Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

[RZE10] Pokec, názory, hodnotenia...
Rich
Pekný deň všetkým,
Len krátko je vydaná RZE 10 a týmto zakladám ako taký pokec, kde sa môžete vyrozprávať a napísať názor na RZE10, kľudne aj čo by ste doladili a nejde to spraviť, tuto sa môžete vypísať, samozrejme vrámci pravidiel.

Mne sa RZE10 fakt páči a na server chodím s väčšou radosťou. Teším sa, keď splním nejakú sériu a môžem si napríklad získať tú radlicu, na ktorú sa ohromne teším Smile Celkovo ma SP teraz viacej baví a myslím si, že sa aktuálny počet hráčov zanechá na dlhšiu dobu.

*Tento topic som založil s povolením hlavného administrátora, takže o bezúčelný topic sa nejedná. king
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
HARS
Takže, RZE jako taková se mi libí, je tam spoustu vychytávek, vylepšení atd. ALE, nevím k čemu byli testeři, když se to testovalo, protože snad každá přidaná věc nefunguje nebo je buglá...
Arbys
Citácia
Takže, RZE jako taková se mi libí, je tam spoustu vychytávek, vylepšení atd. ALE, nevím k čemu byli testeři, když se to testovalo, protože snad každá přidaná věc nefunguje nebo je buglá...

testeři bohužel nemůžou nasimulovat situaci kdy tam bude 250 lidí...
píšeš že skoro vše je buglé, ovšem já nevím o žádném velkém bugu krom misí na ostrovech, kde je dost chyb... prostě chyby jsou a budou, je potřeba se s tím vyrovnat, teteri dost chyb odstranili, ale nemuzou najit uplne vsechny
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
asthenic
Citácia
kHRYSTAL napsal:

tjedine čo sa mi nepači je to že za nejaky ten mesiac alebo 2 keď cely server bude mať rakety, radlice a skakanie na aute jak to bude vypadať ? však to bude ešte vačši bordel jak keď sa sapwnlovala Vt vo vezeni 2x hunter 2x hydra a 2x tank nie ? ta VT bola aspoň obmedzena ... asi tolko.

Konecne nejaka zabavka.
Mine
Sama o sebe sa mi RZE páči veľmi, výborne. Sem-tam nejaký ten bug je, ale tie boli aj v RZE 8, nie? Pochybujem že bude veľa ľudí čo nečakali žiadne bugy.
Jediné čo ma štve je maximálne to, že RZE je tu len druhý deň, a už by tu podaktorí odstraňovali pomaly polovicu vymožeností (zatiaľ chcú obmedziť len radlicu, ale verte tomu že pomaly sa budú chcieť toho dávať preč viac). Na tých videách čo sa priebežne vydávali bolo všetko ukázané, takže nechápem...
JohnyStar
RZE 10 má vše o čem jsme tak nějak věděli, ale nemá asi nic o čem by jsme nevěděli což je škoda. Jsem spokojený baví mě to hrát to ano... Ale možná jsem přece jenom čekal něco víc. Různé ty návrhy co dříve hráči psali Typu : Kokain,Stunt Zone,Nové joby,Gang systém,A různé návrhy ohledně garáží, těch věcí je hodně, prostě jsem čekal že to bude něco "Revolučního" protože ve finále ostrovy tu už byli a mise/questy jó pěkný ale hráč to dohraje a skončil. Ale jak říkám, nestěžuju si a nemůžu říct že by mě to nebavilo.

Interiéry - Až na bugy dobrý, rád si budu hrát s nábytkem, ale je škoda že v tom creatoru není více možností, jako rozpohybovat věci atd.. Štve mě že to nikdo jiný nevidí dokud nevejde do pickupu.

Detektivky - Taky fajn takový oživení, Ale ohraje se to + nejde to řešit v Co-opu.

OP věci na Auta - Teším se až to vyzkouším, Další možnost jak si vytunit káru, ale bojím se jak to bude vypadat když to bude mít každý.

Daily Questy - Super věc, Ale po nějaký době to hráč splní a nebude mít co dělat, Štve mě že to nejde dělat rychleji než 1. za den.

