Informace o serveru
Číst diskuzi
#Vizitos Apolínos [UPDATED 19.11.2018]
|
|
Pandy |
Přidané 15.05.2017 21:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Citace Wery - Jediná adminka co mě dokáže seřvat tak, že mám ztrach se na SP vrátit RIP ![]() |
|
|
Panther |
Přidané 15.05.2017 22:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 1590
Založený: 07.07.15
|
Moc ti dakujem za oznacenie ![]() Ty si dokaz toho, ze si dokazem rozumiet aj z vekovo mladsim hracom ako ja. Pred nedavno sme sa vobec nepoznali. Registrovali sme sa na servery, ale to bolo asi tak vsetko, Ani neviem, ako sme sa vlastne dali do reci, ale mam pocit, ze to zacalo ked si bol nelegalny OA ![]() Si fajn a bol by som moc rad, ak by si sa stal mojim kolegom ... neboj ja sa z OA nechystam nikam .. bavi ma to, takze pokial ma sefovia nevyhodia, tak nemam dovod odchadzat ![]() Drz sa ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 15.05.2017 22:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Ahoj Ahoj, tak jsem tedy dorazil i k tobě. Snažím se moc vizitky nekomentovat nebo spíš to ani moc nečtu, ale občas zavítám do vizitek u kterých jsou nicky, které mi nějakým způsobem zůstali v paměti. Což ty rozhodně jsi. ![]() Každopádně ti děkuji za označení jak nahoře tak i dole, takových označení si cením, alespoň vidím, že i tu mou práci někdo dokáže ocenit a to tedy potěší a ještě s takovým titulkem vedle toho, to je prostě fajn. ![]() Každopádně nemáš vůbec zač, ohledně těch akcí, sám si prokázal své umění, takže za to že ti to tak jde si můžeš sám v tom jsem ti nějak nepomohl. ![]() Jinak fajn klučina, na pokec a tak celkově, hlavně jak je sranda. ![]() A 1,4mld ? Však to jsou drobné s tím bych se ani nechlubil ![]() ![]() Ale ne, dělám si srandu, tak hlavně ať se ti daří a věřím, že to brzy zase dotáhneš o kus dál. I kill people and I like it |
|
|
Mordis |
Přidané 16.05.2017 17:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 2009
Založený: 07.10.13
|
Citace [UPDATED 15.15.2017] Jesus! Celkem nadupanej kalendář ![]() ![]() Zdravím, Takže kde jen začít hmm? Začneme vizitkou. Vizitka není vůbec marná, jedna z těch lepších, v jednoduchosti je síla, je zde vše podstatné a důležité takže za vizitku určitě palec hore ![]() Když už jsme u té vizitky tak ti moc děkuji za označení jak v oblíbeném AT tak jako nejlepší DJ ![]() ![]() A teď k tobě, Apolo 11 je lepší, co si budeme povídat, ale když tu máme jen jeho ségru ![]() Jsi neskutečně fajn člověk co má rád humor ale dokáže si i pokecat. B) Vizitky komentuji jen lidem, co pro mě za něco stojí. Takže tady máš můj koment ![]() Vždycky jsme si tak nějak rozuměli i jako dočasný OA jsi se celkem osvědčil takže i v tomto směru spokojenost. Určitě by bylo fajn tě vidět na pozici Organizátora, teď to myslím jako fakt. Takové věci nepíšu jen tak někomu na počkání. No co víc dodat... fajn člověk, tečka. Dnes mě opustila inspirace psát slohovky tak to bude kratší ![]() Určitě si zase na serveru pokecáme a zablbneme ![]() Měj se Apolíno alias. Kungpao s vuřtem a na serveru ![]() ![]() ![]() PS: Až tě Warna nakrmí, stav se ![]() DJ Mordis ![]() |
|
|
apolo14 |
Přidané 16.05.2017 17:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 553
Založený: 24.04.16
|
Panther - Moc ti děkuji jak za komentář tak za pomoc, když jsem jí potřeboval ![]() ![]() ![]() Nosfe - Taky ti moc děkuji. Jsem rád, že ses přeci jen stavil a hodil mi tu nějaký ten koment. Citace občas zavítám do vizitek u kterých jsou nicky, které mi nějakým způsobem zůstali v paměti. Už to úplně vidím na ploše texťák a v něm lidi kteří ti zůstali v paměti a u apola: apolo14 = ten **** co mě furt spamuje voloviny na skypu a serveru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DJ.Mordis - Tak jako 15.15 jen tak někdo ve vizitce nemá aspoň nějakej ten originál mam ![]() Citace Vizitky komentuji jen lidem, co pro mě za něco stojí. Ale notak, to že si spolu užijeme jeden večer u tebe v ![]() ![]() ![]() ![]() Možná se brzy uvidíme tam kde si psal, ale bůh ví jestli... Snad mě nezabiješ, že používám jméno krista nadarmo nebo jak to u vás funguje ![]() Citace Určitě si zase na serveru pokecáme a zablbneme Smile Tak to je úplně jasné, že si zablbneme jsem rád, že si další pohodový admin jako např Warning kterej mě hned nemutne když mu napíšu, že je BUŘT nebo, že spolu spíme atd...! (buřt né vuřt ![]() ![]() ![]() PS: Ty songy z 21století dneska nebylo to lepší jak ty tvé z roku 0 ? ![]() |
