Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Carter_ do AT?
ANO 34 Hlasů
48%
NE 37 Hlasů
52%
Počet hlasů: 71

Carter_ v AT [hlasují hráči]
wlcacek
Zdravím Vás vážení hráči SuperPařby,

Jak jste si všimli tak jsme obdrželi jsme přihlášku od hráče Carter_ ZDE

Jelikož už se v SB vyskytl první nesmyslný post
Citace
Eddo
01.07.2013 21:22
Ešte Cartera, holisa a Cagaja a bude to eňo ňuňo..
[Upravit] [Vymazat]

Tak jsme se rozhodli že zde založíme Vaše hlasování.
Je čistě orientační ale i na Váš ohlas bude brán zřetel.

Poprosím tedy Váš hlas do ankety a u nesouhlasu odůvodnění.
Jako odůvodnění neberu: Citace, vulgarismy a podobné výlevy.
Jak nebude mít nesouhlasný hlas odůvodnění tak je neplatný.

Administrační tým se vyjadřovat nebude. AT má Carterovu žádost o administrační práva.

Moderovat to budu já (wlcacek) Pixel a samozřejmě předpokládám že i Carter dokáže obhájit své postavení.

Jakýkoliv offtopik bude tvrdě trestán!!!

Děkuji za Vaše vyjádření
kodeks
Cartera poznám... od doby co bol cheater se hodně změnil.. an serveru ej sním sranda jde vidět, že karieru cheatera opustil. Určitě by byl dobrým adminem.
Vasilka
SSSSSSSSSSSSS ráda Tě tam uvidím. :D
DiwX
jopp carter je dobry chlapík určite bdue dobrý admin :-)
Sh1TeRkO
Neviem načo je tento topic!

Wlku, sám dobre vieš, že GTA nehrám. Sú to moje názory? Sú. Prispôsobovať ich nebudem. Kludne ho naberte, Vy viete čo si beriete do AT.
mastr
Dal sem Ano, je celkem v pohode, uz tam nerozhazuje auta po serveru a myslim ze bude kvalitni admin
Carter_
Zajímá mě názor lidí kteří dávaj NE a nic sem nepíšou
Sh1TeRkO
Tak čakaj na odpovede. Určite Ti napíšu, prečo nie.
wlcacek
Citace
Eddo napsal:

Neviem načo je tento topic!

Wlku, sám dobre vieš, že GTA nehrám. Sú to moje názory? Sú. Prispôsobovať ich nebudem. Kludne ho naberte, Vy viete čo si beriete do AT.

Kdyby jsi to nenapsal do SB tak tento topik nevznikne. Ale tím že jsi to postnul tak mohli vzniknout zbytečné spekulace. A tak jsem toto založil aby se o tom mohlo diskutovatSmile
Sh1TeRkO
Však si prediskutujte. Smile
Tearsko
Človek ktorého som po nociach jailoval kickoval banoval a riešil jeho poje*ané hacky a cheaty a nie len ja ale celý team . Crashoval hry , bugoval zbrane , predával / dával hráčom a ja neviem čo všetko robil aby bol v AT ? Nech sa človek akokolvek zmení ale najprv robiť kktiny mať 200x pban ( kôli nemu malo niekolko ludí ban) a potom hrať svetúšika a dotiahnúť do AT ? Nech mi vysvetlí prečo nebol normálny hneď ale musel robiť to čo robil. Rád si to prečítam
carbon
Já te poznávám bjako cheatera ale.i jako dobrého hraca dal jsem ti ano. kazdy by měl dostat šanciSprávně
Sh1TeRkO
Citace
BTears napsal:

Človek ktorého som po nociach jailoval kickoval banoval a riešil jeho poje*ané hacky a cheaty a nie len ja ale celý team . Crashoval hry , bugoval zbrane , predával / dával hráčom a ja neviem čo všetko robil aby bol v AT ? Nech sa človek akokolvek zmení ale najprv robiť kktiny mať 200x pban ( kôli nemu malo niekolko ludí ban) a potom hrať svetúšika a dotiahnúť do AT ? Nech mi vysvetlí prečo nebol normálny hneď ale musel robiť to čo robil. Rád si to prečítam

The best instruction 4ever.
Carter_
Citace
BTears napsal:

Chápu že AT to hodně štvalo a taky dost hráče zaplnil sem asi hodně Banlist ale bylo to jenom mojí blbostí že sem používal cheaty kazil hru ostatním byla to moje blbost. Ale dik Vedení sem dostal šanci hrát jako hráč tak sem začal hrát abych dokázal že se mužu změnit a nejsem blbej cheater co jenom kazí hru!! Nahrál sem tu už podle mě docela dost hodin a chtěl bych to dotáhnout do AT abych pomohl admin Někteří nesouhlasí a chápu to.
Kaja
Za mě máš rozhodně ANO v AT bych tě rád viděl ;)
Tearsko
A čo ťa podnietilo k tomu aby si sa vtedy na serveri choval tak ako si sa choval ?
Carter_
Citace
BTears napsal:

A čo ťa podnietilo k tomu aby si sa vtedy na serveri choval tak ako si sa choval ?
V té době mě nebavilo hrát normálně jen s cheatam, proto sem je taky používal a bavil se tak jako se hráč baví normálním hraním tak já se bavil tímhle ale časem se zistil že je to uplně k ničemu a bude lepší když serveru nějak pomužu než abych ho ničil.
Tearsko
Mne to je osobne jedno kto bude v AT ..Nieje problém dať niekomu šancu. Ale aby si potom hráči nehovorili že a tento robil bordel a je z neho admin. Hráči na SP radi používajú takéto príklady. Ja ani nejdem proti tebe a ani za teba. Ja som bol len zvedavý prečo si tolko cheatoval a robil blbosti. Predsa ak dostaneš šancu a urobíš blbosť nieje nikdy problém to vyriešiť ale to už je zase vec vedenia . Good luck
PS : ten kto dal NIE v ankete by mohol k tomu niečo aj napísať :D
defo019
Jednou mi hodně pomohl
ANO
f86
pejso ked mam ja prispiet ku tejto debate tak by som citoval btearsa, ten to popisal dost jasne a stručne ba priam vystižne... par riadkov nadobudlo vahu a cenu toho čo sa dialo na servri v minulosti. neviem či prijatim takehoto človeka ziska alebo strati AT na kvalite a punci zlata ale vkaždom pripade tento hrač po tom čo robil na servri po čom dostal aj uctihodne tresty za svoje hriechy a činy si myslím že vyzrel a ma čo ponuknut lebo v tematike it, kodovania a prikazov ma čo ponuknut.

ja ako človek, a jeden z hračov sp z tej vekovo najvyzretejšej vrstvy do ktorej patriš aj ty wlčo si dovolim tvrdit že božie mlyny melu pomaly ale isto, to či cartera dostihnu jeho prehrešky sa určite dozvieme v nasledujúcom období...

v každom pripade ako jeden z hračov SP by som sa mal zachovat ludsky a post administrátora sp hračovi Carter_ dopriat, niesom ani ***** a ani *****. v tomto mojom prispevku nenapíšem ani ANO ani NIE, na jednej strane hriešna minulost, na druhej strane znalost it a slušna aktivita na servri. prečítaj si to a sam si vyber z toho čo je pre tvoje oči najvhodnejšie.
Upravil/a f86 dne 01.07.2013 22:41
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
19%
Skyrace
8 Hlasů
25%
Deathmatche
2 Hlasů