Informace o serveru
Číst diskuzi
Sweetova navštívenka
|
|
Sweet |
Přidané 23.08.2017 07:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 111
Založený: 15.02.17
|
Sweetova navštívenka Den se se dnem sešel, od doby, co jsem udělal svoji první vizitku uběhl už asi rok a půl a tak mě napadlo, aktualizovat ji a dát jí trochu té štábní kultůry. Nutno podotknout, že první jsem dělal na mobilu a pokud by ji snad někdo chtěl vidět (hádám, že pro zasmání), budu ji mít uloženou. Serverové informace Odehrané hodiny Z 450h jsme se posunuly na 700h. Když připočítám asi půlroční pauzu po Vánocích 2018. Tak to ujde Počet $$ Z 20mg na 60mg banka + 30mg na pásce. Kredity Z 55,000 na 111,111. Magické to číslo, viď. Dům Domeček id 254. Obdržen z Vánočního dárku. Vozidla v garáži Infernus (stav 500, pásy ke zničení gum) Sandking Cheetah Sultan Turismo NRG-500 Level Jak jinak než 430. 100% checklist Momentálně pouze 88/100. Zaměstnání s nejvíce body Zdravotník: 7500b Ruská mafia: 3600b Novinář: 3100b Prostitutka: 2200b Mé serverové obliby Admini Salazar, Mordis, CpT., Baseball, Warning a do jísté míry i Panther Příkazy /zakaznik /pm /getid /taxi /prihodit /vbarvanicku Zaměstnání Cokoliv s hojně užívaným /zakaznik, nejvíce: Zdravotník + Prostitutka Vozidla Infernus - Parádní rychlý vozítko Sandking - Ne vždy jedeš po silnici, tam už se hodí náhon na všechny 4 Maverick - Jednou za čas se proletět taky není od věci Kamarádi Tady vypíšu všechny lidi ze SP, se kterýma jsem měl nějakou pozitivní zkušenost a beru je jako kamarády aspoň já, doufám, že někteří tak berou i mě.Newshift - Už si ani nepamatuju jak jsme se poznali, ale je to fakt borec, dá se na něj spolehnout. Vondrej_xd - Ty hodiny trollování, co jsme spolu strávili jsou k nezaplacení. Nejlepší byl objev Narnie a jiné zajímavosti. Asi máme podobný smysl pro humor. ThePonti - Kamarád tady Ondry, bydlí v Narnii. Taky člověk, který dokáže pobavit. POZITRON - Člověk, který mě zaujal už svým nickem. Velice chytrý, přátelský. Nevím za co jsi dostal ten ban, ale doufám, že se ještě uvidíme. Mordis - První admin, se kterým jsem se osobně znal. Pamatuju si jak jsi mě nutil udělat si vizitku, tak jsem ji přes večer na mobilu napsal. Jeden z důvodů, proč jsem později na SP vůbec chodil - pokecat s Mordou. Pak jsi si dal pauzu, tak jsem si ji dal také. CpT. - Tak tu máme dalšího admina. To s jakou ochotou si mi pomáhal, tě dostalo sem. Netuším, jestli mě ty jako kamaráda bereš, avšak já tebe rozhodně. Salazar - Do třetice opět admin. Tohodle chlapáka jsem znal ale dávno předtím, než se vůbec adminem stal. Pan voják, se kterým lovy byly vždy nejen výdělek $$, ale hlavně prča. Tipuju, že Míša si změnil nick po tom, co viděl nový díl Pirátů. Asi budu muset zase začít dělat vojáka, už mi to začíná chybět. Cztomj - Kdo to je? No přece můj menší bráška. Kdo je Sweet? Ahoj, dovolte mi se představit. Jmenuji se Kryštof. 10.1 mi bylo 17 let. Bydlím na malé vesničce v pardubickém kraji. Do mé rodiny patří Taťka, Mamka, bratři Tom a P., nesmím však opomenout naše kocoury Rockyho a Jerryho. Svoji životní lásku jsem ještě nepoznal. Chodím na gymnázium do sexty, ve vyznamenání doufám i toto pololetí. Do mých volnočasových zálib bych zařadil hru na akordeon od 5-ti let. Párkrát jsem vyhrál krajské kolo. S tím se váže hra na klavír, ta pouze relaxačně. Ze sportů hraji za dorost fotbal, pouze však na okresní úrovni, hraji to pro zábavu, ne pro nejlepší umístění. Celkově mě baví všechny míčové sporty, s míčem co je teda větší než míček na florball, do toho se už netrefím. Do kulturnějších zájmů patří filmy od Marvelu a hudba. Možná to bude znít divně, ale líbí se mi klasická hudba, dokážu to se do toho vcítit (např. Debussy - Clair de