Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Zavést?
Ano 1 Hlas
33%
Ne 2 Hlasů
67%
Počet hlasů: 3

[Navrh] Zmena pravidla číslo 1
Bakerko
Dobry deň, v pravidlách pre herný portál konktretne pre server je pravidlo č.1 v ktorom sa píše citujem:
Pravidlo č.1
Jakékoliv přidané zvýhodnění do originální hry je zakázáno (Cheaty, WeaponHack, Cleo, s0beit, módy, skiny vozidel, FPS unlocker... + změna identifikačních údajů)

V pravidle je jasné zakázane Cleo, to je však nezmysel, na servery sa to nebanuje, Cleo je všeobecny pojem a viem že za Cleo dostať ban nemožem. Cleo samotné bez pridaných hodnot ako napríklad zvyhodnenia niesu trestné. Ako mi odpovedal administrátor: "Cleo je povolené ale nesmie ma zvyhodnovať" ide oto že ja ked mám iba cleo tak na zaklade ničoho, ano vy ako AT neviete bez dokazu uživania pridaných vecí ako napríklad cheaty neviete rozoznat či to cleo mám ale už ho zakazujete?

V pravidlách je zakázane niečo čo vlastne zakazane v skutočnosti nieje a tak mam navrh na odstranenie Slova Cleo a nahradenie na "Zvýhodnené CLEO" To je všetko prajem pekný zvyšok večera.
Krowky
Je tam jasne napísané slovo "zvýhodnení" tak neviem čo tu skúšas, cleo v zátvorke znamená cleo módy...to tam máme vypisovať každé cleo, ktoré zvýhodňuje zvlášť???
Každý priemerne inteligentný človek to chápe že sa jedná iba o cleo ktoré Ti dáva zvýhodnenie nakoľko v zátvorke sa čtandardne nepíše hlavná infomrácia ale iba dodatková. To Ťa tu ja ale učiť nebudem, to si mal dávať pozor na základnej škole.

P.S. ani ostatné veci v zátvorke nemusia vždy zvýhodniť, skiny vozidiel napr.

Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
19%
Skyrace
8 Hlasů
25%
Deathmatche
2 Hlasů