|
|
Szelby |
Přidané 17.05.2017 03:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 1671
Založený: 11.04.15
|
Ahoj , taky ti tu hodím komentík teda ![]() V pohodě hráč chová se na úrovní takže jeden z mála co na SP mají mozek. ![]() ![]() ![]() Přeji ti mnoho životních úspěchu , ať se ti daří i v téhle mentální hře ![]() ![]() ![]() Szelbovsky
![]() |
|
|
Vondrej |
Přidané 17.05.2017 14:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 72
Založený: 17.11.16
|
V pohodě hráč, dá se stebou normálně bavit. Vizitka taky super, hezká kombinace bílé a červené ![]() |
|
|
Larex |
Přidané 31.07.2017 20:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 610
Založený: 04.01.17
|
Zdravím. Něco k tobě si fajn týpek a neskutečně dobrej grafik. Jsem rád, že jsem mohl poznat tak super kluka co si ty. Jen tak dál ![]() ![]() Co se tyče vizitky. Vizitka je přehledná, lze vyčíst vše o tobě. *Dobrá práce* |
|
|
Geby |
Přidané 06.08.2017 04:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 231
Založený: 02.03.16
|
Twl v majetku 1.4 MLD xd z toho 600 mg máš oděmne protože jsi ten nejvetší žebrák na sp všichni měli pravdu si jen ****na prachy |Myslite si ostatní o tom co chcete já ho znam nejakou dobu jde mu jen o prachy když vás jednoho dne okradne pak brečte že ste se snim vubec bavili hejtujte mě nadavejte mi víte kde vás mam kdo semnou souhlasí ví o čem píšu | |
|
|
apolo14 |
Přidané 30.08.2017 11:49
|
|
Szelby - Citace Tak už ti jen držím ať ti výjde to co chceš Smile ( my víme ) Tak přeci jen se mi to splnilo ![]() ![]() Vondrej - Díky brácho, snad někdy na ts ![]() Larex - Díky díky mistře, jsem rád, že se ti ta grafika líbila ![]() ![]() Redíku - Ty moje lásko, já věděl, že bez tebe by ta vizitka vypadala ošklivě, jsem rád, že si přidal taky nějaký ten koment a tu vizitku o něco obohatil, jedinou vec za kterou bych tě mohl hejtit je ten tvůj přístup k gangům. Okrádat gangy o RS stylem pojď drag dám ti tam ten RS a pak to dojedeš a ukradneš si dalších xxxRS. No ty víš o co jde :*. Měj se hezky ty můj miláčku a snad někdy na tsku ne ? <3 //VIZITKA UPDATNUTA - UPRAVENA: NOVÁ FIRMA, NOVÁ NEMKA, PÁSPĚVKY NA FORU, OA |
|
|
Geby |
Přidané 10.11.2017 13:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 231
Založený: 02.03.16
|
Neni zač rád podporuju žebráky ![]() ![]() |
|
|
Rich |
Přidané 10.11.2017 13:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
Citace Rich - Super týpek Smile Nevím co k tobě napsat, ze začátku jsem z tebe měl legraci, ale jak jsme tě poznal tak pohoda Neviem na čo si tu hráč keď si mi nedávno písal že si si len srandu zo mňa robil. Pekná vizitka,obsahová nech sa ti darí vela šťastia do života ![]() Upravil/a Rich dne 21.01.2018 14:49 S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Kacka |
Přidané 11.11.2017 09:45
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1185
Založený: 15.06.17
|
Sice tě neznám ale vizitku máš pěknou dal si si pěkně na ní zaležet.![]() ![]() |
|
|
Skylake |
Přidané 14.11.2017 21:35
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2675
Založený: 12.08.16
|
Zdravím tě Apolo, vizitka moc pěkná, k té nemám nic. Na serveru jsme si párkrát psali a můžu říct, že jsi v pohodě hráč. Docela jsem se divil, že jsi odešel z pozice OA a mrzí mě, že jsi tam nevydržel o trochu déle, protože tvoje akce byly super, hlavně AWSkyRace... Tak se měj. |
|
|
apolo14 |
Přidané 19.11.2018 10:27
|
|
Kačka - to je taková škoda, že mě neznáš. Tak snad mě někdy poznáš ![]() Sky - díky kámoško. K odchodu jsem měl sve důvody no. Tobě cg k postu a zase na serveru pokecáme btw vysloužil sis za včerejšek titul oblíbeného admina mamute xd !!vizitka po roce updatnuta!! #apolocomeback |
|
|
asthenic |
Přidané 19.11.2018 12:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 1518
Založený: 29.06.12
|
Citace a také jsou tu admini co si jen nahrabávají staty Smile |
|
|
apolo14 |