Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka-Akanie
Disco
Fajn člověk, jeden z mála se kterým se dá na SP pokecat a není nijak povýšený oproti ostatním. Doufám, že takový zůstaneš.

Vizitka není taková obsáhlejší, to ovšem moc nevadí, ale chybí mi tam víc zvýrazněné jednotlivé body.

GL v RL hlavně. Smile
GHETTO CARTEL <33 2017 - 2019 Pláču

img.tpx.cz/uploads/received_2538155999783037.png

Akania74
Citace
Disco napsal:

Fajn člověk, jeden z mála se kterým se dá na SP pokecat a není nijak povýšený oproti ostatním. Doufám, že takový zůstaneš.

Vizitka není taková obsáhlejší, to ovšem moc nevadí, ale chybí mi tam víc zvýrazněné jednotlivé body.

GL v RL hlavně. Smile

Neni moc zvýrazněná no :D Chtěl jsem to udělat, ale nakonec jsem si řekl, že to udělám v jednoduchosti. Chci ti poděkovat, jsi fajn člověk a jsem rád, že jsem tě aspoň trochu poznal. Dá se s tebou v pohodě pokecat. Drž se chlape!
Kacka
V pohodě hráč, který mě učí sawny i když to musí být o nervy :D My se bavíme též nějaký pátek, když si byl u mě ve firmě. Jsem ráda, že jsem tě poznala, brzo očekávám další lekce procvičování sawnech :D Jinak, díky moc že si mě dopsal dolů, vážím si toho. Ať se ti daří na SP ale hlavně v tom reálu. Smile
Tazzy
Čau sawnerko musíme znova někdy zahrát sawny. Vizitka se ti povedla a díky za označení ve FL. Hodně štěstí na SP i v RL.
Akania74
Citace
Kacka napsal:

V pohodě hráč, který mě učí sawny i když to musí být o nervy :D My se bavíme též nějaký pátek, když si byl u mě ve firmě. Jsem ráda, že jsem tě poznala, brzo očekávám další lekce procvičování sawnech :D Jinak, díky moc že si mě dopsal dolů, vážím si toho. Ať se ti daří na SP ale hlavně v tom reálu. Smile

Díky Kačí, jsem rád, že jsem tě poznal Smile
Akania74
Citace
Tazzy napsal:

Čau sawnerko musíme znova někdy zahrát sawny. Vizitka se ti povedla a díky za označení ve FL. Hodně štěstí na SP i v RL.

Taky přeju štěstí chlape! Jo sawny někdy dáme Smile
RomaN1
Čauko kamaráde, ikdyž tu moc nehraji tak jsem rád že jsem tě poznal :D jelikož té srandy co jsme udělali na discordu bylo plno a jsem za to rád! GL na SP i v realu! LOOL
Will
Nazdaaaar Akančo :D si mega v pohode typek je s tebou zábava :D vizitka pekne spracovaná Smile hádam ostaneš v gangu čo najdlhšie :D prajem veľa šťastia na SP aj v reale

/\
Is my value based only on your perception?
Or is your opinion of me
Not my responsibility?
/\

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=29305
Akania74
Citace
Rom@N napsal:

Čauko kamaráde, ikdyž tu moc nehraji tak jsem rád že jsem tě poznal :D jelikož té srandy co jsme udělali na discordu bylo plno a jsem za to rád! GL na SP i v realu! LOOL

Jsem taky mega rád, že jsem tě poznal. Věřim, že ještě zažijeme hodně srandy! :D GL kamaráde Smile
Akania74
Citace
Will_ napsal:

Nazdaaaar Akančo :D si mega v pohode typek je s tebou zábava :D vizitka pekne spracovaná Smile hádam ostaneš v gangu čo najdlhšie :D prajem veľa šťastia na SP aj v reale

Willko moj zlaty Smile Bez gangu by mě to nebavilo, bez vás.. :D GL na Sp a v realite tez Smile
huDO
Akania, to je tak tichý hráč, že ani nevím, že je na serveru. Aka, ať se ti daří jak na SP tak v IRL, a taky mě někdy nech vyhrát na /dm. Tvůj věrný fanda pouya. Dám ti pusu
Akania74
Citace
huDO napsal:

Akania, to je tak tichý hráč, že ani nevím, že je na serveru. Aka, ať se ti daří jak na SP tak v IRL, a taky mě někdy nech vyhrát na /dm. Tvůj věrný fanda pouya. Dám ti pusu

Díky kamaráde, hodně štěstí v IRL a na SP taky, mám tě rád :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
24%
Deathmatche
4 Hlasů