si domyslaju či neskôr s praxe .. bolo by fajn dočítať sa o veľkých vylepseniach niekde a nie skúmať 5 návrhov s ktorých sa poskladal 1 ..
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
24%
Deathmatche
3 Hlasů
8%