Informace o serveru
Číst diskuzi
[D]ive[R]ge[N] - λ Vizitka λ
|
|
UnrankedMan |
Přidané 02.02.2022 14:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 70
Založený: 18.10.16
|
Last Edited: 16.10.2023 v práci mé serverové informace Nick na serveru: [D]ive[R]ge[N] ( UnrankedMan ) Nahraný čas: 1376hod. Účty: Můj první účet (UnrankedMan) byl na serveru založen v roce 2009, aktivní účet ([D]ive[R]ge[N]), byl založen 19.1.2020, a při amnestii byl odbanován dne 1.10.2020 ![]() Peníze: Pořád se mění Vlastním marihuany: okolo 100g Vlastním dům číslo: Ostrovy kde si Vlastním hotel číslo: 108 Momentálně jsem šéfem gangu: Žádný nemám Moji oblíbení administrátoři: Fifa, Skylake, Kacka, Krowky, Loading., Mine, restart_, Salazar, Terka, Drauth, KojotiQ, Komper_, Shifty, smetyx Moji oblíbení retired administrátoři: Czech_ Warning, Battery, DaJaS_ Darfex, Domes, err0rk0 Fantasy, EviL_FusioN, Gameluner Johnny, Jiry, Mordis Nosferatu, Odrs_, Panther Reggie_, Salamoun, Shalmay SystemeR, Szelby, Tears UnderTaker, Yoistik, ZaGz Moje nejoblíbenější příkazy: /info /kill /garaz /getid /sf /lv /privolat /doplnit /e /hajit Moje nejoblíbenější eventy: Kopec Smrti - Minigun DM - Big Tunel nejoblíbenější akce od adminů: Noční Tuning Sraz Má oblíbené vozidla: Sultan - Cheetah (nově zkouším infernus) Můj oblíbený job: Právník - Taxikář - Ruská mafie - Yakuza - Mechanik Ohodnotit práci adminů ? opět za 2 mé webové informace Můj nick na webu: UnrankedMan Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 62 Nejlepší screen ze hry: SP Memory Nejlepší video ze hry: X Doporučit téma z fóra: Chyby/Návrhy na vylepšení serveru mé osobní informace Jméno: X Příjmení: X Přezdívka: Uny Datum narození: 24.04.2002 kdyby jste mi chtěli uspořádat oslavu ![]() Věk: 21 Kontakty: Viz. Info - Profil Kraj: Moravskoslezský kraj Kamarádi/Kamarádky: Časy se mění, lidé nikoliv.. známých mám plno, kamárádu spoustu a těch pravých je možno spočítat na prstech. Stav: Mám přítelkyni <3 Zaměstnání: Zaměstnanec Vzdělání: Vysoká škola života Jazyky: Čeština, angličtina aktivně Děti: chci mít kluka, nejlépe dva (bráchové to maj ve většině snazší z vlastní zkušenosti) Kde bydlím: Vysoko patrový dům (v nejvyšším patře, ano je tu krásný výhled) S kým bydlím: S přítelkyní již druhým rokem Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: Těžké období mívám přes zimu, k jaru s jarňáky zase najdu svou kůži) má osobní povaha Typologie osobnosti: těch 70% flegmatika ponechám, zbytek je melanchola s cholerou Pohled na svět: Realistou dodnes (a bývalý pesimista) má tělesná schránka Výška: 184cm Hmotnost: 67kg Postava: sportovní Barva očí: Hnědočerná skoro černá (Mám ty nejtemnější oči z rodiny, holky mi často závidí řasy, po mámě) Barva vlasů: Černá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Jizvy po tvrdé práci Vousy: už to nehrotím, jednou týdně Fotografie: X lidí se směje mým starým fotkám, nové mám jen s přítelkyní nebo prof na fb Má tělesná schránka Kouření: 10-12 cigaret denně Alkohol: 1 měsíčně s výjimkou oslav blízkých přátel, skoro Abstinent Sex: To já rád <3 Závislosti: jen smoke weed ![]() Mé zájmy Zájmy: HW/SW/PC, Cestování, Vědomost Sport: Samozřejmě fotbal, bývala házená Literatura: X Hudba: Drum & Bass - Rap - Bass Boosted - Electro - EDM Zvíře: Kocour Filip Můj styl Moje motto: "Strach je reakce, odvaha je rozhodnutí" - Winston Churchill Moje webová stránka: Twitch ![]() Životní cíl: Odjet do zahraničí (USA viz. florida - californie, SPA viz. Barcelona, a koupit si loď či jachtu) Co nesnáším: To bych tu mohl vypisovat od rána do večera, nejvíce ale nevědomost Co miluji: To Není podstatné ?? Oblíbená muzika: Phonk Oblíbené jídlo: Svíčková na smetaně, Hovězí steak, Spagetti bolognese Oblíbené pití: Whiskey & Bourbon (nově i gin & tonic) Oblíbený film: Strážci galaxie, Pidi****ík, Marťan, Texaský masakr motorovou pilou, Dům voskových figurín, Paul, a tak dále... Oblíbená kniha: Hehhh, žádná.. Oblíbené oblečení: Sportovní volný outfit Oblíbená barva: Černá, Bílá, Šedá, Žlutá, Modrá Tato vizitka byla vytvořena improvizorně v práci/doma přibližně 5-8hod Pokud jsem tě neoznačil pak je to tím že jsem s tebou zatím nenavázal konverzaci, nebo jsem na tebe zapoměl Přátelé a známe na serveru zde vypisovat nebudu, byl by to dlouhý seznam tak jako celá moje vizitka Upravil/a UnrankedMan dne 16.10.2023 17:53 ![]() Pan Uny ![]() Playing here ♠️ Since 2009 ♠️ |
Eroo |
Přidané 02.02.2022 18:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 336
Založený: 01.03.20
|
Nic ekstra celkom si tu vizitku odflakol ![]() ![]() |
|
|
UnrankedMan |
Přidané 02.02.2022 18:36
|
![]() ![]() Příspěvků: 70
Založený: 18.10.16
|
To se omlouvám jestli to vypadá odfláknutě, ale pracuji od dopoledne do večera a tuto vizitku jsem dělal prvně a improvizorně v práci, na vzhledu mi dost záleží a málokdo dokáže ocenit můj styl vzhledu.. nicméně ti děkuji za odpověď ![]() #Uny ![]() Pan Uny ![]() Playing here ♠️ Since 2009 ♠️ |
Ragnar_ |
Přidané 02.02.2022 20:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 376
Založený: 28.09.14
|
Ahoj, Moc vizitky nekomentuju, tak si toho ceň. ![]() Děkuji ti za označení, to mě těší. Vizitka se mi líbí, není přehnaná, a to je krásný dle mě. Doufám že to máš v realitě hezký. Přeju ti dost úspěchu ve hře i v realitě. ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 07.10.2023 10:05
|
![]() ![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Hoj, vzhledem k tomu, že si všechny z dřívějších dob nepamatuji. tak ten tvůj starý nick ano. Každopádně Ti děkuji za označení, je příjemné, když po těch letech si na mě ještě někdo vzpomene. ![]() Co se týče vizitky, tak informace tam jsou, to stačí. ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasůSkyrace
8 HlasůDeathmatche
2 HlasůParkoury
2 HlasůAkce smrti
1 HlasDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí