Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Návrh - slovník
Warning
Citace
Rich napsal:

Citace
apero napsal:

Je více faktoru proč hráči už nehrají na SP, na to bych to zase nehazel. Ja bez těchto slovíček normálně na SP funguji už par let, nikdy jsem snad neměl ani mute, ale i přesto mi přijde přes čáru mutovat i takovéto věci. Bohužel jsme ve světě, kdy i decka ve školce tyto slova znají a vim o cem mluvím, takže nějaký pie apod. si myslím, ze nikoho extra nepohorsuje, pokud s tím dotyčný nespamuje cely chat samozřejmě.

Nejde o pohoršovanie ale to sa už nedalo zniesť, čo slovo to pie, kkci, pomaly v každom riadku to bolo napísané. Hráči vymýšľali stále slová ako obchádzať cenzúru. Určite to nie je kvôli pohoršovaniu.

Naozaj sa to nedá zniesť? WTF

A čo ale myslíš, že bude nasledovať teraz, miesto pie bude pila, miesto kokoc kokos a miesto ch.uj chaj. Výsledok bude rovnaký, pomaly v každom riadku bude toto. Ale však to nikoho nepohoršuje, tak je to OK.
apero
Ja osobně jsem se s tím setkal když hráč například dojel GR a nepovedlo se mu, tak na psal pie apod. to bych az tak neřešil, samozřejmě jak by se jednalo o nějaký spam, tak to není dobre, to jsem psal už výše.

A přesně jak píše warning, najdou si jiná slova, bude to furt dokola.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%