Informácie o serveri
Čítať tému
NUKAZ vizitka
|
|
Nukaz |
Pridané 18.01.2021 10:04
|
![]() ![]() Príspevkov: 98
Založený: 06.07.18
|
![]() Váš nick na serveru: Nukaz Odehrané hodiny na serveru: 2100+ Váš bankovní obnos: jsem lovatý čávo a chodím na pokeros, takže pak už nejsem lovatý čávo. Nasbíráno marihuany: okolo 1000g Vlastním dům číslo: ID 744 Vlastním hotel číslo: ID 107 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Memento † mori Můj oblíbený administrátor: SHIFTY, FIFA, WERY, GAMELUNER, REGGIE Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /PORT, /KILL Můj nejoblíbenější event serveru: Deathmatch Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Hard racy (Domes, Fifa, Gamelune.) Mé oblíbené vozidlo: asi cheetah Má oblíbená práce na serveru: žádná. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: za 3 ![]() Váš nick na webu: Nukaz Vloženo komentářů: podívej se nahoru Vloženo příspěvků ve fóru: podívej se nahoru Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: zatím není žádný Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video: Asi Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: kdysi stížnosti na at. Ale teď žádosti o PUB. ![]() Jméno: Jakub Příjmení: Pál Datum narození: 4.9.2000 Věk: 20let Kontakty: nedám lol Kraj: Karlovarský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Chábru není nikdy dost. Zaměstnání: student lol Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti: nechci, bo vím že by byl stejnej **** jako já. ![]() osobnost: cholerik, flegmatik Pohled na svět: pesimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: klidnej, přátelskej, upřímnej, bezstarostnej. ![]() Výška: 193cm Hmotnost: 95kg Postava: nevím pivní pupek. Barva očí: takový mezi modrou a hnědou Barva vlasů: špinavej blond Brýle: nosím no Vousy: oholené ![]() zájmy: seriály, mytologie Sport: Basket Literatura: eh nečtu Hudba: pár kousků co poslouchám. https://www.youtube.com/watch?v=N79h8QgUUG0 https://www.youtube.com/watch?v=gBW0sMYpyGo https://www.youtube.com/watch?v=MEg-oqI9qmw¨ zvíře: pes. kočka ![]() Moje motto: Co najdu je moje, co najdeš ty je tvoje. Životní cíl: úspěšná kariera Co nesnáším: lidi, co mají za potřebu někomu lézt do prd*** Co miluji: jídlo, seriály. Oblíbená muzika: cokoliv od nik tenda. Oblíbené jídlo: svíčková. Oblíbené pití: asi džus Oblíbený film: kdo hulí ten umí Oblíbená kniha: nemám Oblíbené oblečení: asi mikina Oblíbená barva: fialová. ![]() Shifty Domi Nurfer Hain Kamil Minsk Destiny Demetrius(darkian) Muky Dark Drauth Granko Chady Oconner Pan Klobáska Kačka Dandy (chtěla sem) |
|
|
domi |
Pridané 18.01.2021 10:10
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 392
Založený: 31.08.16
|
no krasny, ily![]() ![]() |
|
|
DanDy |
Pridané 18.01.2021 10:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 124
Založený: 05.01.13
|
NAJKRAJSIE NADPISY HNED PO KAMILOVI!!!! ALE TO CO SI NAPISAL VO FRIEND LISTE PRI MOJOM MENE??????? |
|
|
Eroo |
Pridané 18.01.2021 12:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 336
Založený: 01.03.20
|
Vizitka nádherná dúfam ze ta tie nadpisy veľa nestali. Si borec diki za označenie ![]() ![]() |
|
|
destiny- |
Pridané 18.01.2021 14:04
|
![]() ![]() Príspevkov: 1471
Založený: 10.05.16
|
Dík za oznacenie, mega borec <3 gl v rl
life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasovSkyrace
7 HlasovDeathmatche
2 HlasovParkoury
2 HlasovAkce smrti
1 HlasDerby
0 HlasovTuning sraz
2 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí