Informácie o serveri
Čítať tému
Masculineho vizitka
|
|
masculine |
Pridané 11.03.2020 13:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 32
Založený: 08.10.18
|
Serverové informace nick na serveru: masculine Odehrané hodiny na serveru: cca 1100 Váš bankovní obnos: Kolem 200mg (když jsem koukal naposledy Nasbíráno marihuany: Nehulím, takže 0 ![]() Vlastním dům číslo: 480 Vlastním hotel číslo: Nemám hotel, jsem chudý člověk Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Al-Kaida Můj oblíbený administrátor: [D]arfex, jak jinak Můj nejoblíbenější příkaz serveru: Nemám oblíbený Můj nejoblíbenější event serveru Kopec smrti Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Moje akce: 4v1 by masculine Mé oblíbené vozidlo: Hydra(na ní musím šetřit ještě ![]() Má oblíbená práce na serveru: Rozvažeč pizzy Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Skrz pár nejmenovaných administrátorů 3 Vaše webové informace Váš nick na webu: jakub890 Vloženo komentářů: 20 max Vloženo příspěvků ve fóru: 11 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nemám žádné Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Nevím co ![]() Vaše osobní stránka Jméno: Jakub Příjmení: Jonáš Datum narození: Napíšu do zpráv jen vyjimečným lidem Věk: Brzy 18 Kontakty: IG: jmeno_je_tajne Kraj: Vysočina Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Aktivní stav s kým chodím nejčastěji ven je kolem 40 Stav: Sexualní láska ![]() Zaměstnání: Vše kutil Vzdělání: Zatím základní, dodělávám střední Jazyky: Čeština, Slovenština, Angličtina | Rozumím a umím jen z části: Italština, Ruština Děti: Chci aspoň 10, ale každé s jinou Kde bydlím: Villa na kraji města S kým bydlím: Tak je nás tu hodně, ale nějak se nebavíme Sexuální orientace: Hetero Poznámka: Nejsu extra zajímaví a k tělu si pustím jen někoho, ale jakmile to udělám, tak si užije mega srandu a položím za něj klidně i život. Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, neústupná, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, taktní, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí Informace o Vaší postavě Výška:180cm +- Hmotnost:70Kg +- Postava: sportovní Barva očí: Modrá Barva vlasů: Špinavý blond Brýle: Nepotřebuji, mám oči jak rys Na těle mám: Kůži Vousy: Dle nálady Fotografie: ![]() Závislosti Nemám žádné Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: PC, Cluby, Rodina Sport: Běh (běhám 12let) Literatura: Horor Hudba: Rap, Hip Hop, R&B, Občas i jiné Zvíře: Už nemám, ale měl jsem psa (Blegický Vlčák) ,ale přemýšlím že koupím nového Můj styl:Vždy vezmu to co 1. vidím a není to špinavý Moje motto:Nemůžeš? Přidej! Moje webová stránka: Mám, ale je v rozporu s pravidly, tudíž jedině do SZ Životní cíl: Bydlet v Americe a vysmát se lůzám Co nesnáším: Falešný lidi, Lež Co miluji: Kvalitní: jídlo,sex,hudbu Oblíbená muzika: Rap God- Eminem Oblíbené jídlo: harissa Měl jsem to v tunisku, jde o ostrou pastu z chilly papriček, česneku a oleje Oblíbené pití: Cuba Libre Oblíbený film: Rychle a Zběsile 7 Oblíbená kniha: Nečtu Oblíbené oblečení: Záleží co je v trendech ![]() Oblíbená barva: Černá jako tma a Červená jako krev ![]() Upravil masculine dňa 11.03.2020 14:40 |
|
|
Lukyna |
Pridané 11.03.2020 14:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 163
Založený: 05.04.17
|
Hezká vizitka rozhodně bych tam dopsal třeba kamarády nebo tak ![]() |
|
|
Jenda51 |