lune). Samozřejmě, že poslouchám i moderní hudbu, líbí se mi spíše anglické songy. Může to být elektronika (Alan Walker) nebo i něco mezi repem a popem. (Twenty one pilots). Z moderní domácí scény bych vybral Spirita, protože ví o čem rapuje a Marpa. Ze starších českých umělců vybírám jednoznačně Waldemara Matušku. Největší zálibou je stejně rodina a kamarádi. Rodina bude stát vždy při tobě. A kamarádů, těch pravých, je taky pomálu. Važte si vašich blízkých, ti mohou odejít, hry na PC tu budou vždycky. Informace o postavě? K čemu vám budou? Prostě normální vysokej kluk. Moje oblíbené jídlo je jednoznačně čokoláda, miluju tu chuť ve všech formách. Piji jen při přiležitostech, nekouřím. A jaké holky se mi líbí? Koukněte na avatar. Mojí životní zásadou je užívat si života, ne hrát na PC. Uvědomme si, že kdokoliv, kdo neví co je SP, nebo co za hru hrajeme, pro jaký účel, za jakým cílem (např. mít splněn 100% checklist) tak vidí, že sedíme hodiny a hodiny před nějakým monitorem a ztrácíme čas. Život nám probíhá mezi prsty, nepromarněme ho. Kontakty E-mail: krystof.jenda@gmail.com FB: Kdo chce, můžu poskytnout, sem ho ale dávat nebudu. Soukromá zpráva tady na webu /offlinepm na serveru
Upravil/a Sweet dne 19.01.2019 13:35 ![]() |
|
|
LoadiNg |
Přidané 23.08.2017 12:56
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 907
Založený: 20.07.17
|
Zdravím, Pekná vizitka ale mohol by si sa pohrať trošku s farbami, vyzeralo by to krajšie ![]() |
|
|
Gameluner |
Přidané 23.08.2017 15:36
|
![]() ![]() Příspěvků: 1845
Založený: 15.12.16
|
Ahoj, Hele, neznám Tě. Vizitka se mi osobně nelíbí, sorry. Ale.. Obsahově dala to, co má dát vizitka, takže mi to stačí ![]() Dozvěděl jsem se něco o dalším hráči, takže super. Takže GL ![]() |
|
|
Mordis |
Přidané 23.08.2017 18:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 2009
Založený: 07.10.13
|
Tak Svíte ![]() Vizitka je sice jen taková "kostra" teď by to chtělo nahodit barvy a případně i nadpisy. Ale jako informační hodnotu to plní, takže v pořádku ![]() Na serveru působíš velice klidně, jsi pohodář se kterým se dá normálně pokecat a tak doufám že se poznáme trochu víc když už jsme se přidali na skypu ![]() Konečně jsi se odhodlal udělat vizitku, alespoň se o tobě něco dozvím. Tak na konec ti přeju hodně úspěchů jak v reálu tak na SP, nu a brzy na serveru či skypu ![]() PS: Díky za označení v oblíbených členech AT, to zahřeje u srdce *Zatancujem* ![]() |
|
|
Sweet |
Přidané 19.01.2019 12:43
|
|
Tak jsem té kostře, které jsem říkal vizitka konečně dal aspoň estetickou hodnotu. Pořád se tu na webu učím, takže se to bude zlepšovat. První prototyp jsem vydal: 23. 08. 2017. Dnes 19. 01. 2019 jsem vydal tuto druhou verzi. Snad se bude líbit ![]() ![]() |
|
|
Kacka |
Přidané 20.01.2019 10:22
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1186
Založený: 15.06.17
|
Ahoj, jelikož si mi dal na komentář vizitku tak ti sem taky něco dám no ![]() ![]() ![]() |
|
|
Kompix |
Přidané 10.02.2019 21:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 51
Založený: 03.02.18
|
Ahoj Sweet Tak ti tedy komentuju vizitku ![]() ![]() |
|
|
besteu |
Přidané 19.05.2019 11:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 117
Založený: 17.07.18
|
klasickej voják, ikdyž máme spory hrát to umíš x) ať se daří |
|
|
Sweet |
Přidané 19.05.2019 11:39
|
|
Díky za koment i za přání ![]() ![]() Neprožívej tolik že tě někdy sejmem sultanem ![]() ![]() Tobě ať se daří taky. Zatím čau P.S.: už si pro tebe jedem ![]() ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 HlasůSkyrace
16 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
6 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
6 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí