Informace o serveru
Číst diskuzi
[VIZITKA]LifeFrame ;)
|
|
LifeFrame |
Přidané 17.05.2013 22:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 97
Založený: 01.11.12
|
Môj príbeh na SP: ...hrával so na dvoch nickoch: LifeFrame a KroMPaC. 1. pripojenie na server: 8.10.2010 KroMPaC: SA:MP mi doniesol už velmi dávno, môj dobrý kamarát (Deft1)...keď som si to nainštaloval ,tak som o to nemal žiadný záujem a hneď som to odinštaloval.Neskôr to začali hrať ďalší kamaráti (BeCKeT,Lopata70,...),ktorý ma donútili aby som to hral s nimi.Skúsil som to.Keď som začal hrávať vôbec nič som nepoznám a bol som Lama.Hneď 1. Deň som sa spoznal Dangera a nato Boučeka.V tedy to boli najlepšie časy na SP ,keď som hrával.Ešte keď som nevedel význam tejto hry ,tak som si stiahol s0beit.Núdil som sa a dostal som pár banov za speedhack.Keď som zistil ,že môžem dostať pban ,tak som toho hackovania nechal.Kúpil som adminovi Premium účet za 250mg vtedy to bola cena.Kúpil som si dom v SF pri pláži,mal som suseda Lopatu a Becketa.Časom som spoznal vela ďalších hráčov.Na to som dostal pban a na SP som skončil, o pár mesiacov som skúsil znova.Nič sa nezmenilo a hral som odznova.Zase som dostal pban potom unban a zase pban. LifeFrame: Nudil som sa a skúsil som sa prihlásiť na SP ,išlo to ale mal som len zmenenú IP adresu.Tak som začal hrávať na novom nicku.Asi cca 200h na SP som obchádzal potom som si podal žiadosť o unban a dostal som ho.Odvtedy som neobchádzal.Začalo sa mi dariť v závodoch a vyhrával som ich.Vtedy som klamal hráčom ,že som na inom nicku nehrával ,aby som nedostal ďalšiu permu za obchádzanie.SP už nebola ako bývala vela hráčov skončilo a nikoho som nepoznal.Potom som stretol Breitlinga.S tým sme sa skamarátili a založili sme si vlastný gang.Moc nám to nešlo a všetko sme prehrávali.Keď začal hrávať Podrazak ,tak časom vznikol Monkey on Drugs. Na vyražováku som si s ním písal ,či by ma zobral do gangu.Zobral.Bola to najlepšia doba na SP ,keď som bol v MoD.Výhravali sme Grka,časom sme získali vela RS.V gangu bola super zábava a vela aktivity.Mal som problemy s PC a tak som nemohol jazdiť Grka ani závody ,tak som trošku vyšiel z cviku.Keď som vyriešil problem s GTAčkom,znovu som začal jazdiť Grka a závody moc mi to nešlo,ale potom som sa do toho znovu dostal a začalo sa mi dariť.Dostal som aj zopár banov za bloky na normalných Závodoch. Postupne v gangu začali byť neaktívni hráči a gang sa pomaly rozpadal. Ostali sme aktívny asi 2 hráči ,Ja a Dacan. Jazdili sme Grka.Potom bol neaktívny aj Dacan a hrozilo ,že gang sa rozpadne.Aj sa rozpadol a odvtedy som prestal mať chuť na SP.Už ma to nebaví a zase strácal záujem hráť SP... Pádom MoD končím na SP aj ja. Zbohom!!! „Možno sa vrátim.“ Kamaráti,na ktorých nezabudnem! Danger Dacan Breitling Patre$ Matt_ Black_ Sulo dugeron Ur4gE Rio_ _Johny_ LeGacy Tuhy Koldy dzidzi Pitras Ludvik Luky_SVK Kv4sn1 Na koho som zabudol,tak sa ospravedlňujem. Vaše serverové informace Váš nick na serveru: LifeFrame Odehrané hodiny na serveru: 900 Váš bankovní obnos: 52,000,000$ Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: č.1099 Vlastním hotel číslo: pokoj č.18 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: !Monkey on Drugs! Můj oblíbený administrátor: LeGacy,err0rk0,Xena,Black,Janci,Xpression Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /racejoin Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Buffalo , /zavod SandKing Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závod Mé oblíbené vozidlo: Turismo Má oblíbená práce na serveru: Mechanik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 3 Vaše webové informace Váš nick na webu: LifeFrame Vloženo komentářů: 4 Vloženo příspěvků ve fóru: 121 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: - Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: - Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: [url=superparba.eu]SuperPařba[/url] Vaše osobní stránka Jméno: Lukáš Datum narození: 3.11.1998 Věk: 14 Kontakty: Skype-lukasduraj1 Kraj: Žilina,Žilinský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Tých pravých málo Stav: Nezadaný Zaměstnání: - Vzdělání: Študent Jazyky: Čeština,Slovenčina,Angličtina,Nemčina Děti: Budú. Kde bydlím: Doma S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Ženy... ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Sangvinik,flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, obětavá, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, upřímná, věrná, veselá. Informace o Vaší postavě Výška: 175cm Hmotnost: 70kg Postava: Priemerná Barva očí: Modré Barva vlasů: Hnedá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Kožu Vousy: Nemám Fotografie (ukažte se nám): ![]() Závislosti Kouření: Ne. Alkohol: Občas. Sex: ![]() Závislosti: Auta, dobré jídlo,Skype, kamarádi, pc, sport, televize Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Žiadne Sport: príležitostne BasketBall,Footbal,Hockey Literatura (zde uvedete žánr): ![]() Hudba (zde uvedete žánr): To čo sa dá počúvať. Zvíře: Brat Můj styl Moje motto: Radšej chcem trpieť pre to, že hovorím pravdu, než aby mala pravda trpieť pre moje mlčanie. Moje webová stránka: - Životní cíl: Byť niekým užitočným Co nesnáším: Školu Co miluji: Vela veci... Oblíbená muzika: This Oblíbené jídlo: Špagety Oblíbené pití: Kofola *PEPSI* Oblíbený film: Gangster Squad, Jonah Hex Oblíbená kniha: ![]() Oblíbené oblečení: Tričko a tepláky Oblíbená barva: Modrá,Žltá,Fialová,Červená... Upravil/a LifeFrame dne 30.05.2014 18:20 |
|
|
tuhy10 |
Přidané 17.05.2013 22:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 379
Založený: 25.10.12
|
Ach bude se mi stýskat ![]() ![]() |
|
|
Pitras |
Přidané 17.05.2013 22:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 1394
Založený: 22.01.12
|
Life, jeden z nejlepších kámošů na SP, ještě jsem tě zapoměl dopsat do vizitky. Doufám že se vrátíš a hodíme tam nějaké to Buffalo. Měj se ![]() |
|
|
sulo127 |
Přidané 17.05.2013 22:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 27
Založený: 31.03.12
|
*Dobrá práce* *Dobrá práce* *Dobrá práce* verim ze este zacnes hravat !! |
|
|
sulo127 |
Přidané 17.05.2013 22:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 27
Založený: 31.03.12
|
a zbohom ![]() ![]() |
|
|
LifeFrame |
Přidané 17.05.2013 22:41
|
|
Tuhy: Aj mne ![]() Pitras:Niekedy urcite ![]() Sulo: My sme si toho spolu prezili. ![]() Upravil/a LifeFrame dne 09.06.2013 00:13 |
|
|
MaoS |
Přidané 17.05.2013 22:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 522
Založený: 11.07.12
|
Další hráč, ktorý ma good vizitku a si dobrý jazdca. ![]() |
|
|
LifeFrame |
Přidané 17.05.2013 23:19
|
|
Diky ![]() |
|
|
DangerRMV |
Přidané 17.05.2013 23:36
|
![]() ![]() Příspěvků: 1617
Založený: 01.04.11
|
Já Ti děkuju Krompac/LifeFrame za všecko! Ty časy jak si měl nick krompac a + becket,lopata apod. To se nevrátí. A máš pravdu SP není to co bývalo. Velmi pěkné, hodně jsme si spolu na SP prožili, nikdy na to nezapomenu. Měj se kámo ![]() |
|
|
LifeFrame |
Přidané 17.05.2013 23:43
|
|
Citace Danger napsal: Ja ti tiež ďakujem za všetko čo sme zažili ,ale o tom sa nám už môže len snívať. ![]() Maj sa ![]() |
|
|
Panzer |
Přidané 17.05.2013 23:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 1926
Založený: 27.02.12
|
Jo tak ty jsi Lopata70? ![]() |
|
|
LifeFrame |
Přidané 18.05.2013 00:07
|
|
Citace Panzer napsal: Ne.Precitaj si 1vetu ! ![]() |
|
|
Panzer |
Přidané 18.05.2013 00:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 1926
Založený: 27.02.12
|
Citace krompac a + becket,lopata apod. Jsem psal podle tohodle. ![]() |
|
|
LifeFrame |
Přidané 18.05.2013 12:01
|
|
Citace Panzer napsal: Aha ![]() |
|
|
Dyname |
Přidané 18.05.2013 12:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 325
Založený: 07.03.13
|
Legenda racerů odchází ![]() |
|
|
Ragnar |
Přidané 18.05.2013 12:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 987
Založený: 03.05.12
|
Tebe za nick Krompac si tě pamatuju ![]() ![]() |
|
|
Luky_SVK |
Přidané 18.05.2013 12:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 1227
Založený: 04.07.12
|
Krásna vizitka Luky *Dobrá práce*.. mrzí ma to s tým MoD ale inák sa nedalo |
|
|
LifeFrame |
Přidané 18.05.2013 17:45
|
|
Diky. ![]() Luky:to sa veru nedalo ,hlavne ze sme si tam toho vela prezili ![]() ![]() |
|
|
Votas_ |
Přidané 18.05.2013 17:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 197
Založený: 31.10.12
|
Dobrý hráč a vinikající jezdec ,vizitka pěkná a je škoda že odcházíš. |
|
|
LifeFrame |