Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka-Yamatino108
|
|
Yamatino108 |
Přidané 14.06.2013 14:17
|
![]() ![]() Příspěvků: 1166
Založený: 29.03.13
|
![]() Vítam každého jedného hráča, ktorý navštívil moju vizitku.Na SP pôsobím s prestávkami od marca 2013.Spomínam si, že ked som sa sem prvýkrát prihlásil, tak som hre úprimne nechápal ako nováčik som bol večne zabíjaný ![]() ![]() Môj nick na servery: Mal som nicky:Yamatino,[Y]a[m]a[t]i[n]o a momentálne mám nick Yamatino108 Moje odohrané hodiny na SP: 2504 a stále ma to tu baví. ![]() Môj peňažný obnos: Kolíše to okolo tích 55mg. Nazbieraná marihuana: To keby mám rátať, tak sme tu do rána bieleho ![]() Vlastním dom: Momentálne vlastním dom na úpätí Vinewoodu.Je to taký malý útulný domček. Momentálne vlastním(som ubytovaný) v hoteli: Nejsom ubytovaný ani nevlastním žiadny hotel ![]() Som členom gangu: Gangy ma bavili, ked som začínal na SP hrať.Momentálne v nich nevidím žiadny prínos. Moji oblúbený administrátorovia: Všetci, ktorí rozumejú slovu TEAM a ktorí vykonávajú svoju prácu čo najkvalitnejšie! Môj oblúbený príkaz: /piss,/wankin,/walk,/akce,/ban,/kick,/pban Moja oblúbená akcia od administrátorov: Závody od wery, derby, kombajn smrti. Moje oblúbené vozidlo: Cheetah, Bullet, Sultan Ohodnoť známkou prácu administrátorského tímu: 1- Môj ciel: Ked budem raz dospelý zabezpečiť svoju rodinu ![]() ![]() Môj nick na webe: Yamatino108. Môj počet vložených komentárov na webe: K nahliadnutiu po kliknutí na môj nick, ak Vás to zaujíma. ![]() Moje meno: Radovan. Môj dátum narodenia: 2.6.2000. Môj vek: 19rokov. Môj stav: Zadaný ![]() Moje vzdelanie: Základné-momentálne študent Strednej školy. Jazyky, ktoré ovládam: Angličtina, Nemčina S kým bývam? S mamkou, babkou. Moja výška: 180cm. Moja hmotnosť:60kg Moja Postava: Momentálne mám štíhlu postavu. Farba očí: Hnedá. Farba vlasov: Mám čierne kučery ![]() Na tele mám: Kožu. ![]() Moje Záujmy: Hudba-žáner konkrétne rap a stým spojené aj písanie textov. Moja oblúbená hudba: Demi Lovato ![]() ![]() Neznášam: Zákerných ludí, Klamárov, Falošných ludí. ![]() Milujem: Seba, svoju lásku ![]() Oblúbené jedlo: Pizza, BigTasty, Cheesburger. Oblúbené pitie: Kofola, Nestea čaj, Pivo, Vínko. Oblúbený film: Simpsonovci vo filme, Sídliskový sen, Dolphin Tale 1 aj 2ka ![]() Oblúbená kniha: Bud silný/á 365.dní v roku-Demi Lovato Oblúbené oblečenie: Slim Jeansy, Mikiny, longline tričká ![]() Sex: Je,bol,bude ![]() Fajčenie: Za deň vyfajčím celú krabičku heets. Ukaž sa nám: Nech sa pááči ![]() ![]() Oblúbená farba: Fialová. ![]() ![]() Ondrah98-fajn chalan.Som rád, že som ťa spoznal.Gratulujem k admin levelu :-). Vikush-Super hráčka.Som rád, že som mal tú česť ťa spoznať ![]() ![]() ![]() Kikush-Fajn hráčka raz sme volali na skype.Podstate si sa rozprávala sama so sebou ![]() ![]() RedGinger-Super hráč spoznal som ťa v JailCompany.Skorej sme sa nemuseli, ale som rád, že sme sa už nejako udobrili. Chicago_Girl(Hetka23)-Tiež vynikajúca hráčka je na teba spolahnutie.A dá sa s tebou baviť o všetkom ![]() Xena-Dievča,ktoré ma vždy upokojilo a povzbudilo.Díky za všetko ![]() ![]() KrowkySVK-Spoznali sme sa vo Kamioňáckej Firme SF-neskôr som ti tam robil zástupcu ![]() ![]() ![]() Grizzly-Síce tiež máme za sebou menšie hádky, ale som rád,že to je zase OK.Nikdy nezabudnem na tie skype konverzky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Morrison321-Díky za šancu sa ukázať v tvojom gangu a niečo nové sa priučiť.Zatial som myslím nemal s tebou nejaky mimoriadný problém.Práve naopak dobre spolu vychádzame. Celé SeasideCelebrity-Najlepší gang v ktorom som kedy bol.Díky smetyx za šancu sa k vám dostať ![]() xenon-Fajn hráč som rád,že som ťa spoznal.My sme sa spoznali v gangu SeasideCelebrity.Je s tebou docela sranda ![]() ![]() Adriana_Starme-škoda,že už niesi aktívna.Spoznali sme sa vo firme Los Santos Airlines v tej firme sme zažili vela srandy.Bohužial sa potom zrušila. Kovaldo:Ty si mi asi jediný na SP veril v mojich asi najhorších časoch na SP.Díky ![]() Yamamoto:Si pamätám dodnes ako sme sa vtipne spoznali ![]() ![]() Simo:Som rád,že som sa ťa spoznal.Už si ani nepamätám kde sme sa spoznali.Si pohodový chalan.Drž sa s firmou uvidíme ako dopadneme na tom futbalovom turnaji ![]() Wolix:Bezproblémový a strašne super hráč Wolix s ktorým je aj kus srandy.Nikdy som s tebou problém nemal a dúfam,že ani mať nebudem. ![]() ![]() smetyx:hráč ku ktorému mám rešpekt,ktorý pre SP urobil vela.Som rád,že som mohol byť s tebou aj v gangu,kde sme si všetci našli svoje miesto.Tvoje derby boli nezabudnutelné chodil som na ne pravidelne ked som začínal. ![]() ![]() HrBeeeC ![]() ![]() ![]() f86:Skvelý hráč a bývalý administrátor.Občas si mal zaujímavý zmysel pre humor.. ![]() Matyas_17:Mišoooo ![]() Sotasek:Fajn kolega a aj človek.Je super,že sa nebojíš povedať si svoj názor a akceptuješ aj názor druhích.Som rád, že som mohol s tebou spolupracovať aj na pár akciách ![]() Brutalus a wlcacek:Ludia,ktorí mi dali šancu sa predviesť v AT.Brutalus, profesionálny hlavný admin a nemám viac čo dodať.Wlcacek, ked som sa dozvedel o tvojom veku som bol šokovaný, že tu si s nami ešte bol.Momentálne už na servei aktívne nehráš a bohužial si nás musel opustiť z funkcie Hlavného administrátora. Load:V pohode administrátor a aj spoluhráč.Nech sa ti u nás darí aj v reálnom živote. ![]() žabička alias [Z]abo[S]:v pohode hráč spoznali sme sa tuším u teroristov je s tebou sranda a to je hlavné! Kacka:Teba som spoznal v Medical Center SF. Bolo obdobie, kedy sme sa moc nemuseli, ale momentálne som rád a som hrdý, že môžem byť členom v tvojej firme, ktorá prosperuje. Som rád, že máš vo mne dôveru a že sa bavíme aj o reálnom živote. Si férová a to sa cení! ![]() Upravil/a Yamatino108 dne 26.06.2019 01:49 |
|
|
Thor |
Přidané 14.06.2013 14:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 310
Založený: 30.03.13
|
Dobrý hráč, člen mého gangu. /edit: Vyzitka lépe spracovaná, teď se mi líbí.. ![]() Upravil/a Thor dne 18.07.2013 19:12 |
|
|
Yamatino108 |
Přidané 14.06.2013 14:22
|
|
Snazil som sa ![]() ![]() |
|
|
McZajda |
Přidané 14.06.2013 14:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 63
Založený: 20.03.13
|
Zkus si pohrát více s tou vizitkou. Když už má být tak ať nějak vypadá ![]() |
|
|
Kovaldo |
Přidané 14.06.2013 14:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 116
Založený: 15.04.13
|
Urobiť trochu viac farebejšie atď. hráč dobrý![]() |
|
|
Ezek1el |
Přidané 14.06.2013 14:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 33
Založený: 05.06.13
|
Vizitka není špatná ale mohla by být lepší ![]() Fajn hráč,kamarád,pilot a spolupracovník v LS Aerolines ![]() |
|
|
Adriana_Starme |
Přidané 17.06.2013 15:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 8
Založený: 11.06.13
|
Pěkná vizitka ![]() Super kamarád, je s ním sranda ![]() ![]() |
|
|
stinG_ |
Přidané 17.06.2013 15:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 1810
Založený: 16.04.13
|
Trošku sa pohral z vizitkou ![]() ![]() |
|
|
Derpina |
Přidané 16.07.2013 16:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 108
Založený: 28.03.13
|
Hezká vizitka, známe se chvíli a hlavně ohledně gangu ![]() |
|
|
StiggCZ |
Přidané 16.07.2013 16:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 114
Založený: 18.11.12
|
moc tě neznám ale si v pohodě a ta vizitka by mohla být i propracovanější ![]() |
|
|
Adriana_Starme |
Přidané 18.07.2013 13:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 8
Založený: 11.06.13
|
Moc dobrý člověk, kvůli takovým lidem ráda chodím na server. Občas si bere věci moc osobně - chce to brát s nadhledem! ![]() Jinak je fajn, pracovitý, spolehlivý, podle mého názoru je škoda že neuspěl v náboru o admina určitě by do toho dal všechno ![]() |
|
|
Grizzly |
Přidané 18.07.2013 15:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 1414
Založený: 03.08.12
|
Pekná vizitka a dobrý hráč a kamarát. Citace Grizzly-teba som spoznal ako 3 Ani ja. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
DoMiNo |
Přidané 18.07.2013 19:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 3218
Založený: 25.04.12
|
Citace DoMiNo-my sme sa spoznali o niečo neskor ked som mal asi cca 200hodin som rád že my vždy ochotne pomožeš ako dnes si ťiež dobrý kamarád začo ti vdačim Děkuju,taky jsi dobrý kamarád je s tebou sranda ![]() ![]() Jinak v pohodě hráč,pěkná vizitka. ![]() |
|
|
Xena |
Přidané 19.07.2013 12:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 2016
Založený: 21.07.11
|
tak konečne som si tu vizitku pozrela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Yamatino108 |
Přidané 07.08.2013 21:30
|
|
Adriana_Starme-aj ja! vždy mi pomožeš so všetkým ak bude štastie priať a bude Pixel, wlcacek ostatny administrátorovia súhlasiť tak určite ![]() |
|
|
Yamatino108 |
Přidané 07.08.2013 21:31
|
|
Grizzly-toto asi ani nepotrebuje komentár tie naše koverzácie na skype ![]() ![]() |
|
|
Yamatino108 |
Přidané 07.08.2013 21:33
|
|
Domino-a čo myslíš že s tebou není sranda? ![]() ![]() |
|
|
Yamatino108 |
Přidané 07.08.2013 21:35
|
|
Xena-Díky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
wlcacek |
Přidané 10.09.2013 21:57
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 6229
Založený: 14.04.11
|
Citace Wlcacek-poznám ťa len týždeň ale moc som si ťa oblúbil a patríš do tej skupinky rozumných hráčov .Obdivujem ťa že to zvládaš so svojimi špuntmi+zarábaš a ešte vedenie na SP za toto ti patrí velká pocta teda aspoň u mňa na dnešnú akciu nezabudnem jazda na chilliand a zoskok .Dúfam že budeme dobrý kamaráti a poviem ti pravdu s adminov si ťa vážim najviac .Dúfam že v našom kolektíve ešte dlho vydržíš Díky za uznání. A snad tu jeste nejaky patek vydrzim ![]() Kecá se s Tebou na serveru velice dobře ![]() Jen tak dál |
|
|
Yamatino108 |
Přidané 10.09.2013 22:00
|
|
Aj s tebou ![]() ![]() ![]() PS:Snád ma prychíliš do svojho karavanu! ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa