Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

SA:MP Dubstep Dance
SKRILLEX_
Ahoj Smile Včera ma napadol nápad na jedno herné video tak so ho aj hneď natočil, postrihal, a dnes ho aj uploadol na net. V ňom vám môj pandrlák (môj sa:mp skin ;D) a maskovaná tanečníčka ukážu ako sa v SA:MPe tancuje :D Aj keď to nieje dokonalé a je vidno že video som robil na rýchlo dúfam že sa vám aj tak bude páčiť. Pohoda Enjoy.

TRACKLIST :
00:00-00:12 + 00:39-00:51 > Avicii vs Martin Solveig vs Axwell - Hello, I Found Levels (Gauffie mashup)
00:13-00:38 > DJ Fresh - Louder (Doctor P and Flux Pavilion Remix)
00:52-01:49 > La Roux - In For The Kill (Skrillex Remix)
01:51-02:44 > Skrillex feat. Damian 'Jr Gong' Marley - Make It Bun Dem (Culprate Remix)

A na záver aj odkazy na skutočné tancovanie :
•Dubstep, tento čávo je asi najlepší na svete VIDEO :D
•DnB Step (Drum and Bass) dve Slovenské videá , prvé VIDEO a druhé VIDEO natáčané toto leto pri rekreačnom stredisku Zelená voda.
pandask
na hlavu Na hlavu
MaReK_
čumím
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Yamborghini
Citácia
pandask napsal:

na hlavu Na hlavu

proč myslíš, mě se to líbilo, jen odstranit všechny ty kravinky ze screenu. *Dobrá práce*
cz_rpd_jawol_kiks
Viem, že čo teraz napíšem tak ma nikto nebude nenávideť , ale je to Čudnééééééé, ako prasa
SKRILLEX_
Citácia
pandask napsal:

na hlavu Na hlavu

:D :D Tak ty radšej One Direction a biebera ? Pohoda

(joke, nevyvolávam hádky)

Ak sa vám nepáči hudba a štýl OK, chápem, mne sa zas nepáči metal. Ale tu nejde o detinskú vojnu hudobných štýlov ale o video, ak chceš tak natoč vlastné video zo svojím oblúbeným štýlom drahá panda.
Tress
za snahu by to pochvalu chtelo Palec nahoru ale jinak za nic jinyho NO

dubstep miluju ale tohle je fakt cudny :D uz jen proto ze pulka pohybu je shuffle a ne dubstep :D pak i proto ze vetsinou je to uplne mimo rytmus :D ...
Upravil Tress dňa 05.09.2012 16:13
KeepSmilling
Ons e mu nelíbí Dubstep a ty hned na něj s Bieberem Na hlavu Je to jeho věc ať poslouchá co poshlouchá.. A tobě do toho nic neni.;)
SKRILLEX_
Citácia
KeepSmilling napsal:

Ons e mu nelíbí Dubstep a ty hned na něj s Bieberem Na hlavu Je to jeho věc ať poslouchá co poshlouchá.. A tobě do toho nic neni.;)

Už som sa k tomu vyjadril v edite, Joke znamená VTIP takže s bieberom to bolo mienené ako VTIP. A nepovedal že sa mu nepáči DStep, iba napísal že je to na hlavu. Pohoda

Citácia
Tress napsal:

za snahu by to pochvalu chtelo Palec nahoru ale jinak za nic jinyho NO

dubstep miluju ale tohle je fakt cudny :D uz jen proto ze pulka pohybu je shuffle a ne dubstep :D pak i proto ze vetsinou je to uplne mimo rytmus :D ...

čudný čudný... skus mi ti zatancovat niečo podobné d-stepu v sa:mpe, natočíme to a skúsime spraviť video čo čudné nebude :D a mimo rytmus je to preto že som to robil narýchlo a kvalita posprodukcie aj vyzerá tomu že som to upravoval 10 minút. Zle

Ak by si fakt chcel tak napíš PM natočíme dakedy Pohoda
SVKDominus
Neviem čo do neho s prepáčením pi*ujete. Snažil sa a to by ste vy nikdy nespravili. Aj snaha sa cení. Dobrá práca Palec nahoru
pandask
ja som len povedal svoj nazor k videu!prisiel si a si to urobil za 5 minut :D
Tress
dohmusu ja ho za snahu pochlalil ale kdyz pise 10 min tak to moc velka snaha nebyla :D (nic ve zlem)

nerikam ze bych udelal dbst videjko v sampu, vzhledem k tomu jak moc omezeny je /dance bych to bejt tebou udelal k diskarnam co hrajou napr na evrope2 a ne na neco kde je potreba slozitejsi choreografie Smile
Upravil Tress dňa 05.09.2012 16:28
SVKDominus
Citácia
pandask napsal:

ja som len povedal svoj nazor k videu!prisiel si a si to urobil za 5 minut :D

Dobre. Máš 20 minút aby si išiel na SP spravil rovnako dlhé video, s hudbou a dal na youtube a dám ti moj SULTAN!

//EDIT: Tress nemyslel som teba ale napr. pandusk
Upravil SVKDominus dňa 05.09.2012 16:28
pandask
teraz nemozem ale ti to urobim v piatok
pandask
a na superparbe nehrajem :D
SVKDominus
Citácia
pandask napsal:

teraz nemozem ale ti to urobim v piatok

Teraz nemôžeš? Tak sa na to vyj** Smile
Fuska
Dobrý video Smile
ajo33766
Takto..
kvalita videá dobrá,no obsah(myšlienka) na nič.
EKG
Mne sa to páčilo, len ! Tie prechody hudby boli trošku nedopracované (viem že si to robil narýchlo) aj keď si tancoval s tou babou, tak sa mi to zdálo už príliš dlhé a vždy si robil to isté. Inak sa mi to páčilo. Smile
cz_rpd_jawol_kiks
Esi sis stím hrál iba 10 minút tak zas tak kvalitné to nie je, pretože človek,ktorý by to chcel najlepší tak to robí 20minút + nejaké úpravy atd..,že? Ale nechcem bu****t tak dávám napol like aj dislike
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%