Ohledně ostrovů, Mise se mi líbí. Jsem rád že tam jsou zase CPčka pro Joby a firmy..
Ale upřímně čekal jsem od toho více, Asi to že to ATomas více přemodeluje a nenahodí tam jen starý ostrovy a nezmění jen pár maličkostí.. Třeba to že jich přistaví více, nebo to víc propojí mezi sebou, A že je upraví vzhledově (myšleno aby to nebyl kopec smrti utopený ve vodě).. Ale ve finále tak ty ostrovy jsou úplná kopie starých ostrovů, možná místo mostu je jiná textura mostu..
Baseball
PPopravde Johny.S neřekl asi nic, co by byla pravda, což mě celkem zaskakuje. Jediné, co mají ostrovy ze starých ostrovu je základní rozložení a nějaké podoby mostu. Ale ostrovy jako takové se vubec nepodobaji.

Interiér.. to co jsi k tomu napsal ani komentovat nebudu, protoze když nechápeš jak to funguje nemá cenu to tu rozepisovat, jen snad to, že ani rozpohybovaní ani viditelnost furt nikdy nebude.

Disky wuest, kdyby jsi jich dal vic za den tak budes mít mnohem drive hotovo, což jsi sam říkal jako zápor..

Detektivky v co-opu by byli celkem obtížné na tvorbu, ale dalo by se.

Ty tebou napsane návrhy často skončili v Zamitnutych z prostých důvodu, nemají smysl ani cíl.
JohnyStar
Schválně jsem napsal že si nemůžu/nechci stěžovat, protože mě to prostě baví. jen jsem napsal můj subjektivní názor co jsem od toho čekal a jak to dopadlo, A je to otevřená debata co si o tom hráči myslí, Nemám v úmyslu se tady jakkoliv hádat. Smile

K tomu Interiéru uznávám že jsem napsal blbost ohledně toho pohybování, vlastně ani nevím k čemu by mi to bylo. Ale za tou viditelností si stojím a věřím že nějak by se to udělat dalo aby to třeba viděl ten koho povolíš (max 2/3 lidi). Ty detektivky to jsem právě napsal no :D Že já bych je nejradši udělal co nejrychleji (Jako s lvlama), Ale vlastně je blbý že tam je jednou stanovená hranice kterou až splníš tak si skončil, a není to třeba tak že by se ti pořád každý den dával nový a nový úkol.

A ty návrhy jsem nemyslel pouze a konkrétně ty co jsem napsal, spíše jsem chtěl naznačit že něco v tom "stylu" mohlo být přidáno, něco jako druhá hlavní věc/činnost(první jsou ostrovy), těch návrhu bylo hodně.

Teď nehledě na to co na těch ostrovech je za nemky, NPC a podobně, mám na mysli hlavně ty základy a rozvržení (jak si sám napsal).

Když vjedeš na první ostrov tak si na širokém ostrově a před tebou je pláž = bylo
Když vjedeš doprava je tam podjezd s benzínkou = bylo
Jedeš pořád směrem doprava dál a dál přes mosty tak potkáš zvedací most s trajektem = bylo.
Ostrov s letištěm = na první pohled k nerozeznáni od starého.

(To já jsem rád že tam jsou i tyhle věci jako trajekt,letiště. Opět jen myslím tu podobnost.)
Ano já vím že tam přibyli nové ostrovy, ale určitě mě chápeš jak jsem to myslel, celkově to rozvržení, je hodně podobné. Ale v tomhle mám pravdu.
ATomas
Ostrovy maji spolecne pouze rozvrzeni, ktere bylo vymysleno v druhe verzi ostrovu (pamatujes vubec tu prvni ? :D) A osvedcilo se ze to ma svuj smysl. Jinak jsou uplne modelovane bod po bodu (a to doslova). Stare byly zplacany z objektu a byla sama dira. Konkretne letiste jsem dokonce streamoval pri stavbe, na to se muzes podivat :D

Jedine s tim u techto v3 ostrovu nejsem spokojeny je to velke mnozsvi rovinek (coz je dusledkem toho aby sla nakreslit minimapka ktery odpovida kde ty cesty jsou, protoze tam zatacku normalnim zpusobem nenakreslim :D ) a relativne "male ostuvky". Coz ale jsem si nevsiml ze by vadilo nekomu jinemu :D

Ale do budoucna se nebranim pristavenim dalsich ostrovu.

Ale co me na RZE10 asi nejvic stve, ze ten first feeling v tu nedeli proste neklapl. Ty auta se proste z nejakeho duvodu neodmazavaly kdyz testu se normalne mazaly :D

Jinak vec ktera tam pribyla a nebyla ohlesena je telefon, ktery ma zatim jen vyuziti pro mise na ostrovech jako doplnek, ale ma v sobe potencial, ktery lze vyuzit.

Nehlede to ze RZE10 jsem delal skodo 2 roky. Rikal jsem si ze bych mohl nekolik veci pridat, ale proste uz vsichni chteli RZE10 a popravne SP to i potrebovala aby to vyslo.

Proste v RZE10 jsou veci, ktere nikdo jiny nikdy nedelal. Musel jsem si projit vsemy omyly a pokusy, abych zjistil jak to udelat, aby to fungovalo (jak staveni ostrovu v bledneru tak prace s npc, nikde neexistuje manual jak s tim pracovat v ramci sa-mpu (aspon ne na takovy urovni jak s tim pracuju ja)). Ted uz staci aby si jen konkurence ty mise zahrala a uz vi jak to ma delat a nemusi nic zkouset :D

Vytvoreni jedne mise na ostrovech zabralo v prumeru 4 mise omylu. TJ jsem vymyslel 4 varianty mise ktere nesly udelat, protoze padly na banalite typu ze NPC nemuze byt jako spolujezdec nebo umi jezdit jen podle predem dane trasy nebo nemuze strilet ve volnem prostranstvi atp... Takovyhle veci zabijou 3/4 misi co jsem chtel udelat. TJ jednu misi kterou odehrajes za 3 minuty jsem delal 2-3 tejdny. Dneska pripadny DLC uz bude pro me jednoduzsi protoze ten system hlavne bude odladenej z realnyho provozu, coz na testu neodladis ani pri 50 lidech.
WEYN
Zdar,

i když můj názor asi nikoho nebude moc zajímat, tak ho přidám.

Ze začátku jsem byl hodně skeptický a trochu jsem si i ponadával, ale už se to uklidnilo.
Celkový upgrade RZE vnímám pro mnohé jako krok dopředu. Teď momentálně mi hra přijde víc doladěná a hratelnější. Užívám si každý den několika questů, sbírám vylepšení pro svoje auto, žena mi nadává, že jsem gambler... ale o tom tady psát nechci. Smile

Ačkoliv nemám administrátory rád všichni co se na tom podíleli mají nárok na uznání. Většina pisálků si ani neuvědomuje, že hra stará "20" let se může i bugovat.

Takže hodnocení upgrade RZE : 8/10
Hodnocení novinek RZE : 9/10

Plusy (objektivní) - Lepší hratelnost, chuť do hry, chuť víc kupovat kredity, komunita si pomáhá a život je hned snazší.
Ostrovy jsou fajn, minimálně když se člověk nudí a chce se projet autem. Pro mě zbytečnost, ale jsou pěkné zpracované. Bohužel, já osobně je k životu nepotřebuju a potřebovat nebudu. Jinak jsem spokojený.

MÍNUSY - TACHOMETR - PŮVODNÍ tachometr ukazuje stav číslicí, stav paliva a všechno je přehledně a čitelně zpracováno. Nezlobte se na mě, ale ten nový tachometr je úplně useless. Design jsem si říkal, že to dělal špatný učeň grafické školy. No po 2 dnech jsem ho odstranil, kdyby nabízel přesný stav paliva asi bych byl uspokojen.

Další mínusy nemám. NEMÁM potřebu hanit práci druhých, nejsem bughunter. Toť vše díky za pozornost. W.
Ondrah98
Citácia
JohnyStar napsal:

Daily Questy - Super věc, Ale po nějaký době to hráč splní a nebude mít co dělat, Štve mě že to nejde dělat rychleji než 1. za den.

Jak si na*rat do huby snadno a rychle... Po nějaké době bude vše splněno a omrzí se to a zároveň to chceš dělat rychleji, aby se to logicky rychleji omrzelo?

Kdyby někoho zajímal můj názor, tak jsem toho zatím moc nezkusil, ale tak něco napíšu.

Projel jsem si ostrovy a na první pohled dost podobný jako dříve. Na první pohled vlastně totožný, když si to člověk nepamatuje přesně po takové době. Ale technicky určitě líp udělaný (logicky je to dělaný jinak, tak předpokládám líp). Jenom jsem nepochopil nějakej spojovací most, kde je uprostřed dálnice voda...

Mise s NPC na ostrovech jsem začal a působí to docela dobře, chtěl jsem zkusit detektiva, ale nemám hodnost, což mě zamrzelo, ale tak někdy příště.

Jinak jsou to pro mě takový drobnosti, SP to určitě nakoplo, otázky je na jak dlouho. Možná by to chtělo dělat updaty pravidelněji jakože verze 10.1, 10.2, ...
JohnyStar
Citácia
Ondrah98 napsal:
Jak si na*rat do huby snadno a rychle... Po nějaké době bude vše splněno a omrzí se to a zároveň to chceš dělat rychleji, aby se to logicky rychleji omrzelo?

Nejspíš si mě nepochopil. Snažím se tím naznačit že by se mi možná více líbilo kdyby to fungovalo na principu "A" nebo "B" ale místo toho mě to přijde jako že to je "AB" slátanina obou systémů dohromady.

A: Udělat Questy tak jako teď jsou, ale bez toho omezení dělat je 1. denně. tudíž pouze Questy které hráč splní a skončil (jako lvly) nikoli Daily Questy.

B: Udělat "Daily Questy" které prostě nemají konec a hráč je bude moct plnit každý den klidně i za 5 let, Například, zabij 5 hráčů Motorovou pilou, a každý den něco v tomto stylu, + nějaká symbolická odměna.

AB(to co máme teď, slátanina obou věcí dokupy.): Máš questy které můžeš splnit všechny a docílit nějakého vrcholu, ale stejně tě to pořád omezuje na denní bázi, i přes to že až je všechny splníš tak nic dalšího nebude.
Rich
Poprosil by som vás sa trošku kludnejšie vyjadrovať, účel bolo hodnoteniia, chcel som vidieť vaše názory, ktoré určite rovnako ocenia aj tí, ktorí pečlivo pracovali na RZE10.
Nereaguje na svoje správy, je to každého názor, možno nedáva zmysel, ale určite naň nereagujte a nerozčulujte sa hneď ;) Vaše názory rešpektujem a som rád, že sa táto téma rozkvietla, ale prosím bez tých zbytočných komentárov na druhých.
*LOVELINUX*
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Arbys
Weyn:

Citácia
MÍNUSY - TACHOMETR - PŮVODNÍ tachometr ukazuje stav číslicí, stav paliva a všechno je přehledně a čitelně zpracováno. Nezlobte se na mě, ale ten nový tachometr je úplně useless. Design jsem si říkal, že to dělal špatný učeň grafické školy. No po 2 dnech jsem ho odstranil, kdyby nabízel přesný stav paliva asi bych byl uspokojen.

Tohle vše bylo navrhováno, ovšem pozdě - ATomas už to nestíhal dodělat do data vydání. Jde o první verzi, prototyp, a aby se to mohlo zlepšovat, potřebujeme názory od hráčů. Doufám, že do tachometru přibude stav vozidla v procentech, což se pokusím pořešit. Stav paliva mi nepříjde tak důležitý mít číslem, protože máš jen 2 stavy - vozidlo má víc paliva, než 0 => jede, má míň => nejede - což u stavu není tak jednoduchý, protože vozidlo nezačne hořet na 0%, ale na 25%. Další věc je to, že se ti tachometr nelíbí - to je mi sice líto, ale každý má jiný vkus. Problém je tam ten, že tachometr je jen malý v rohu - tudíž si člověk nemůže moc vyhrát s detaily, protože to tam stejně nebude vidět, nesmí mít moc velkou velikost, protože se stahuje po připojení na server a design nesmí bránit v čitelnosti textu a barů - ovšem pokud tě napadne nějaký zajímavý styl, co bys na tachometru uvítal, budu rád když mi ho do budoucích updatů navrhneš. Díky Smile
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
25%
Deathmatche