Informácie o serveri
Čítať tému
samp addon
|
|
Rich |
Pridané 19.04.2020 00:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
čaute, no, stiahol som si samp addon, nepýtajte sa ma prečo, potreboval som ho na test server no a .. Ten test server som si uvedomil že stojí za .. Tak som si ho odinštaloval, ale ja neviem či ten kto robil ten samp addon je šialený, ale mne tam ešte ostali veci z toho addonu. A odinštaloval som to cez ovládací panel, tak to kde sme, v Afrike? ![]() Ďakujem. ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
destiny- |
Pridané 19.04.2020 00:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 1471
Založený: 10.05.16
|
Ked odinstalovavas addon tak ti tam ostanu vela suborov ![]() life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain |
|
|
Domes |
Pridané 19.04.2020 09:33
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5299
Založený: 03.08.13
|
Dokumenty -> GTA San Andreas -> SAMP -> sa-mp a v něm přepiš u "ime" 1 na 0 a mělo by to být.
|
|
|
Rich |
Pridané 19.04.2020 11:24
|
|
no okej skúsim, ale to ani nesrandujte že cele GTA. To je hovadina ten addon, túto máte už znamenie, nemáte to sťahovať. Dám ešte vedieť.
S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Domes |
Pridané 19.04.2020 11:27
|
|
Nemusíš nic přeinstalovat jediné co ti zůstalo je jazyk když otevřeš chat. Zbytek máš normální
|
|
|
Rich |
Pridané 19.04.2020 11:30
|
|
Oke, môžeš lock teda, vďaka domesko. ![]() ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Domes |
Pridané 19.04.2020 11:39
|
|
![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa