Informace o serveru
Číst diskuzi
Novináři LV
|
|
_Eg1_ |
Přidané 02.04.2019 17:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 47
Založený: 29.10.13
|
![]() Chtěl bych Tě za celou firmu přivítat a poděkovat Ti, že si navštívil naší vizitku. Abych začal, firmu jsme koupili společně s hráčkou Terka, bylo to spontánní rozhodnutí, ale novinářskou firmu jsme měli jako cíl získat už dlouho. Dne 16.3. 2019 jsme tak uskutečnili a získali firmu za 140milionů. Další z naších cílu je udržet si firmu co nejdéle to jde. Ve firmě se vytvořil skvělý kolektiv a neříkám to jen, protože jsem majitel firmy. Firmu máme krátkou dobu, ale pár kuriozit už nastalo. Například, když nám vykradl firemní garáž. Hráč jehož jméno sdělovat veřejně nebudu.[/color] Ale chci mu i poděkovat, protože díky něj vím, jak skvělý kolektiv je. Když najednou mi většina členů podala pomocnou ruku, nastavili si platy 1, dokonce mi někteří z nich darovali infernusy. Jsem vděčný všem, kteří mi přímo, nebo nepřímo pomohli.Jako odměnu jsme samozřejmě uspořádali soutěž o 55milionů. Jestli se chceš taky kouknout a na vlastní kůži si zkusit naši firmu, tak se určitě zastav, míst je stále dost. Sám za sebe bych chtěl hlavně vypíchnout hráče Brazil, FakinHype. Pomáhají mi strašně moc s chodem firmy, jsou to skvělí kamarádi. FakinHype dokonce zamnou přecestoval z bývalé firmy pro mechaniky. Děkuji Vám prostřednictvím vizitky, nesmírně si Vás vážím a nevím, jak by bez vás firma vůbec mohla fungovat. ![]() Najdete nás pomocí příkazu /cloc 10. Firma se nachází v LV kousek od dálnice, která vede napříč SA. ![]() Majitel-Degitozz Majitelka-Terka Vedení-Brazil Vedení-FakinHype ![]() Pravidla jsou prosté. Chovat se slušně, navzájem se respektovat. Nenadávat, nebo nevyvolávat jakkoli konflikty. Zbytečně Nekomentovat řízení ostatních svěřenců. ![]() ×Novinář×- plat 99 ![]() ![]() 9x Infernus
![]() 1xNewsvan Upravil/a _Eg1_ dne 05.04.2019 15:34 |
|
|
besteu |
Přidané 02.04.2019 17:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 117
Založený: 17.07.18
|
Čau, vizitka hezká, firma taky super(hlavně kolektiv). Hlavně ať se daří. |
|
|
Brazil7 |
Přidané 04.04.2019 23:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 10
Založený: 02.02.18
|
Pekne spracované, dúfam že nám teda tebe vydrží dlho tá firma a som rad že som našiel takúto firmu ![]() |
|
|
Smeky99 |
Přidané 05.04.2019 08:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 55
Založený: 14.01.19
|
Hezký zpracována vizitka Degi. Ať se Vám s Terezkou daří a ať tu firmu máte co nejdéle ![]() |
|
|
Cappuccino |
Přidané 05.04.2019 12:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 457
Založený: 05.03.16
|
Čau, vizitka není zlá, ale nelíbí se mi jak barevně zvýrazňuješ každičkou hloupost, působí to pak na mě maličko přeplácaně. Taktéž se mi moc nelíbí ta tmavě modrá, zvolil bych o několik stupňů světlejší. Ale to jsem já. Jinak je ale ve vizitce vše podstatné. Oprav si ale některé chyby (lépe řečeno překlepy). Ve firmě jsem chvilku byl a není zlá. Ať se daří. |
|
|
KrobertoCZ |
Přidané 05.04.2019 15:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 110
Založený: 26.10.16
|
Ahoj, vizitka nevypadá zle co se firmy týče, inzeráty na to že nabíráte vidím celkem často, s majitelkou jsem problém neměl když jsem byl členem firmy a kolektiv docela v pohodě. To je z mojí strany asi vše akorát eště dodám a ať se daří firmě i vám a ať vám vydrží ten job potřebuje zas pořádnou firmu co bude fungovat déle než pár týdnů. ![]() |
|
|
Kurkuma |
Přidané 03.07.2019 22:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 1035
Založený: 04.09.14
|
Prodáno. |
|
Přejít na fórum:
Anketa